#TIPS&TRICKS

6 zodii ISCUSITE care chiar știu ce fac în PAT

Scris de Laura P la 02 aprilie 2018

Toți oamenii au nivele diferite de libido. Acesta poate depinde atât de mult de starea ta de spirit ca și de persoana cu care te întâlnești. Dar de câte ori ai nevoie de acțiune, poate fi strâns legată de constelația în care te-ai născut. Și stelele pot influența, de asemenea, senzualitatea naturală a fiecărei ființe.

1. Fecioară

Poți fi văzut ca un adevărat maniac când vine vorba de menținerea relațiilor romantice, deoarece cel mai mic detaliu te poate face să-ți abandonezi intențiile. Cu toate acestea, în afară de aceasta, felul în care te comporți este foarte delicat și afectuos.

Ești adesea asociat cu inocența și puritatea, dar poți deveni expresia unui uragan atunci când îți dorești ceva. Dincolo de exteriorul tău delicat, adăpostești diferite fantezii și dorințe interzise.

2. Scorpion

Nimeni nu știe o modalitate mai bună de a iubi decât tine. De fapt, ești cel mai senzual și mai atrăgător atunci când vine vorba de relații intime. Îți duci partenerul într-un paradis plin de plăceri și pare că această călătorie divină nu se va termina niciodată. Nu ai complexe și primești toată afecțiunea cu o atitudine pozitivă, fiind foarte empatic cu partenerul tău…

Ești aproape la același nivel cu semnul anterior când vine vorba de încărcarea senzuală. Cu toate acestea, nu ascunzi deloc asta precum o Fecioară. Te exprimi și vorbești deschis despre fiecare fantezie a ta. Ai nevoie de multă atenție în momentele romantice pentru a-ți acoperi nevoile emoționale. Adevărul este ca ești un amant entuziast și aproape perfect.

3. Vărsător

Ești un pic mai delicat și mai discret atunci când vine vorba de plăcerile fizice. Tu nu simți chemarea de a vorbi despre acest subiect dar , cu toate acestea, atunci când unul dintre ești activat în dormitor, creezi o experiență intensă. Îți place să experimentezi și nu există nicio posibilitate ca cineva să se plictisească în compania ta. La schimbi ceri doar același tratament.

4. Balanță

Tu iubești ideea de frumusețe și perfecțiune, iar preferințele tale senzuale tind să reflecte acest gust. Dacă te-ai născut sub simbolul echilibrului aspiri să ai experiențe plăcute nu numai pentru tine, ci și pentru partenerii tăi iubiți. Asta înseamnă că mereu încerci să îi satisfaci dorințele partenerului. Ai nevoie doar de o conversație deschisă ca să te dezlănțui.

5. Berbec

Tu ești rău în cel mai bun mod posibil și nu îți lipsește imaginația pentru a-ți pune ideile în practică. Adori să încerci lucruri noi și nicio partidă de dragoste nu e plictisitoare cu tine.

6. Taur

Ca Taur, ești adesea considerat un iubit pasional și romantic. Dacă cineva vrea să îți deblocheze latura sălbatică, va trebui să creeze mai întâi o conexiune semnificativă și profundă cu tine. Un plus pe care îl aduci în pat este că ai o inimă mari și exprimi dragoste prin toți porii. Ești partenerul ideal pentru oricine își dorește o relație lungă pentru că pare că ai mereu un as în mânecă pentru a-i ține pe oameni aproape.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--