10 oameni despre care e greu să crezi că EXISTĂ

Trăim într-o lume ciudată.  Probabil întâlnești multe lucruri și oameni care te uimesc, și de multe ori nu poți să crezi că sunt de fapt așa cum sunt.

1. Bărbatul cu cea mai lungă limbă din lume

Nick Stoeberl din SUA deține cea mai lungă limbă din lume, iar Guinness World Records aprobă această afirmație. Acest om, care a primit titlul în 2012, are o limbă care măsoară 3,97 „(10,1 cm) de la vârful său până la mijlocul buzei superioare.

Nick este un comedian stand-up de profesie și, de asemenea, a stabilit un alt record, făcând o picture în 6 ore cu limba.

2. Femeia unicorn?

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Liang Xiuzhen din Sichuan, China, nu a știut ce avea să i se întâmple cu o bubă mică de pe frunte. A crescut într-o formă de corn mare și a ajuns să măsoare 5 „(12,7 cm) în lungime și puțin peste 2” (5,1 cm) în lățime.

Deși medicii nu au reușit să găsească un remediu permanent, știința are o explicație cu privire la ceea ce este. Acestea sunt coarne cutanate, care sunt tipuri de tumori ale pielii cheratinoase. Cauza lor este incertă și tratamentul se face prin chimioterapie, chirurgie sau radioterapie.

3. Fata complet acoperită în tatuaje

Cunoscută sub numele de „Doamna ilustrată”, numele său real este Julia Gnuse. Ea are 95% din corpul acoperit cu tatuaje, inclusiv fața. Născută în SUA în 1955, ea a dezvoltat o boală numită porfirie la mijlocul anilor ’30, ceea ce a dus la formarea vânătăilor pe corp. Pentru a ascunde cicatricile, ea a făcut tatuaje și, treptat, a devenit pasiunea ei.

A murit în 2016. Cu toate acestea, numele ei este încă intact în Guinness World Records ca fiind cea mai tatuată fată.

4. Cea mai mare gură

Imaginea ar putea să arate ca una modificată în Photoshop, dar nu este. Acesta este Francisco Domingo Joaquim, poreclit și „Jaw of Awe”. Gura lui are o lățime de 17,6 cm și poate băga cu ușurință o doză de Cola în ea.

El a fost declarat omul cu cea mai mare gura de Guinness World Records.

5. Viziunea cu raze X

Natalya „Natasha“ Nikolayevna Demkina pretinde a are o vedere cu raze X. Rusoaica a intrat în lumina reflectoarelor atunci când a început să facă diagnostice medicale pe măsură ce putea să vadă prin corpul unei persoane și să-i vadă organele și țesuturile. A făcut asta încă de la vârsta de 10 ani.

De asemenea, a apărut la Discovery Channel pentru a-și arăta talentul și lucrează acum pentru Centrul de Diagnostic Special al Natalya Demkina. Scopul lor este de a oferi tratamente prin asocierea cu „experți care posedă abilități neobișnuite, vindecători populari și profesioniști din medicina tradițională”.

6. 90% din corpul său este acoperit cu păr

Yu Zhenhuan este un alt titular de recorduri Guinness World Records ca fiind cel mai urât om de pe Pământ. Cântăreț rock de profesie, acest bărbat din China are 96% din corp acoperit cu păr și are 41 de fire de păr pe centimetru pătrat de piele.

Pentru moment, el se confruntă cu concurența, deoarece 2 mexicani au susținut că au mai mult păr pe corp decât el.

7. Femeia cu o talie de invidiat

Purta un corset în fiecare zi, fără a renunța la el timp de 3 ani. Rezultatul a fost că dimensiunea taliei a coborât de la 25 „(63,5 cm) până la doar 16” (40,1 cm). Aceasta este Michele Koebke din Germania , iar ea muncește din greu pentru a obține locul 1 la concusruri dedicate celei mai mici talii.

În ciuda dezvoltării unei stări medicale grave care se manifestă prin faptul că nu se poate ridica fără a purta un corset din cauza mușchilor atrofiați, ea așteaptă cu nerăbdare să-și slăbească talia până la 35,6 cm.

8. Omul care își poate băga mâinile în uleiul încins

Durerea este insuportabilă chiar dacă o picătură de ulei fierbinte cade pe mâna ta. Dar când vei afla de Ram Babu din India Uttar Pradesh, vei fi uimit să vezi cum își bagă mâinile goale în uleiul fierbinte, la o temperatură de 200 ° C (392 ° F) . La sfârșit acesta nu are nicio arsură.

Mulți doctori l-au abordat pentru a afla secretul din spatele mâinilor sale magice, dar nu au obținut nimic. El și-a descoperit abilitatea într-o zi când, din cauza unei cozi infernale la taraba sa la care servea mâncare, el a decis să-și folosească mâinile în loc de o spatulă pentru a da comenzile mai repede.

9. Bărbatul cu cea mai lungă mustață

Mândrul proprietar al celei mai lungi mustăți este Ram Singh Chauhan din India. Mustața lui are o mărime de 4,29 m, măsurată în show-ul italian ” Lo Show dei Record” din Roma, Italia, pe 4 martie 2010. Acest lucru i-a dus numele pe lista Guinness World Records.

10. Cel mai scund om

Chandra Dangi a murit, dar este încă considerat cel mai scund bărbat care a existat vreodată. Nepalezul suferea de fapt de o afecțiune care duce la o moarte timpurie. Cu toate acestea, Chandra a trăit până la 75 de ani. El a avut o înălțime de 21,5 „(54,6 cm) și a cântărit doar 14 kg.

0 comentarii pe “10 oameni despre care e greu să crezi că EXISTĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.