Horoscopul tău săptămânal: 21 – 27 noiembrie 2021. Ce zodie are ghinion

Horoscopul tău săptămânal: 21 - 27 noiembrie 2021. Ce zodie are ghinion

Este săptămâna dintre două eclipse! Dacă eclipsa de Lună de săptămâna trecută (de pe 19) v-a zguduit lumea, țineți-vă bine pentru că pe 4 decembrie urmează o eclipsă de Soare. Nu există odihnă pentru cei obosiți, singura constantă este schimbarea. Acest lucru este valabil mai ales pentru că sezonul Săgetătorului începe pe 21.

Spre deosebire de Scorpionul, care este avers la schimbare și de încredere, Săgetătorul se plictisește foarte ușor și vrea mereu să spargă normele, să facă valuri și să aducă petrecerea oriunde merge.

Mercur urmează Soarele în Săgetător pe 24, asigurându-se că zilele noastre vor fi încărcate de conversații libere, filozofice și înflăcărate.

♈ BERBEC

Cu sezonul Săgetătorului care începe pe 21, toată lumea se simte îndreptățită să aibă opinii ciudate. Gândește-te la ceea ce merită o ceartă înainte de a-l aborda pe vreun coleg de muncă pentru o discuție despre politică. Diplomația e cheia în această săptămână.

♉ TAUR

Sezonul Săgetătorului începe pe 21, luminând sectorul tău de resurse comune. Ca să simplificăm, ești în căutare de noi clienți și de mai mulți bani. Deși eclipsa de săptămâna trecută (pe 19) în semnul tău a fost centrală pentru epuizare, ești gata să lucrezi în vacanța de sărbători. Urmează-ți instinctul și mergi doar cu ceea ce este aliniat.

♊ GEMENI

Relațiile tale sunt în centrul atenției pe măsură ce sezonul Săgetătorului începe pe 21 și ne îndreptăm spre ultima eclipsă în semnul Săgetătorului până în 2029, care are loc săptămâna viitoare, pe 4 decembrie. De la începutul anului 2020, primești mesaje foarte clare despre ce parteneriate sunt menite să dureze și care sunt cele la care trebuie să renunți. Fie că petreci sărbătorile cu soțul tău, cu noul tău iubit sau cu o prietenă bună, asigură-te că luați deciziile împreună. Munca în echipă este foarte puternică pentru tine în acest moment.

FOLLOW ME

♋ RAC

Sezonul Scorpionului a fost despre a valorifica mai multe plăceri ale vieții: romantism, creativitate și o mulțime de gustări. Sezonul Săgetătorului începe pe 21, iar tu trebuie să îți recalibrezi concentrarea asupra lucrurilor care trebuie făcute. Aplecați-vă asupra listei de lucruri de făcut și sărbătoriți fiecare pas pe măsură ce, încet, dar sigur, reușiți să faceți totul.

♌ LEU

Munca a fost atât de aglomerată în ultima vreme. Dar, pe măsură ce începe sezonul Săgetătorului, pe 21, simți nevoia să te ridici de pe canapea și să mergi la diverse activități. Surprize mari pe plan amoros!

♍ FECIOARĂ

Exact la timp pentru sărbători, sezonul Săgetătorului începe pe 21, punând toată atenția ta pe casă și familie. Cu eclipsa de săptămâna viitoare în Săgetător fiind ultima în semnul Săgetătorului până în 2029, ești gata să închizi acest capitol dificil. Ia-ți ceva timp pentru a aprecia cât de mult ai reușit să-ți construiești propriul spațiu sigur și rudele alese în ultimii ani.

♎ BALANȚĂ

Sezonul Săgetătorului începe pe 21 și simți nevoia insațiabilă a semnului de foc mutabil de a pleca. Pofta de ducă te lovește ca o tonă de cărămizi. Deși s-ar putea să nu ai bani la îndemână pentru a finanța una dintre vacanțele la destinațiile de pe lista ta de dorințe, răsfață-te cu câteva bloguri de călătorie în weekendul prelungit. Este, de asemenea, o săptămână excelentă pentru a face o călătorie rapidă cu mașina, chiar dacă este vorba doar de câteva orașe mai încolo, pentru a verifica unele magazine locale pentru cumpărăturile de sărbători. Nu subestimați niciodată puterea unei mici schimbări de peisaj.

♏ SCORPION

Cineva îți datorează bani? Trecerea Soarelui în Săgetător pe 21, urmată de mutarea lui Mercur în semnul arcașului pe 24, te obligă să fii realist în privința bugetelor tale. Acum este momentul să puneți la punct toate plățile restante înainte ca vârtejul sărbătorilor să se întețească.

♐ SĂGETĂTOR

Este timpul puterii tale, Săgetătorule! Soarele se mută în semnul tău pe 21, iar Mercur îi urmează pe 24. În ultimele săptămâni s-ar putea să te fi simțit ca și cum ai fi fost pe o altă planetă: ai lucrat în spatele scenei sau la ore ciudate și ai ratat viața programată în mod regulat. Acum, în sfârșit, te-ai întors la realitate și îți poți ocupa din nou locul de sufletul petrecerii.

♑ CAPRICORN

Sezonul Săgetătorului este perioada ta de slăbire a puterii, Capricorn. Soarele și Mercur se mută amândoi în sectorul tău inconștient în această săptămână și ești pregătit pentru o vacanță prelungită de la rutina zilnică. Ai mai puțină răbdare decât de obicei pentru certurile mărunte din familie în acest sezon.

♒ VĂRSĂTOR

Sezonul Săgetătorului începe pe 21, luminându-ți sectorul prietenilor și al comunității, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a ieși și a-ți găsi oamenii. Fie că ești blocat într-un alt oraș față de restul familiei tale din cauza pandemiei sau pur și simplu alegi să petreci weekendul prelungit în liniște, departe de șmecheriile lor, este un moment excelent pentru a ieși și a te oferi voluntar la o organizație de caritate locală sau la curățarea cartierului.

♓ PEȘTI

Acesta ar putea fi un moment în care să-ți urmezi propriul sfat și să te lași mai moale. Dacă restul echipei dvs. se odihnește în acest weekend, ar trebui să faceți la fel și dvs. Poate aștepta întotdeauna până luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.