#TIPS&TRICKS

Cât de PROST își tratează ANGAJAȚII cele mai mari VEDTE ale lumii

Scris de Ela la 25 ianuarie 2018

Celebritățile dispun de o sumă imensă de bani, așa că este de la sine înțeles că vor dori să angajeze persoane care să le facă viața mai ușoară: șoferi, bucătari, stiliști, personalul de curățenie și gărzi de corp sunt câteva dintre profesiile cele mai căutate de aceștia. Se pare însă că unele dintre cele mai faimoase personalități ale show-business-ului nu îi tratează foarte bine pe oamenii de serviciu, astfel încât mai târziu mulți dintre acești angajați au dezvăluit anumite secrete presei …

1. Christian Bale

Actorul galez este cel mai bine cunoscut pentru rolul celebrului super-erou Batman și ca fiind câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar datorită rolului din filmul „The Fighter”. El este, de asemenea, considerat unul dintre cei mai enervanți actori cu care poți să lucrezi. În mijlocul fiecărui film, el obosește adesea echipa de producție cu cerințe total ridicole, în afară de faptul că și ceilalți colegi de platou se tem de caracterul său furios. Se știe că unul dintre membrii personalului a trebuit să participe la terapie din cauza obiceiurilor proaste ale lui Bale.

2. Lady Gaga

Excentrica cântăreață americană a devenit faimoasă în 2008, datorită unor cântece cum ar fi „Poker Face” și „Born this Way”, și din acel moment a devenit una dintre cele mai citate vedete de pe scena actuală. Deși din exterior pare a fi fermecătoare, unul dintre foștii ei angajați a spus presei cu câteva luni în urmă ceva care poate a fost necunoscut multor oameni: se pare că artista nu voia să fie singură, deci avea nevoie de ea în orice moment. Ele chiar au dormit împreună de mai multe ori. Fosta angajată susține că nu mai avea nici măcar o viață socială.

3. Kylie Jenner

Acest membru tânăr al clanului Kardashian-Jenner a devenit celebră prin prisma showului „Keeping Up with the Kardashians”, care reflectă experiențele și viața de zi cu zi a familiei sale. Ea este model și femeie de afaceri. Unii dintre angajații săi au comentat despre ea că are un caracter capricios și este foarte dificil ca cineva să o satisfacă, deși angajații își îndeplinesc sarcile aproape perfect. Aceasta neagă însă aceste afirmații.

4. Kim Kardashian

Acesta este probabil cel mai cunoscut membru al familiei Kardashian. Kim aduce strălucire oriunde merge, astfel încât fiecare loc în care se duce este urmat de zeci de paparazzi dornici să obțină cea mai bună fotografie posibilă cu ea. Este bine cunoscut faptul că angajații ei nu rezistă mai mult de câteva săptămâni cu ea. Cea mai ciudată veste a fost când un băiat a dezvăluit sarcina zilnică care i-a fost încredințată de Kim: să-i trimită soțului acesteia, Kanye West, niște mesaje fierbinți.

5. Russel Crowe

Câștigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol principal în celebrul film Gladiatorul se dovedește a fi foarte combativ și în viața privată. Deși pare să fie mai liniștit în ultimul timp, este bine cunoscut pentru comportamentul său rău și agresiv. Steaua australiană a fost chiar arestată pentru un atac de gradul doi, când a aruncat telefonul spre un angajat al unui hotel după ce acesta a refuzat să-l ajute cu un apel telefonic.

6. Ben Stiller

Cunoscut pentru astfel filme amuzante precum „Noapte la muzeu”, „Zoolander” și „Starsky & Hutch”, Ben Stiller este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din lume. Oamenii de multe ori simt și cred că acești actori au același caracter amuzant și în viața reală, dar nu este tocmai cazul acestuia. Unii dintre colegii săi au comentat că în spatele scenei este un individ foarte neprietenos care nu dorește să aibă niciun contact cu nimeni. S-a spus că suferă de o tulburare bipolară, dar acest lucru nu a fost confirmat.

7. Terrence Howard

Ar trebui evitat de toți angajații de sex feminin. Actorul este cunoscut pentru caracterul său exploziv, care de nenumărate ori îi provoca probleme cu legea. Se mai spune că nu ezită să folosească violența împotriva femeilor. El a fost arestat, printre altele, pentru asaltarea soției sale cu care a fost separat și a atacat o stewardesă după ce aceasta l-a rugat să se întoarcă la locul său. Pentru comportamentul său inadecvat, el a fost retras și din seria „Iron Man”.

8. Jennifer Lopez

Diva a colaborat cu câțiva dintre cei mai cunoscuți artiști ai lumii, precum Flo Rida, Iggy Azalea și Enrique Iglesias, deși a fost cariera sa solo care a făcut-o în cele din urmă faimoasă. Unele surse secrete care au lucrat cu ea în trecut nu sunt foarte încântate de caracterul lui JLo, în principal pentru că diva ar avea prea multe cerințe. Deși la înregistrări și videoclipuri i se pun la dispoziție întotdeauna stilisti recunoscuți la nivel mondial, Lopez preferă să își ia propriul echipaj de specialiști, ceea ce deranjează foarte mult producătorii.

9. Charlize Theron

Charlize este una dintre cele mai recunoscute actrițe din întreaga lume. Faima a venit la ea in 2003, cand a castigat atat Oscarul, cat si Globurile de Aur pentru cea mai bună actrita pentru prestația ei uimitoare in filmul „Monster”. Ea nu pare a fi o femeie rece, dar acest fapt a fost deja susținut de angajații săi. Ei au susținut că și atunci când toată lumea se află în aceeași casă, ei nu pot nici măcar să vorbească cu ea. Ei îi scriu ceea ce doresc într-o agendă și Theron le scrie răspunsul pe parcursul zilei.

 

10. Vanessa Hudgens

Această fată a devenit faimoasă în 2006, datorită hit-ului Disney „High School Musical”, în care a jucat-o pe Gabriela Montez. Deși totul părea perfect în jurul acestei actrițe și cântărețe, doar cu câteva luni în urmă a fost dezvăluit în presă că ea nu și-a plătit reprezentantul, care a făcut tot ce-i mai bine să o facă o stea. După ce l-a concediat, a angajat un alt bărbat pe nume Johnny Vieira; iar rezultatul cooperării a fost similar.

11. Shakira

Cea mai faimoasă columbiană de astăzi are un aspect aparte, blând și amuzant; sau cel puțin așa pare din exterior. Shakira ar putea avea o parte ascunsă care ar putea chiar să-l sperie pe Gerard Piqué: doi foști angajați ai cântăreței au declarat că au fost concediați în trecut fără niciun motiv aparent, pe lângă faptul că nu au primit contribuții financiare pentru serviciile lor. Conform mărturiei acestor doi indivizi, ei au lucrat timp de 17 ore pe zi, fără să mănânce sau să se odihnească.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.