Andreea Ioniță, cunoscută și sub pseudonimul „Sunt un Copac,” este o specialistă în dezvoltare personală, Theta Healing, și alte terapii complementare. Cu o experiență de peste 15 ani în marketing și management, Andreea și-a schimbat parcursul profesional, dedicându-se creșterii spirituale și consilierii personale. Este fondatoarea comunității Sunt un Copac, în cadrul căreia organizează retreaturi, programe online și ateliere de dezvoltare personală.
Ea este instructor certificat Theta Healing, o tehnică ce îmbină meditația și rugăciunea pentru accesarea undelor cerebrale Theta, care ajută la vindecarea emoțională, eliberarea de credințe limitative și creșterea armoniei în viață. De asemenea, Andreea practică yoga, EFT (tehnici de eliberare emoțională) și alte metode terapeutice.
Andreea este antreprenor de succes, speaker motivațional, consilier în dezvoltare personală, coach internațional powered by Tony Robbins, Trainer / Instructor ThetaHealing, Terapeut ThetaHealing, Instructor YOGA atestat de către Yoga Alliance Bali, terapeut EFT eliberare emoţională, Terapeut Matrix Reimprinting & ReBirth Reimprinting, facilitator Meditații Active OSHO (formare Grecia), facilitator transe de relaxare și vindecare Metoda Silva, Imageria Inimii şi metoda Ho’oponopono.. A ghidat peste 20.0000 de femei în programele online, în retreat-urile sale exotice sau la evenimentele și workshop-urile live. Crede în miracole și în viața frumoasă prin conectarea cu Creatorul.
Invitata în podcastul meu, „Cu Ela la doctor”, a vorbit despre un subiect care ne interesează pe noi toți: cum ne creștem copiii pentru a deveni adulți cu relații fericite.
Cum influențează relația cu părinții viitoarele relații de cuplu
Cum ar trebui să ne purtăm cu copiii noștri? Andreea Ioniță este de părere că rolul părinților este de a le oferi copiilor iubire și susținere în descoperirea și dezvoltarea emoțiilor și sentimentelor. Prin acceptarea necondiționată a copiilor, aceștia vor deveni adulți împliniți și fericiți.
În momentul în care creștem și devenim stăpâni pe viața noastră, avem nevoie să ne eliberăm de atașamentele de părinți, în special de cele mamă – fiu și tată – fiică.
FOLLOW ME
„Pentru dezvoltarea sănătoasă a adultului tău din viitor, aceste relații de dependențe emoționale trebuie să rămână în spate. Mama și cu tata vor rămâne mereu în inima noastră, dar de fapt, în momentul în care devenim adulți le spunem: mamă, tată, vă cer permisiunea de a iubi partenera mea, precum o parteneră, precum o soție”, explică specialista.
Cum sa fim mai fericiți în relația de cuplu
Este extrem de importantă relația cu părinții înainte de a intra într-o relație nouă sau la începutul unei relații. Anumite frici, temeri, convingeri s-au născut în relația pe care am avut-o cu mama și tata. Abia când acestea sunt rezolvate, putem avea relații de cuplu sănătoase și fericite.
Interviul integral din podcastul „Cu Ela la doctor” îl puteți urmări pe Youtube