10 TRUCURI care te ajută să DEOSEBEȘTI FALSURILE de produsele ORIGINALE DE FIRMĂ

Fiecare dintre noi a cheltuit probabil la un moment dat o mulțime de bani pe lucruri care nu erau autentice, vândute sub numele unor firme cunoscute. Ca să nu se mai repete experiența, iată cum să te ferești de produsele contrafăcute:

10. Blugii Levi


Arcul de pe buzunarul din spate – linia în formă de arc de pe buzunarul din spate apare pe toate modelele, mai puțin în cazul seriei rare Authentics Signature.

9. Tricourile de polo Lacoste


Nasturii sunt plați, ușor concavi spre centru. Au două găuri pentru ață și nu au inscripții. Crocodilul verde de pe modelele clasice este brodat separate și apoi cusut peste material. Pe broderie, picioarele crocodilului sunt vizibile clar, iar fălcile sunt roșii.

8. Costum de baie Victoria’s Secret 

FOLLOW ME


Toate costumele de baie de la această marcă sunt confecționate din material dublu. Poți verifica asta cel mai ușor în cazul modelelor monocrome. Costumele autentice sunt disponibile în cinci măsuri (XS, S, M, L, XL), copiile numai în trei (S, M, L). Culoarea etichetelor poate fi roz, negru, alb sau pot fi transparente.

7. Ceasurile Rolex


Dacă verși o picătură de apă pe suprafața unui ceas Rolex, aceasta se strânge într-o picătură, nu se răspândește. Cea de-a doua limbă ar trebui să se miște cu finețe și să nu o auzi nici dacă apropii ceasul de ureche. Copiile au adesea o parte din spate transparentă. Ceasurile originale au mereu una din metal, pe spatele căreia sunt numărul de serie și logo-ul.

6. Ochelarii de soare Ray-Ban


La toate modelele, pe lentila stângă există o inscripție Ray-Ban care nu se șterge nici dacă o freci cu alcool. Pe mânerul din partea dreaptă există un model al ochelarilor și un logo în legătură cu standardele de siguranță europene.

5. Tenișii Converse


Modelele originale nu au un toc mai înalt de 3 cm. În spate există inscripția ALL STAR, iar în mijlocul ei este o stea. Abțipildul de pe partea interioară a limbii este convex la atingere (în cazul copiilor este doar o bucată de hârtie). Pe etichetă există un număr de serie cu șase componente.

4. Pantofii sport AirMax 


Pantofii sport originali au aer în interiorul plasticului transparent, cei falși nu. Pentru a verifica ar trebui să apeși zona branțului, să vezi dacă revine repede la forma originală sau nu.

3. Pantofii Christian Louboutin


Atunci când sunt puși pe o suprafață plată, vârfurile pantofilor originali nu se ridică, iar talpa este în contact cu pământul. Materialul tocurilor modelelor fclasice este identic cu cel al restului pantoflor. Talpa este întotdeauna roșie.

2. Căștile Apple EarPods


Căștile originale sunt vândute într-o cutie de plastic ce are o tentă albastră (falsurile sunt de obicei galbene) și nu ar trebui să cântărească mai mult de 50 de grame. Copiile nu au inscripțiile Left / Right.

1. Telefoanele Samsung


Dacă tastezi codul secret *#7353#, telefonul Samsung Galaxy va deschide un meniu special pentru testarea aplicațiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.