10 TRUCURI INGENIOASE pe care nu te așteptai să le folosească cineva! Al 6-lea este de-a dreptul HILAR!

Obiectele mici- cele mai folositoare din casă – se strică frecvent. Sau ți se poate părea că unele dintre ele nu sunt o necesitate, însă de multe ori ți-ai fi dorit să le ai. Iată o listă cu trucuri pe care le poți folosi în cazul în care stai prost cu banii:

1. Prinde doi iepuri dintr-o lovitură

Dacă ți-ai făcut niște ceai ai putea folosi același ibric pentru a-ți călca hainele. Scutești niște bani în plus la factura de curent, dar și economisești timp. Până la urmă, portofelul tău îți va mulțumi.

1-8621642

2. Un truc mai jucăuș

Dacă nu ai o strecurătoare de paste, nu are rost să te chinui prea mult să scoți pastele. Dacă ești un pasionat al tenisului, ai putea să folosești o paletă în acest scop. Va funcționa la fel.

FOLLOW ME

3. Repară și refolosește totul

Mai bine încerci să fii creativ decât să cumperi același produs din nou și din nou. Cu cât o faci să arate mai ingenios, cu atât va arăta mai armonios în ceea ce privește design-ul interior, și nu ca o încercare disperată să repari un obiect.

4. Îți place viteza ?

Acum îți poți personaliza opțiunile. Desigur, depinde de buget sau de alegeri.

5. Nu ai nevoie de un perforator dacă ai un burghiu

Poate funcționa foarte bine. Ai însă grijă să nu îl încerci pe mobila ta.

6. Nu e nevoie să îți cumperi un cuptor cu microunde

Se pot găsi și cuptoare cu microunde mai ieftine. Însă trebuie să recunoști că nu sunt neapărat o necesitate. De accea dacă vrei să îți încălzești ceva care chiar nu mai este bun rece, poți folosi un fier de călcat și un uscător de păr. Poți încerca asta cu o felie de pizza.

7. Refolosește cutia de pizza

Nu mulți aruncă cutia de pizza imediat afară după ce termină de mâncat. Așa că dacă tot este în casă, de ce să nu o refolosești ? O poți folosi spre exemplu pe post de făraș atunci când vrei să strângi mizeria în grabă.

8. Fii creativ

Dacă ai plecat undeva sau ți s-au rupt papucii de casă și nu îți place să mergi desculț, poți să dai frâu liber creativității și să folosești două peturi.

9. O experiență unică

Dacă ți s-a întâmplat deseori să ai probleme cu instalația de la duș, iată că este foarte ușor să rezolvi asta și chiar să îți faci una acasă. Astfel nu mai trebuie să cumperi mereu una nouă, și nici nu mai trebuie să aștepți până îți vei lua una nouă pentru a te bucura de o experiență SPA.

10. Dacă ai probleme cu mobila…

Există mereu o soluție pentru cazurile în care ți se rupe mobila. Spre exemplu acest scaun incorportat în canapea. Funcționalitatea piesei de mobilier rămâne astfel aceeași, pentru că încă te poți așeza acolo.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.