10 ȘIRETLICURI pe care trebuie să le știi când ieși la IARBĂ VERDE

Să pleci din oraș, fie că e pentru o excursie cu cortul, fie că e doar pentru un picnic de weekend, e mereu o soluție bună pentru a te deconecta. Pentru toți cei care își fac griji pentru mâncarea greu gătită la focul de tabără sau pentru micile dificultăți  de care te lovești când petreci mai mult timp în natură, iată câteva trucuri care îți vor face mult mai confortabil timpul petrecut departe de civilizație.

1. O umbrelă atârnată invers de o creangă e un mod bun de a-ți proteja mâncarea de furnici.


2. Dacă plănuiești să gătești, ia niște folie de aluminiu cu tine. Îți păstrează mâncarea proaspătă.
3. Poți pregăti rapid niște gustări delicioase: pregătește niște aluat, presară zahăr și scorțișoară, pune-l pe un băț și rumenește-l la focul de tabără. Merge la fel de bine și pentru cei ce preferă gustările sărate. Învelește în aluat niște cârnăciori și cașcaval

4. Ia întotdeauna cu tine săpun lichid. Este mult mai practic decât cel solid.

5. Folosește cutiuțe goale de tic-tac pentru a transporta condimentele.

FOLLOW ME

6. Torța suedeză e un foc de tabără alcătuit dintr-un singur buștean care poate să ardă pentru câteva ore. Poți pregăti mâncarea la el și funcționează precum cuptorul tău de acasă. Sparge un buștean în 4 bucăți și aprinde un foc de baie în interiorul lui.


7. Dacă îți dai seama că nu ai suficiente linguri cu tine, confecționează una de plastic.

8. Congelează câteva sticle de apă și ține-le în cutia frigorifică pentru a menține temperatura scăzută. Dacă folosești apă potabilă, o să o poți consuma după ce se topește.

9. Folosește o cască de duș pe post de capac. Pentru că nu e deloc practic să iei după tine capace mari și zgomotoase folosește niște căști de duș care sunt înlocuitoarele perfecte.

15. Protejează chibriturile de umezeală; pentru a face acest lucru este suficient să le înmoi capătul în pastă de dinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.