12 HAINE CIUDATE despre care nu o să crezi că au fost inventate

Fiecare dintre noi trebuie să depoziteze undeva hainele, dar nu toată lumea se întreabă care este modul corect pentru a face asta. Din acest lucru, se întâmplă să stricăm din greșeală hainele noastre preferate. Iată ce greșeli ar trebui să eviți dacă vrei să ai o garderobă impecabilă:

VEZI MAI JOS GALERIA: 12 HAINE RIDICOLE pe care nu le-ar purta niciun om în toate MINȚILE

1. Îngrijirea incorectă a hainelor de sezon

Înainte de a depozita hainele de sezon, du-le întotdeauna la curățătorie. Sub nicio formă nu băga hainele murdare în dulap, deoarece se vor decolora, iar hainele de piele își vor pierde elasticitatea și strălucirea. De asemenea, e important să protejezi hainele de insecte.

2. Păstrarea incorectă

Sacii de vid sunt acum foarte populari, dar nu trebuie folosiți pentru păstrarea hainelor din piele sau din blană adevărată, deoarece fără aer acestea „se vor sufoca” și vor prinde un miros neplăcut.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3. Agățarea incorectă

Nu te zgârci niciodată când vine vorba de cumpărarea umerașelor. Nu pune mai multe articole vestimentare pe un umeraș, deoarece acestea se vor mototoli și nu vor mai putea „să respire”. Nu atârna haine greioaie pe umerașe mici și subțiri sau rochiile din materiale delicate pe umerașe vechi de lemn.

4. Depozitarea incorectă a puloverelor groase, tricotate

Hainele din lână sau cele tricotate nu ar trebui să fie păstrate pe umerașe deoarece se vor întinde și își vor pierde forma. Depozitează-le pe rafturi, împăturite și nu așeza cât mai multe pulovere de lână unul peste altul.

5. Depozitarea rochiilor lungi pe umerașe

Rochiile sau fustele foarte lungi ar trebui să fie păstrate pe bară, nu pe umerașe, ca să nu se mototolească prea tare și ca să nu trebuiască să le calci din nou.

6. Depozitarea incorectă a pantalonilor

Pe lângă bara tradițională pentru umerașe, garderobele moderne sunt echipate cu bare retractabile. Pantalonii ar trebui să fie ținuți pe umeraș, prinși de partea de jos.

7. Împăturești sutienele pe jumătate

Dacă le împăturești așa riști să strici stilul acestui articol care are o misiune atât de importantă – să-ți sprijine sânii și să le accentueze frumusețea. Cel mai bine ar fi să așezi sutienele unul peste altul.

8. Folosești rafturile în loc de umerașe și invers

Rochiile din materiale delicate, bluzele și cămășile ar trebui păstrate pe umerașe potrivite mărimii lor, iar lucrurile din lână sau tricotate ar trebui să fie împăturite pe rafturi, astfel încât să nu se întindă.

9. Depozitarea diverselor haine pe același numeraș

Să pui mai multe haine pe un umeraș este cea mai proastă idee. Nu vei economisi spațiu în dulap, doar vei uita de hainele care sunt puse pe dedesubt.

10. Nu lăsa nasturii sau fermoarele descuiate

Atunci când agăți hainele pe umerașe, nu uita să închizi nasturii sau femoarele, dacă vrei ca articolele tale să nu se mototolească și să nu își piardă forma.

Urmează aceste sfaturi și hainele tale vor fi întotdeauna frumoase și gata de purtat!

 

Suntem obișnuiți să vedem lucruri ciudate la modelele de pe podium sau chiar ceva total nepotrivit, dar uneori chiar și magazinele obișnuite ne oferă lucruri stranii. Iată câteva exemple:

1. Cizme din denim

Dacă te gândeai să-ți arunci blugii vechi, renunță la idee. Acum îi poți transforma în niște cizme.

2. Pantofi transparenți

Pentru că toată lumea trebuie să îți vadă pedichiura în orice moment al anului, nu-i așa?

3. Blugi cu bucăți transparente

Ce te făceai dacă începe să plouă? Nu-ți mai face griji, genunchii tăi sunt de acum protejați.

4. Sandale cu șosete din latex

Și ce? Întotdeauna o șosetă se pierde, așa că sunt foarte convenabili.

5. Dres zdrențuit

De acum nu îți vei mai face niciodată griji dacă ți se agață și ți se destramă dresul.

6. Blugi cu fermoar pe fund

Dacă te-ai îngrășat puțin în această zonă, e suficient să lași fermoarul în jos.

7. Sandale cu blană

În caz că papucii cu puf nu te-au îngrozit destul și nu i-au făcut pe ceilalți să se întrebe ce animal ai omorât sau cum de te-ai gândit să ștergi praful de pe jos cu blana de la încălțămintea ta.

8. Pantaloni transparenți

8-8-6037989

Și se mai spune că fiecare fată trebuie să păstreze puțin mister și să nu arate tot.

9. Cămașă din dantelă pentru bărbați

9-6-4604549

În caz că nu știai ce să îi iei iubitului tău de Ziua Îndrăgostiților, ai acum ideea perfectă de cadou.

10. Blugi de carne

Ar putea fi foarte interesant dacă i-ai purta laa petrecerea de Halloween – trăiască zombie!

11. Ciorapi cizmă

Acum vei putea economisi banii pentru cizme și ciorapi.

12. Fusta corset

Ce poate să fie mai sexy?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.