Compatibilitate Scorpion: ce semn zodiacal îi aduce iubirea

Scorpionul este unul dintre cele mai fioroase semne zodiacale. Aceste puternice semne de apă își folosesc intuiția incredibilă pentru a-și manifesta obiectivele și își abordează pasiunile cu o dedicare neobosită. Nu e de mirare că sunt, de asemenea, niște iubiți extrem de dedicați și fac dragoste ca și cum viața lor (și sufletul tău) ar depinde de ea. În timp ce unele semne se împotrivesc intensității Scorpionului, semnele de apă similare Racului și Peștilor îmbrățișează energia Scorpionului.

Semnele de apă sunt cunoscute pentru inteligența lor emoțională, astfel încât creaturile marine cu mentalitate asemănătoare astrologiei se bucură, de asemenea, de o scufundare profundă în psihicul lor cu Scorpionul la cârmă. Acest semn este, de asemenea, recunoscut pentru sexualitatea sa magnetică. Apetitul lor sexual este cel mai bine satisfăcut de semnul său opus: Taurul este considerat cel mai senzual semn al zodiacului, așa că atunci când este asortat cu voracele Scorpion, acest cuplu formează o pereche cu adevărat erotică.

Scorpionul se mișcă în întuneric, iar schemele sale elaborate pot părea adesea viclene sau manipulatoare. Leii și Vărsătorii pot fi descurajați de tendințele evazive ale acestui semn, iar Scorpionii pot, în mod similar, să-și bată joc de incapacitatea acestor semne de a-și ascunde motivele. Nu uita, Scorpionule: Leii și Vărsătorii nu sunt neapărat judecători, doar că nu vor să fie lăsați pe dinafară. Atunci când sunt împerecheați cu aceste semne, Scorpionii nu ar trebui să se teamă să împărtășească chiar și cele mai secrete planuri ale lor cu iubiții lor din semne de foc sau de aer – și ei vor dori să participe la distracție!

Compatibilitate maximă: Scorpion și Rac

Uneori, a avea două persoane pasionale într-o relație nu funcționează. Cu toate acestea, dacă o persoană este Scorpion și cealaltă Rac, poate fi perfect. Aceste două semne de apă sunt intense atunci când vine vorba de emoții, dar asta pare să îi facă și mai compatibili.

Scorpionul și Racul se hrănesc din pasiunea celuilalt, ceea ce le permite să funcționeze bine atunci când sunt în pereche. De asemenea, sunt profund devotați unul față de celălalt și oferă un sistem de sprijin extraordinar. Amândoi împărtășesc moravuri foarte asemănătoare și sunt grijulii unul față de celălalt și față de cei din jurul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.