#TIPS&TRICKS

10 POZE care au nevoie de o EXPLICAȚIE urgentă

Scris de Ela la 03 aprilie 2018

Se spune că prima impresie despre un lucru este cea mai adevărată și mai importantă. Cu toate acestea, în lume există fenomene extrem de interesate care pot fi ascunse ochiului uman, asta dacă nu privești cu atenție de mai multe ori. Dacă tu nu ai fost atent în jurul tău, am colectat pentru tine o serie de fotografii cu câteva lucruri interesante care se întâmplă în lume, dar care nu au o explicație clară.

 

1. Degetul mare al mâinii drept arată puțin diferit


Corpul uman poate fi destul de ciudat uneori.

2. Laba unui urs grizzly adormit


Poate că unii oameni fac prea multe gesturi extreme pentru a face o fotografie bună. Cum este, de exemplu, această domnișoară care ține îndepărtată spre aparat – gheara unui urs.

3. Pompierii americani sting incendiul în Mexic peste granița de stat


Umanitatea primează chiar și înaintea politicii și a granițelor. Până la urmă, împotriva unei forțe mai presus de aspectele cotidiene, cum este natura, omenirea trebuie să se sprijine. Iar aceasta este dovada.

4. Această fată a efectuat un test antialergic


Probabil ignori de obicei indicațiile de pe diverse produse de a-ți face un test antialergic. Tot ce ar trebui să faci ar fi să aplici puțin din produs pe pielea ta înainte de folosite. Probabil nu te-ai gândit ca la ceva necesar, dar, uite, că există și cazuri în care apar alergii la produse. Deci, pe viitor s-ar putea să te gândești de două ori.

5. Vortexuri atmosferice pe Jupiter


Planetele pot fi fascinante. Jupiter este a cincea planetă de la Soare și este cea mai mare dintre toate planetele din Sistemul solar. Are diametrul de 11 ori mai mare decât cel al Pământului, o masă de 318 ori mai mare și un volum de 1300 ori mai mare și nu numai. Privește imaginea.

6. Acest butuc arată ca o pâine mucegăită

Știi probabil că defrișarea nu e benefică pentru mediul înconjurător. Poate de aceea și acest butuc arată ca o pâine mucegăită- încearcă să transmită ceva.

7. Acest om a încărcat pe Internet o fotografie din vacanța sa în Zimbawe

Așa cum am mai spus, unii oameni fac orice pentru o poză bună.Un specimen impresionant, dar care pare totuși că se potrivește mai bine în habitatul lui decât în această poză.

8. Cum arată ochiul imediat după transplanul de cornee


Și corneea trebuie fixată prin anumite modalități dezvoltate de medicina modernă.

9. Un copac spectaculos într-o pădure


Natura îți poate da uneori opere de artă autentice. Trebuie doar să știi să te bucuri mai mult de ce ai în jur. Explorează mai des pădurile și s-ar putea să fii uimit. Poate chiar vei găsi un astfel de copac.

10. Coșmarul oricărui dentist

Dentiștii nu au o muncă prea ușoară dar totuși necesară întregii omeniri. Problemele dinților sunt deseori mult mai grave decât ți-ar părea la prima vedere și nu țin numai de un aspect neplăcut ci și de afecțiuni grave. Uneori, dentiștii găsesci și pacienți mai speciali , cu astfel de dinți.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--