10 poze AMUZANTE la care trebuie să le vezi de mai multe ori ca să le înțelegi

Uneori, ochii noștri par să se joace cu noi, făcându-ne să vedem în lucruri obișnuite ceva mai mult decât există în realitate. Deci, există iluzii optice. De exemplu, în pozele de la balul de absolvire ale unei tinere pare că aceasta a optat pentru o coafură afro, dar nu este deloc așa

Iată o serie de fotografii ciudate, la care va trebui să te uiți de două ori.

1. Cei doi cai par unul singur

1-17-600x434-9352168
Până și calul negru pare că se uită surprins către semenii săi. În partea stângă pare că e surprins un cal cu două corpuri și un singur cap. Să fi suferit animalul o mutație genetică? Cu siguranță nu, însă iluziile optice intervin din nou.

2. O coafură afro și în realitate?

2-17-600x363-9036170
Era nevoie și de o a doua poză ca să se observe că fata din poză nu avea o coafură afro. Copacul din depărtare se poziționează perfect pentru a crea această impresie. Dar, din fericire, fata arată foarte bine și cu această coafură “accidentală”.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3. Umbra aceasta arată ca fața unui cowboy din desenele animate

3-17-404x600-8775832
Îți amintești de animația Tom Story? Atunci cu siguranță îți amintești și de fața jucăriei cowboy a cărui față o poți recunoaște aici.

4. Pare că bărbatul acela are o mână foarte lungă

4-17-600x450-5769942
Ori este un personaj din cei 4 Fantastici, ori coincidența și iluzia s-au îmbinat perfect pentru a lăsa impresia că bărbatul din spate are o mână foarte lungă.

5. Nu este cea mai reușită fotografie de nuntă

5-17-586x600-2374007
Ziua nunții este foarte importantă pentru toată lumea, mai ales pentru mirese. Dar acest eveniment important nu își pierde din importanță imediat după terminarea petrecerii, pentru că în urmă rămân pozele. De aceea, e foarte important ca fotografiile de la nuntă să fie foarte reușite. Nu este și cazul acesteia.

6. Mănâncă un biscuite cu Nutella și lasă-ți imaginația să curgă

6-15-600x578-1485063
Iată cum poți obține o figurină a unui cal doar dintr-un bicuite dat neglijent printr-un borcan de ciocolată. Coincidențele pot fi așa de plăcute câteodată.

7. Această pară s-a deghizat într-o banană

7-14-600x499-4909434
Ai mare grijă când îți împachetezi fructele pentru prânzul de la muncă. S-ar putea să te trezești cu ceva ce nu ai vrea să mănânci. Se pare că fructele sunt maestre ale deghizării.

8. Adidași care arată ca niște papuci purtați cu șosete murdare

8-14-600x426-5119364
Da, aceștia sunt de fapt niște adidași. E cunoscut faptul că trendurile în materie de adidași au evoluat neașteptat, dar aceste iluzii sunt chiar surprinzătoare și nu neapărat într-un mod plăcut.

9. Pare că graficianul jocului nu a terminat copacul

9-13-600x450-2223200
Această imagine pare a fi scoasă dintr-un joc video, cu o grafică proastă, dar nu este deloc așa. Trebuie să te uiți de mai multe ori ca să îți dai seama cum stau lucrurile exact.

10. Piatră care arată ca o explozie nucleară

10-13-600x600-1791317
Aceasta chiar este o iluzie stranie. Piatra i se aseamănă perfect unei explozii nucleare. Dar nu putem nega frumusețea și complexitatea acesteia.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.