#sfaturipentruparinti de la cei mai frumoși copii: Antonia

#sfaturipentruparinti de la cei mai frumoși copii: Antonia

Mai e doar zi până la 1 iunie și mă bucur cot la cot cu copiii mei de toată verva acestei zile. Și cum vă anunțam deja de săptămâna trecută, mă gândesc să nu lăsăm această lună a copilăriei să treacă nemarcată. Haideți să lăsăm copilăria să ne inspire, să ne facă să râdem, să zâmbim, să iubim, să ne bucurăm și să ne minunăm de viață cu naivitatea și candoarea unui copil care de-abia descoperă lumea. Haideți să dăm o jucărie unui copil căruia îi lipsește și să îi îndemnăm și pe alții să se deschidă către generozitate. Lumea va fi mai frumoasă, dacă vom crește copii fericiți și bucuroși 🙂

Pe câțiva dintre acești copii o să vi-i arăt și eu într-o mini-campanie de 1 iunie, pe care am numit-o deloc întâmplător, #sfaturipentruparinti. Dacă acum câteva luni, mă vedeați aici dându-le eu sfaturi copiilor mei, de data asta, am zis să le dau cuvântul copiilor și să vedem ce sfaturi ne dau ei nouă. Timp de o săptămână, îi veți descoperi aici, veți râde copios și, probabil, vă veți și regăsi în doleanțele lor. Iar ce e și mai important e că, și ei, ca și mine, și sper, ca și voi, la finalul filmărilor, au donat câte o jucărie către copiii mai puțin norocoși de la Fundația Povestașii.

Începem șirul sfaturilor pentru părinți cu Antonia, fiica de numai 4 ani a Giuliei. Pregătiți-vă: e SAVUROASĂ! 😀

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.