10 POZE uimitoare în care NATURA a învins ceea ce vor OAMENI


Natura poate provoca dezastre cumplite, dar și peisaje uimitoare. În plus, se pare că natura poate avea uneori chiar și umor. Unii comedianți ar putea fi geloși pe capacitatea sa.

Privește următoarele poze care arată cât poate fi natura de creativă

1. Covor de mere în Irlanda, dupa uraganul Ophelia

1-9-450x600-6164706
Uraganul Ophelia a avut efecte dezastruoase. Câțiva oameni au murit, natura fiind nemiloasă. Pe lângă tristele aspecte, acest uragan a avut și un rezultat uimitor. Astfel, merele căzute din copaci au format un covor fermecător. Fotografia cu peisajul surprins, a circulat pe internet și i-a încântat pe oameni.


2. „Am venit la muncă, dar ușa era blocată de zăpadă”

2-9-600x600-3619677
Acum este momentul să fii sincer! Cu siguranță și tu ți-ai dori să pățești același lucru la serviciu și să te poți întoarce acasă. Se pare că natura a ținut cu respectiva persoană și a scăpat-o de o zi de muncă.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Cascada înghețată

4-8-399x600-5012483
Această imagine este una de vis. Se pare că vremea friguroasă nu aduce doar necazuri, ci creează și lucruri uimitoare.

4. Cerul după uraganul Ophelia

6-7-600x600-9410293
Oamenii au rămas impresionați de aspectul cerului, dupa dezastrul provocat de uraganul Ophelia. Acesta avea culorile galben și portocaliu, explicația fiind oferită de experți. Se pare că uraganul a adus deasupra Marii Britanii un aer cald din Africa, însoțit și de nisip. Rezultatul i-a lăsat muți pe localnici.

5. Da, aceasta este zăpadă

7-7-450x600-9524011
Locuitorii acestei case probabil nu au avut chiar cea mai bună dimineață. Deși mai devreme ai văzut o întâmplare fericită datorată zăpezii, acum este diferit. Să nu poată ieși din casă nu este chiar lucru pe care și l-ar dori cineva, nu?

6. Zăpada a căzut diferit în Ohio

9-6-450x600-4136618
Urmele lăsate de ninsoare în Ohio par a forma un drum alb, îngust, nu-i așa?

7. Doar puțină ploaie în Irlanda

ploaie-600x369-3077711
Ploile din Irlanda sunt destul de cunoscute pentru forța lor. Acestea pot face ravagii. Oamenii sunt extrem de speriați, inundațiile nu se opresc, iar traficul aerian poate fi și el extrem de afectat. Pe de cealaltă parte, această lebădă ar dori să-și facă prieteni noi. Pare amuzant, nu? Totuși, locuitorii nu cred ca erau foarte încântați de eveniment.

8. Din păcate, copacii nu știu încă să citească

copac-600x486-7097784
În ciuda advertismentului, acest copac nu s-a putut abține. Chiar pare că vrea să mănânce acest indicator, nu?

9. Iată cum arată un licurici


Licuricii sunt extrem de sensibili, astfel că trebuie să fii foarte atent când vrei să prinzi unul. S-ar putea să-l strivești. Lumina produsă de un licurici este considerată de 1.000 de ori mai puternică decât cea produsă de o lumânare.

10. Uraganul Matthew a hotărât să schimbe puțin aspectul pământului

uragan-600x447-2705346
Uraganul Matthew a produs un număr mare de decese și a afectat întreaga natură. Nu doar copacii s-au desprins, ci chiar și pământul. Această fată a reușit să făcut o poză uluitoare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.