Despre Mine

Sunt jurnalist și cred în ceea ce fac. Mi-am început cariera în televiziune ca redactor știri la The Money Channel, am fost apoi co-prezentator al emisiunii Business Line, editor-prezentator știri în cadrul emisiunii “Dimineața Leilor” și  realizator-prezentator “Afacereza online”.  

În prezent, vă salut în diminețile de weekend de la pupitrul Antena 3. Cred în informație și în puterea ei de a schimba lumea, de a influența destine, de a instrui și a construi oameni, de a sparge ziduri și a ridica punți de legătura. În definitiv, comunicarea este cea mai mare cucerire a lumii moderne. Cred în expertiză, în profesioniști, în oameni care și-au urmat vocația și au pus totul în slujba ei, iar ei sunt oamenii care încă ne hrănesc cu modele și pe care vi-i voi aduce aproape, rând pe rând, pe acest blog.

Sunt mamă a doi copii, iar pe măsură ce m-am familiarizat cu acest rol, mi-am hrănit nevoia și interesul pentru un stil de viață echilibrat, pentru fiecare pas care contribuie la evoluția și educația sănătoasă a celor mici, lucruri pe care, cu ajutorul specialiștilor, le voi împărtăși aici. Statutul de mamă este cel care mi-a stimulat nevoia de a ajuta și de a mă implica în proiecte umanitare, pe care le-am desfășurat și le voi desfășura cu determinare jurnalistică și maternă deopotrivă și la care m-aș bucura să aderăm din ce în ce mai mulți.

Cred că stă în puterea oamenilor să facă diferența și să lase lumea mai frumoasă decât au găsit-o.