10 septembrie: fenomen unic pentru zodii. Cum te influențează

10 septembrie: fenomen unic pentru zodii. Cum te influențează

Planeta Venus ajunge în Scorpion pe 10 martie, iar impactul acestui fenomen este special pentru fiecare zodie. Iată de ce!

 BERBEC

Misterul și pasiunea pot fi caracteristicile săptămânilor următoare, după ce ce Venus, planeta relațiilor, ajunge în Scorpion. Intimitatea și banii pot căpăta un accent intens, deciziile fiind guvernate de emoții.

 TAUR

Harta stelară strălucește de promisiuni și pare să dețină multe secrete, unele dintre ele putând deveni mai clare pe măsură ce senzuala Venus alunecă în Scorpion și în zona ta de relații. O legătură amoroasă se poate aprofunda în săptămânile următoare.

 GEMENI

Venus senzuală se stabilește în Scorpion și în zona stilului tău de viață, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a te lega de alte persoane care sunt dornice să își îmbunătățească starea de bine. Călătoria continuă a lui Mercur prin Balanță v-ar putea vedea dornici de divertisment.

 RAC

Sentimentul de mister și magnetism din jurul tău se adâncește pe măsură ce planeta relațiilor se mută în sectorul tău de romantism. Prezența lui Venus poate îmbunătăți o legătură actuală, dar poate, de asemenea, adăuga strălucire unei relații în curs de dezvoltare.

 LEU

Pe măsură ce Venus se mută în zona ta de casă, s-ar putea să te bucuri de activitățile de familie, precum și de invitarea unor persoane la întâlniri. Dacă sunteți inspirat de o revistă pentru a vă reamenaja locuința, nu există un moment mai bun pentru a face acest lucru.

FOLLOW ME

 FECIOARĂ

Aveți ceva de negociat? Dacă da, ar trebui să fie mai ușor începând de astăzi, cu o influență cheie care vă încurajează să îmbrățișați alte perspective. De asemenea, este posibil să fiți tentat să îi fermecați pe ceilalți pentru a vă oferi ceea ce doriți. O abordare relaxată ar putea funcționa mai bine.

 BALANȚĂ

Pe măsură ce tactanta Venus se mută în Scorpion începând de astăzi, prezența ei în sectorul tău de valori te poate face un cumpărător iscusit. Venus se simte foarte bine aici și acest lucru se poate reflecta ca un sentiment de mulțumire.

 SCORPION

S-ar putea să vă fie greu să vă refuzați lucrurile bune din viață. Viața ta socială ar putea deveni, de asemenea, mai interesantă, deoarece dorința de a face noi conexiuni te încurajează să participi la evenimente fascinante.

 SĂGETĂTOR

În timp ce zona ta socială continuă să fie activă, mișcarea dulcei Venus într-o zonă liniștită ar putea să te găsească dornic să fii alături de alte persoane care sunt pe aceeași lungime de undă spirituală ca și tine. Aderarea la un grup de yoga sau de meditație ar putea fi o revelație.

 CAPRICORN

Odată cu mișcarea superbei Venus în Scorpion, sentimentele tale pentru cineva se pot intensifica și, dacă nu ai purtat încă o conversație cu această persoană, ai putea fi dornic să spargi gheața cât mai curând posibil. Ar putea exista jocuri de putere între cei din grupul tău social.

 VĂRSĂTOR

Pe măsură ce Venus se mută în sectorul tău al obiectivelor și responsabilităților, prezența ei îți poate fi benefică, încurajându-te să stabilești legături. Aceasta ar putea fi o ocazie excelentă de a vă promova abilitățile, o afacere sau capacitatea dvs. creativă.

 PEȘTI

Ești pregătit pentru o aventură amoroasă? Pe măsură ce planeta romantismului intră într-o zonă cu vederi îndepărtate, s-ar putea să vă doriți mai mult de la o relație. Lucrurile au fost doar tic-tac? Dacă da, s-ar putea să căutați provocări care să vă țină în priză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.