fbpx
#TIPS&TRICKS

7 lucruri pe care BĂRBAȚILOR le e rușine să le recunoască

Scris de Laura P la 02 octombrie 2017

Poate să fie ciudat să fii om, deoarece avem multe gânduri și multe sentimente pe care nu le putem exprima, chiar dacă sunt importante pentru noi:

1. Ne-ar plăcea să vorbim despre o relație intimă mai devreme, pentru că e important pentru noi, dar nu știm exact cum

Imaginează-ți cum ar suna această conversație la a treia întâlnire. „Vreau să vorbesc despre libido. Lipsa compatibilității în această privință este o mare problemă. Tu ce fel de libido ai?” s-ar putea ca fata să fie șocată, iar întâlnirea să se termine atunci. E important și ne-ar plăcea să discutăm despre asta, dar ne e frică să nu ne considerați niște ciudați.

2. Cine ești e mult mai important pentru noi decât ceea ce faci

Acest lucru chiar e stânjenitor. Atunci când vorbești despre cele mai mari realizări ale tale – diploma de masterat, noua funcție din companie, ultima afacere încheiată, noi ne bucurăm pentru tine, dar acestea nu sunt genul de lucruri care ne fac să spunem: „Trebuie să fiu cu femeia asta.” Noi punem mai mult preț pe trăsăturile tale de personalitate decât pe reușitele profesonale. Ești blândă, iubitoare, fericită și înțelegătoare? E distractiv să fii prin preajmă? Vei fi drăguță cu părinții mei? Acestea sunt lucrurile care ne fac să ne îndrăgostim.

3. Ne îngrijorăm că te interesează un singur lucru

Voi spuneți: „cât de amuzant! Noi femeile suntem îngrijorate că voi bărbații sunteți interesați de un singur lucru.” Desigur, femeile se îngrijorează pentru pentru momentele intime. Ei bine, bărbații se îngrijorează pentru bani. Fiecare are propriile temeri. Bărbații au mulți prieteni care au început să se simtă ca niște portofele umblătoare, mai ales după căsătorie.

4. Dacă ne dai puțin spațiu, am înfrunta dragoni pentru tine

Bărbații chiar au nevoie de timp și spațiu pentru ei, să se gândească și să îți îngrijească rănile. Filmele recente au făcut să fie mai acceptabil ca ei să își ceară spațiul privat, dar poate fi stânjenitor să spui „trebuie să fiu singur”. Dacă poți să înțelegi această nevoie a noastră, suntem în stare să ne aruncăm în fața trenului pentru a te proteja.

5. Primim atâtea semnale amestecate încât uneori poate fi greu să știm cum să ne comportăm

La muncă ești egala mea, cu siguranță. La o întâlnire însă, femeile vor ca bărbații să facă planuri și să preia controlul. Acasă, femeile vor să gestioneze călătoriile, banii și dormitorul. Există atât de multe situații pe care un cuplu le întâlnește încât uneori poate fi greu să știm cum ar trebui să ne purtăm. În timp ne vom da seama, desigur, dar e greu să ghicim imediat.

6. E destul de greu să fii cel care face prima mișcare mereu

Sigur că purtăm de parcă nu ne-ar păsa, dar asta doar pentru că nu avem de ales. Băieții învață de mici că, dacă vor să aibă o relație, trebuie să pornească la vânătoare, iar asta poate fi destul de greu.

7. Bărbații nu au un ceas biologic

Ambele sexe formează legături, ambele se îndrăgostesc, ambele vor să aibă copii – mai ales sub vârsta de 40 de ani – și ambele vor să îi crească. Bărbații își doresc aceste lucruri la fel de
mult ca și femeile.

Citește și: 12 obiceiuri enervante ale femeilor care-i scot din minți pe bărbați

Femeile se plâng de o mulțime de lucruri pe care le fac partenerii lor – de la faptul că nu își fac curat în cameră până la faptul că uită când au ieșit prima dată la o întâlnire. Desigur, bărbații pot fi destul de enervanți, dar același lucru se poate spune și despre femei. Iată câteva obiceiuri feminine care îi deranjează pe bărbați:

1. Obiceiul de a le cere constant părerea de fiecare dată când poartă o rochie nouă sau când ies la o întâlnire. Bieții bărbați sunt prinși într-o capcană deoarece femeile nu îi vor crede orice ar spune.

2. Obiceiul de a le vorbi prea mult despre prietenele lor, despre secretele lor, despre cât de grozavi sunt partenerii lor. Bărbații nu au nimic de-a face cu prietenele partenerelor lor.

3. Bărbații urăsc femeile care refuză să își spună părerea atunci când ei le roagă asta, iar apoi nu ezită să-i critice dacă nu le place ce au ales ei.

4. E foarte enervant atunci când femeile păstrează tăcerea și neagă că ar fi ceva în neregulă atunci când sunt enervate. Femeile se așteaptă uneori ca bărbații să le poată citi mințile și să înțeleagă motivul din spatele supărării lor.

5. Nimănui nu-i place să fie comparat cu fostul partener, dar femeile mai fac asta, mai ales atunci când sunt încântate sau supărate din pricina unei situații similare pe care poate că au întâlnit-o în relația anterioară.

6. Faptul că femeile sunt suspicioase în legătură cu acțiunile partenerului, chiar dacă e vorba de ceva simplu, precum o noapte afară cu prietenii sau o discuție cu o colegă de serviciu.

7. Obiceiul femeilor de a vorbi cu prietenele lor despre viața amoroasă. Cum să se simtă confortabil un bărbat când știe că alte femei știu ce se întâmplă în dormitorul lor?

8. Bărbații urăsc atunci când femeile le spun să strângă bani și să-i investească în ceva pentru viitorul lor, dar apoi le reproșează faptul că muncesc din greu și nu mai au timp de altceva.

9. Faptul că femeile nu ezită niciodată să emită judecăți de opinie despre prietenii lor, spunându-le că petrec prea mulți bani alături de aceștia.

10. Faptul că femeile consideră că totul este un motiv de aniversare – prima dată când v-ați ținut de mână, prima întâlnire sau primul sărut și faptul că se supără atunci când se întâmplă ca ei să uite de aceste zile,

11. Faptul că încearcă să-I îmbrățișeze și să-i sărute atunci când lucrează la un ceva important.

12. Faptul că, indiferent de cum a început o discuție sau o ceartă, femeile nu se sfiesc să se refere la trecut și să le aducă aminte de toate greșelile, pentru a-i face să se simtă vinovați.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--