fbpx
#TIPS&TRICKS

3 zodii de femei perfecte. Ca ele, una la un milion! Ce calități au

Scris de A Adelina la 23 ianuarie 2020

Orice bărbat își dorește lângă el o femeie altături de care să clădească un imperiu. Acestea sunt zodiile în care se găsesc femei complete! Gusturile nu se discută, este adevărat, însă aceste calități le caută oricine. 3 zodii de femei perfecte. Ca ele, una la un milion! Ce calități au ? Citește articolul de mai jos și află de ce ar trebui să înveți de la ele.

Prima pe lista bărbaților este femeia TAUR. Ea are puterea să facă din orice aur. Mâinile ei fac minuni. Femeile Taur au un talent nativ de a descoperi tot ce e mai bun din oameni. Ele consideră că orice om are un suflet bun și nu acceptă ideea că cineva ar putea avea intenții rele. Ele vor transforma mereu un bărbat în varianta lui mult mai bună. Dar, bărbatul la rândul său ar trebui să o aprecieze și să o răsfețe. Pentru că, da! Le place să fie răsfățate, alintate și nu sunt deloc egoiste. Vor întoarce mereu acest gest partenerului lor.
Un bărbat care are la braț o femeie născută în acest semn zodiacal va avea mereu parte de dragoste și afecțiune.

Publicitate

TOP 3 zodii cuceritoare!

Următoarea în clasament este femeia FECIOARĂ. Aceste femei sunt doamne în adevăratul sens al cuvântului: Mereu aranjate, parfumate, îmbrăcate bine, știu ce și când să spună și, pe deasupra sunt și foarte inteligente. Au o dorință foarte mare de cunoaștere, vor să știe e toate. Nu sunt adeptele aventurilor și sunt loiale toată viața. Sunt persoane raționale care nu se lasă conduse de sentimente. Odată ce i-ai câștigat inima acestei femei, va fi pentru totdeauna. Firi altruiste, ajută persoanele din jurul lor fără să aștepte ceva la schimb.

Ultima, dar nu cea din urmă este femeia CAPRICORN. Fire ambițioasă și perfecționistă, aceste femei sunt determinate. Determinarea lor poate impresiona pe oricine fără doar și poate. Sunt gentile și se oferă pe tavă bărbatului pe care îl iubesc. Deși nu par, Capricornii sunt adepții aventurilor și provocărilor, mai ales în dormitor. Sunt ambițioase, iar dacă au pus ochii pe un bărbat vor lupta până în pânzele albe pentru a-l cucerii.

Publicitate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--