#TIPS&TRICKS

HOROSCOP MAI: O zodie își găsește marea DRAGOSTE

Scris de Laura P la 02 mai 2018

HOROSCOP LUNA MAI 2018: O zodie își găsește marea DRAGOSTE

HOROSCOP LUNA MAI 2018 BERBEC:

Publicitate

Toate planurile din viața ta sunt favorizate în această lună. E un moment bun să te dedici unui lucru care ta pasionează sau unei persoane la care ții. Tot ceea ce vei dărui ți se va întoarce înapoi în cele mai frumoase forme, indiferent că e vorba de lucruri materiale sau spirituale.


HOROSCOP LUNA MAI 2018 TAUR:

La fel ca și în cazul Berbecilor, te vei bucura de o lună foarte norocoasă. Luna nașterii îți priește și anul acesta mai ales în ceea ce privește relațiile sentimentale și legăturile sociale. Va trebui totuși să iei în considerare niște schimbări în viața ta.

Publicitate

HOROSCOP LUNA MAI 2018 GEMENI:

Urmează o perioadă în care să te regăsești pe tine însuți. Este bine să stai retras în această lună și să nu te implici în foarte multe interacțiuni sociale. Ocupă-te doar de tine și profită de ocazie pentru a rezolva câteva probleme de sănătate mai vechi.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 RAC:

Publicitate

Luna mai este cu și despre prieteni. Cei dragi îți vor fi alături și veți petrece multe momente minunate împreună. E o ocazie bună să mai descoperi și alte perspective și să îți pui și tu ordine în idei.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 LEU:

Luna mai este umbrită de o urmă de mister pentru tine. Toate situațiile în fața cărora ești pus s-ar putea să aibă un sens ascuns. Lucrurile ce țin de casă îți vor fi prioritare în această lună, la fel ca și familia.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 FECIOARĂ:

Urmează o perioadă bună pentru a relua contactul cu niște prieteni mai vechi sau pentru a te împăca cu cineva din trecut căruia îi simți lipsa. Cei dragi îți vor fi alături la orice pas și te vor ajuta să ai mereu o stare de spirit bună.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 BALANȚĂ:

E timpul să fii mai atent la ce este în jurul tău, mai cu seamă la natura și la ceea ce simți. Poți profita de vreme să faci o excursie în natură, care te va ajuta să îți pui în ordine planurile de viitor. Ai nevoie să îți găsești un echilibru.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 SCORPION:

Luna aceasta vor apărea multe oportunități pentru a face ceea ce îți dorești, și anume să te implici în diverse aventuri și să călătorești. Relațiile cu cei din jur sunt și ele favorizate.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 SĂGETĂTOR:

Luna aceasta ar putea apărea probleme destul de mari legate de sfera financiară. Așa că fă tot posibilul pentru a-ți organiza și calcula bugetul încă de la începutul lunii.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 CAPRICORN:

În luna mai, în viața ta este prevăzut un adulter. Trebuie să fii mai atent la starea ta emoțională. Încearcă să tratezi tot ce ți se întâmplă cu diplomație.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 VĂRSĂTOR:

Atât planul profesional cât și cel sentimental sunt favorizate. În plus, și relațiile interumane merg foarte bine, mai ales când vine vorba de nativii Scorpion, Taur sau Leu.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 PEȘTI:

Luna aceasta trăiești clipa și nu îți faci prea multe griji-nu prea ești nevoit să o faci. Așa că profită și distrează-te.

Publicitate


--