10 GREȘELI care îți strică POZELE de vacanță


Toate vrem să ne întoarcem din vacanță cu poze grozave, pe care să nu ne fie  rușine să le arătăm prietenilor sau să le postăm pe rețelele de socializare. De regulă, cele mai multe poze rămân în străfundurile memoriei dispozitivelor noastre deoarece stăm în poziții greșite.

Iată care sunt câteva dintre greșelile pe care le poți face în fotogragfiile de vară – vei ști de ce să te ferești dacă vrei ca pozele tale să fie demne de coperta vreunei reviste de modă:

1. Poziția picioarelor


E greșit să îți ții picioarele pe aceeași linie – va părea că ai un singur picior, foarte mare, iar asta va strica frumusețea fotografiei. Important e ca un picior să fie ceva mai ridicat decât celălalt. Astfel, amândouă se vor vedea bine, nu se vor combina și vei arăta elegant.

2. Genunchii îndreptați spre aparatul de fotografiat

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Atunci când genunchii sunt îndreprați direct spre aparatul de fotografiat, corpul și membrele par mai scurte. Dacă stai pe jumătate întoarsă îți vei evidenția formele, iar picioarele se vor vedea și ele bine.

3. Fotografii de sus

Atunci când ești fotografiată de sus nu se mai păstrează proporțiile feței, iar gâtul dispare. Ai grijă să ți se facă poză de la nivelul ochilor. Proporțiile se vor păstra, iar gâtul va fi vizibil.

CITEȘTE MAI JOS: 7 GREȘELI pe care ar trebui să le eviți când îți faci POZE

4. Nu este evidențiată fața

Din cauza perspective greșite, gâtul s-ar putea să nu pară natural, iar corpul să pară fără formă. Menține poziția, dar poza să fie făcută dintr-un alt unghi, astfel încât să-ți fie evidențiată fața. Astfel vei arăta mult mai bine.

5. Prea aproape de apă

Dacă bărbia ta e prea aproape de apă, gâtul o să îți dispară, iar proporțiile feței vor fi încărcate. Între bărbie și apă ar trebui să fie minim 10-15 cm. Gâtul ar trebui să fie perfect vizibil, iar atenția ar trebui să fie atrasă de fața ta.

6. Poziția soldatului

Atunci când stai în poziția soldatului, corpul nu mai are forme, trupul tău pare drept, iar genunchii dispar complet. Dacă stai ușor întoarsă îți vor fi evidențiate formele, iar postura corectă a picioarelor le face să pară mai lungi și mai subțiri.

7. Te uiți direct spre aparatul de fotografiat

Atunci când stai cu corpul îndreptat spre aparatul de fotografiar și îl privești direct, picioarele tale vor părea scurte. Din nou, întoarce-te puțin. Asfel, picioarele tale vor fi frumoase, iar formele îți vor fi puse în evidență.

8. Când stai jos

Atunci când faci poze așezată, acestea s-ar putea să nu fie cele mai frumoase. Stai ușor înclinată, cu picioarele încrucișate în zona gleznei, dacă vrei o poză mai elegantă.

9. Genunchii trași spre piept

Cu cât sunt genunchii mai trași spre piept, cu atât vor arăta mai ciudat proporțiile corpului uman. Evidențiază-ți linia elegantă a corpului stând întinsă, cu un picior în fața celuilalt.

10. Ai grijă la postură

Din cauza posturii nepotrivite, în poză o să ai burtă, iar gâtul o să îți dispară. Nu sta aplecată. Ca să pari mai elegantă, e suficient să-ți îndrepți spatele. Asta e valabil tot timpul, nu numai la ședințele foto.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.