#TIPS&TRICKS

15 FOTOGRAFII uimitoare care arată că LUMEA e un loc uimitor care nu va înceta să ne surprindă

Scris de Laura P la 04 ianuarie 2018

15 fotografii uimitoare din întreaga lume

Uneori, o fotografie poate spune 1000 de cuvinte. În ultima perioadă, foarte mulți tineri s-au apropiat de arta fotografică. Din păcate, pentru unii este vorba doar de dorința de a fi la modă, însă câțiva încă o fac din pură pasiune.  Fotografiile transmit o multitudine de emoții și stări la care cu greu te-ai aștepta. Oamenii reușesc să comunice prin arta fotografică.
Un fotograf pasionat nu respectă reguli, ci se lasă purtat de imaginea din fața sa și o prezintă mai departe, publicului larg.
Iată o serie de fotografii care te vor uimi din prima clipă și care pot transmite mai mult decât ar putea să o facă până și cuvintele

1. Momentul în care cerul se unește cu pământul


În general, cerul este privit ca un spațiu necunoscut, îndepărtat. Totuși, această fotografie prezintă cât de aproape poate acesta să fie de pământ și ce conexiune puternică există între cele două spații.

2. Vârful unui munte


Cea de-a doua fotografie, ilustrând un om mergând pe vârful unui munte, nu are nevoie de o descriere foarte amănunțită. Este destul de paradoxal, însă o astfel de poză, realizată în mijlocul zăpezii, poate transmite o căldură și o emoție pe care rar o întâlnești.

3. Un apus de soare care-ți taie respirația


În general, fotografii sunt atrași de apusul de soare. De-a lungul timpului, au apărut o mulțime de astfel de poze, însă aceasta este cu siguranță originală.

4. Selfie-ul anului


De această dată, este vorba despre o poză cu mult mai amuzantă. Acest bărbat nu merită doar un premiu pentru un selfie original, ci și pentru curajul său.

5. Un val din Lacul Michigan


6. Un dialog neobișnuit


Această fotografie este una cu un impact uriaș și vorbește despre comuniunea om-animal, care poate fi chiar mai puternică decât cea pe deplin umană.

7. Un hambar din Norvegia


Pare o scenă dintr-o carte de povești, nu-i așa?

8. Aterizare uimitoare


Natura este capabilă să creeze efecte superioare celor tehnologice.

9. Peisaj superb al României


România deține un număr impresionant de peisaje superbe. Iată dovada!

10. Un vizitator neașteptat


Niciodată nu este prea târziu pentru a-ți face prieteni noi. Această vulpe se pare că are nevoie de companie.

11. Frunică honeypot

12. Islanda


Islanda este cunoscută pentru peisajele sale aproape ireale. Totul pare desprins din cărți, iar turiștii nu ezită să o frecventeze.

13. Câinele ninja


Acest cățel nu este, cu siguranță, unul obișnuit. Oare cum s-ar descurca într-un apartament?

14. Bicicliști

15. 2 veverițe jucăușe


Credeai că doar oamenii pot fi buni fotografi? Sau modele de excepție? Aceste 2 veverițe demonstrează contrariul, nu-i așa?

Mai mult ca sigur te-ai convins de impactul pe care îl au fotografiile asupra privitorilor. Oamenii găsesc o oază de liniște în arta fotografiei și descoperă lucruri și peisaje noi, pe care urmează a le întâlni. Așadar, nu ezita să fotografiezi și tu orice moment sau eveniment ce-ți pare interesant. Vei avea parte de o amintire frumoasă și… cine știe? Poate îți vei descoperi și o nouă pasiune.

sursa foto:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--