12 scuplturi înfățișând frumusețea feminină care au prins VIAȚĂ


Frumusețea femeilor a fost slăvită încă din antichitate de poeți, artiști, muzicieni. Și sculptorii și-au dat silința să înfățișeze într-un mod adecvat jumătatea frumoasă a omenirii. Sculptând siluete grațioase din materiale dure, sculpturile lor arată atât fragilitatea, cât și puterea femeilor. Iată câteva exemple de statui feminine de care te vei îndrăgosti cu siguranță:

1. Luo Li Rong crează scultpturi incredibil de realiste și de feminie. Operele sale sunt elegante și grațioase și aproape că par vii.

1-36-293x300-7401061
2. De douăzeci de ani, britanicul Richard Stainthorp scuptează folosind fire de metal și se ocupă mai ales de personaje feminine, cărora le oferă o siluetă frumoasă, cu linii curgătoare. După cum spune Richard, a lucra cu firele de metal e ca și cum ai rezolva un puzzle, dar rezultatele merită.

2-34-249x300-6195276
3. Această sculptură misterioasă și senzuală în același timp se află într-un cimitir faimos din Genoa (Italia).


3-32-277x300-2736980
4. Jean-Michel Bihorel a luat prin surprindere Internetul cu operele sale neobișnuite – el sculptează siluete feminine din flori digitale, iar operele sale sunt originale și incredibil de frumoase.

4-31-220x300-6927278
5. Italianul Vittorio Tessaro poate să înfățișeze femei grațioase, având, în același timp, un aspect cât se poate de modern.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

5-25-218x300-2332194
6. Când vine vorba de operele sculptorului american Benjamin Matthew Victor, se poaate spune că bronzul este mult prea erotic. El reușește să facă niște sculpturi uimitor de realiste, însuflețind materialul cu care lucrează.

6-20-215x300-1451408
7. Philip Jackson este un sculptor scoțian, ale căror opere spun, fiecare în parte, o poveste extraordinară. Creațiile sale sunt atât dde expresive încât e greu de crezut că acestea sunt doar sculpturi de piatră, nu persoane reale.

7-20-242x300-2955023
8. Imensa sculptură numită Ecstasy a lui Karen Kusolito este creată din oțel reciclat. Silueta și gesturile sculpturii sugerează contradicțiile, care le caracterizează nu numai pe femei, ci chiar și vremurile noastre.

8-22-300x295-6051210
9. Robin Wight este un vrăjitor al lucrului cu firele de metal. Dintr-un material care pare atât de puțin elegant el creează sculpturi incredibil de grațioase, care parcă mai au puțin și se desprind de pământ, luându-și zborul.

9-18-249x300-1820882
10. Sculptorul Gosia din Toronto creează imagini delicate, pline de feminitate, care sugerează dorința de autocunoaștere.

10-14-202x300-4684520

11. Adam Martinakis creează sculpturi digitale, admirând profunzimea subiectelor atinse și natura neobișnuită a operelor. Adam „vorbește” cu fanii săi prin intermediul unor imagini metaforice. Femeile din operele sale par fragile și vulnerabile.

11-11-243x300-9590843
12. Fata-fantomă este opera sculptorului britanic Kevin Francis Gray. Sculptura sa a stârnit multe comentarii ambigue. Fața sa este acoperită de un văl de cristale, ceea ce simbolizează incapacitatea sa de a recunoaște realitatea.

12-2-1-300x186-4906649

 

Citește și: 7 TRUCURI de FRUMUSEȚE pe care trebuie să le cunoască toate FEMIELE

Toți știm că remediile făcute acasă sunt cele mai bune soluții pentru orice problemă, deși necesită mai mult timp, pentru că nu conțin chimicale.

Iată câteva trucuri de frumusețe pe care orice femeie ar trebui să le știe.

1. Cum să scapi în mod natural de ridurile din jurul gurii

Ai nevoie de 200 gr de ceară de albine, 750 ml de ulei de măsline și flori proaspete de gălbenele. Fierbe ingredientele la foc mic, timp de un minut. Lasă amestecul peste noapte, dimineață încălzește-l, strecoară-l și pune-l în recipiente. Folosește crema creată pe zonele cu probleme, zilnic, timp de minim două săptămâni.

2. Castravetele e tot ce îți trebuie

1. Sucul de castravete amestecat cu cartofi, în părți egale, ajută la combaterea pungilor de sub ochi. Procedura e aceeași ca mai sus.

2. Poți lupta împotriva cearcănelor întunecate și cu suc de castravete și de lămâie în proporții egale. Aplică pe zona de sub ochi, lasă 15 minute și apoi clătește.

3. Scapă de punctele negre în 10 secunde

Amestecă 2 lingri de făină și două lingurițe de oțet, până obții o pastă. Freacă masca de bărbie pentru 10 secunde. Clătește cu apă caldă.

4. Scapă de pielea întunecată de la subraț

1. Poți încerca mai multe remedii pentru a scăpa de această problemă. 1. Combină o lingură de lapte crud, iaurt natural și făină. Întinde pasta pe piele și las-o 15-20 de minute. Acidul lactic din lapte și iaurt ajută la decolorare.

2. Adaugă o linguriță de suc de lămâie, de iaurt și puțin turmeric în făină. Aplică rezultatul la subraț pentru o jumătate de oră, apoi clătește. Fă asta de cel puțin 3 ori pe zi, timp de câteva săptămâni.

3. Aplică în mod regulat ulei organic de cocos. Acesta diminuează petele negre, hidratează și hrănește pielea.

Lotion on the women hand. Isolated on white background

5. Remedii naturale pentru a scăpa de firele albe de păr

1. Taie lămâi și usturoi și adaugă ulei de in și miere. Amestecă bine ingredientele înainte să pui amestecul într-un borcan și păstrează-l în frigider. Ia de două ori pe zi din el, înante de masă.

2. Fierbe niște frunze de curry în ulei de cocos, apoi strecoară uleiul și lasă să se răcească. Aplică-l pe scalp și așteaptă câteva minute înainte să te speli.

3. Masează-ți scalpul cu unt din lapte de vaci. Aplică de două ori pe săptămână timp de câteva luni.

6. Scapă de călcâiele crăpate
1. Folosește o banană coaptă. Zdrobește-o și aplic-o pe călcâie. Lasă cam 15 minute, apoi clătește zona.

2. Cel mai bun remediu e apa caldă, care ajută la înmoierea pielii întărite și face ca pielea moartă să se îndepărteze mult mai ușor cu piatra ponce.

 

7. Gata cu gâtul închis la culoare

Stoarce o lămâie, apoi înmoaie o dischetă de bumbac în suc. Aplic-o pe gât, și lasă sucul pe piele 10-20 de minute. Spală-te apoi bine cu apă rece și aplică o cremă ușoară. Nu sta la soare după ce aplici acest remediu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.