#TIPS&TRICKS

HOROSCOPUL BANILOR: 3 zodii care dau lovitura

Scris de Laura P la 06 iunie 2019

Horoscpul banilor pentru vara 2019

3 zodii care dau lovitura

Publicitate

Taur


Anul 2019 îţi surâde cu veşti bune încă din primele zile. Este perioada perfectă pentru schimbarea locului de muncă. Fie că este vorba de o sumă de bani câştigată sau afacerile care merg strună, partea financiară nu este de speriat.

Leu

Publicitate

Este anul în care găseşti posibilul în imposibil. Desi pentru alţii este un lucru anormal, pentru tine este ceva ce te va ajuta să nu mai ai grija zilei de mâine în privinţa banilor. Însă, pentru a deveni real, vei avea momente de cumpănă în care trebuie să îţi demonstrezi forţele.

Capricorn

Şansele sunt destul de mari, dar trebuie să ştii să profiţi de ele. Banii au fost mereu problema ta şi ai vrut dintotdeauna să scapi de această grijă. Acum este momentul tău. Deschide ochii şi progită de şanse.

Publicitate

 

Citește și:

Horoscopul verii 2019: Ce spun astrele despre vara anului 2019

 

Berbec

Această vară îţi este prielnică din punct de vedere sentimental. Pentru unii urmează căsătoria, pentru alţii întâlnirea cu marea iubire.

Taur

Te axezi mai mult pe partea profesională. Sunt mai importante obiectivele tale decât o relaţie amoroasă.

Gemeni

Profită la maxim de aceste 3 luni de vară. Senzaţiile tari pe care le experimentezi acum nu le vei mai vrea când vei fi într-o relaţie.

Rac

Ai muncit destul şi vara asta este doar despre echilibrul tău mental. Relaxează-te şi ocupă-te mult de tine. Analizează în detaliu tot ce vrei să faci.

Leu

Te cuprind curiozitatea, melancolia, hotărârea şi ambiţia. Eşti ferm convins că trebuie să schimbi ceva în viaţa ta, dar gândeşte-te foarte bine la ce va urma după ce vei lua decizii.

Fecioară

Vei trece prin nişte transformări incredibile, dar adevărate. Toamna te va găsi un om total schimbat. Aceste trei luni îţi sunt dedicate pentru a reflecta foarte bine asupra vieţii tale.

Balanţă

Pentru tine, este perioada în care trebuie să fii mai cumpătată. Gândeşte foarte bine fiecare semnare de contract şi fiecare responsabilitate pe care ţi-o asumi.

Scorpion

Doar sfârşitul verii îţi poate schimba puţin ritmul vieţii. Dacă te-a ocolit până acum, Cupidon trece şi pe la tine de data asta.

Săgetător

Este o perioadă foarte prielnică pentru tine. Ţi se îmbunătăţeşte situaţia financiară şi socială. Cunoşti oameni noi care te vor ajuta să avansezi.

Capricorn

Eşti înconjurat de iubire şi te bucuri la maxim de acest sentiment care te face să simţi fluturi în stomac. Pentru cei care sunt deja într-o relaţie, totul decurge foarte bine şi frumos.

Vărsător

Ambiţia este la cote maxime la tine şi tragi cât poţi de tare ca să ai un început de toamnă benefic.Nu-ţi stă nimic în cale şi reuşeşti să faci unele schimbări.

Peşti

Veştile bune încep să curgă odată cu sosirea verii. Situaţii şi întâmplări de tot felul stau după colţ.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--