#TIPS&TRICKS

10 POZE uimitoare în care NATURA a învins ceea ce vor OAMENI

Scris de Laura P la 27 noiembrie 2017

Natura poate provoca dezastre cumplite, dar și peisaje uimitoare. În plus, se pare că natura poate avea uneori chiar și umor. Unii comedianți ar putea fi geloși pe capacitatea sa.

Privește următoarele poze care arată cât poate fi natura de creativă

Publicitate

1. Covor de mere în Irlanda, dupa uraganul OpheliaUraganul Ophelia a avut efecte dezastruoase. Câțiva oameni au murit, natura fiind nemiloasă. Pe lângă tristele aspecte, acest uragan a avut și un rezultat uimitor. Astfel, merele căzute din copaci au format un covor fermecător. Fotografia cu peisajul surprins, a circulat pe internet și i-a încântat pe oameni.

2. „Am venit la muncă, dar ușa era blocată de zăpadă”

Publicitate


Acum este momentul să fii sincer! Cu siguranță și tu ți-ai dori să pățești același lucru la serviciu și să te poți întoarce acasă. Se pare că natura a ținut cu respectiva persoană și a scăpat-o de o zi de muncă.

3. Cascada înghețată


Această imagine este una de vis. Se pare că vremea friguroasă nu aduce doar necazuri, ci creează și lucruri uimitoare.

Publicitate

4. Cerul după uraganul Ophelia


Oamenii au rămas impresionați de aspectul cerului, dupa dezastrul provocat de uraganul Ophelia. Acesta avea culorile galben și portocaliu, explicația fiind oferită de experți. Se pare că uraganul a adus deasupra Marii Britanii un aer cald din Africa, însoțit și de nisip. Rezultatul i-a lăsat muți pe localnici.

5. Da, aceasta este zăpadă


Locuitorii acestei case probabil nu au avut chiar cea mai bună dimineață. Deși mai devreme ai văzut o întâmplare fericită datorată zăpezii, acum este diferit. Să nu poată ieși din casă nu este chiar lucru pe care și l-ar dori cineva, nu?

6. Zăpada a căzut diferit în Ohio


Urmele lăsate de ninsoare în Ohio par a forma un drum alb, îngust, nu-i așa?

7. Doar puțină ploaie în Irlanda


Ploile din Irlanda sunt destul de cunoscute pentru forța lor. Acestea pot face ravagii. Oamenii sunt extrem de speriați, inundațiile nu se opresc, iar traficul aerian poate fi și el extrem de afectat. Pe de cealaltă parte, această lebădă ar dori să-și facă prieteni noi. Pare amuzant, nu? Totuși, locuitorii nu cred ca erau foarte încântați de eveniment.

8. Din păcate, copacii nu știu încă să citească


În ciuda advertismentului, acest copac nu s-a putut abține. Chiar pare că vrea să mănânce acest indicator, nu?

9. Iată cum arată un licurici


Licuricii sunt extrem de sensibili, astfel că trebuie să fii foarte atent când vrei să prinzi unul. S-ar putea să-l strivești. Lumina produsă de un licurici este considerată de 1.000 de ori mai puternică decât cea produsă de o lumânare.

10. Uraganul Matthew a hotărât să schimbe puțin aspectul pământului


Uraganul Matthew a produs un număr mare de decese și a afectat întreaga natură. Nu doar copacii s-au desprins, ci chiar și pământul. Această fată a reușit să făcut o poză uluitoare.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--