12 scuplturi înfățișând frumusețea feminină care au prins VIAȚĂ

Frumusețea femeilor a fost slăvită încă din antichitate de poeți, artiști, muzicieni. Și sculptorii și-au dat silința să înfățișeze într-un mod adecvat jumătatea frumoasă a omenirii. Sculptând siluete grațioase din materiale dure, sculpturile lor arată atât fragilitatea, cât și puterea femeilor. Iată câteva exemple de statui feminine de care te vei îndrăgosti cu siguranță:

1. Luo Li Rong crează scultpturi incredibil de realiste și de feminie. Operele sale sunt elegante și grațioase și aproape că par vii.

1-36-293x300-7401061
2. De douăzeci de ani, britanicul Richard Stainthorp scuptează folosind fire de metal și se ocupă mai ales de personaje feminine, cărora le oferă o siluetă frumoasă, cu linii curgătoare. După cum spune Richard, a lucra cu firele de metal e ca și cum ai rezolva un puzzle, dar rezultatele merită.

2-34-249x300-6195276
3. Această sculptură misterioasă și senzuală în același timp se află într-un cimitir faimos din Genoa (Italia).

3-32-277x300-2736980
4. Jean-Michel Bihorel a luat prin surprindere Internetul cu operele sale neobișnuite – el sculptează siluete feminine din flori digitale, iar operele sale sunt originale și incredibil de frumoase.

4-31-220x300-6927278
5. Italianul Vittorio Tessaro poate să înfățișeze femei grațioase, având, în același timp, un aspect cât se poate de modern.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

5-25-218x300-2332194
6. Când vine vorba de operele sculptorului american Benjamin Matthew Victor, se poaate spune că bronzul este mult prea erotic. El reușește să facă niște sculpturi uimitor de realiste, însuflețind materialul cu care lucrează.

6-20-215x300-1451408
7. Philip Jackson este un sculptor scoțian, ale căror opere spun, fiecare în parte, o poveste extraordinară. Creațiile sale sunt atât dde expresive încât e greu de crezut că acestea sunt doar sculpturi de piatră, nu persoane reale.

7-20-242x300-2955023
8. Imensa sculptură numită Ecstasy a lui Karen Kusolito este creată din oțel reciclat. Silueta și gesturile sculpturii sugerează contradicțiile, care le caracterizează nu numai pe femei, ci chiar și vremurile noastre.

8-22-300x295-6051210
9. Robin Wight este un vrăjitor al lucrului cu firele de metal. Dintr-un material care pare atât de puțin elegant el creează sculpturi incredibil de grațioase, care parcă mai au puțin și se desprind de pământ, luându-și zborul.

9-18-249x300-1820882
10. Sculptorul Gosia din Toronto creează imagini delicate, pline de feminitate, care sugerează dorința de autocunoaștere.

10-14-202x300-4684520

11. Adam Martinakis creează sculpturi digitale, admirând profunzimea subiectelor atinse și natura neobișnuită a operelor. Adam „vorbește” cu fanii săi prin intermediul unor imagini metaforice. Femeile din operele sale par fragile și vulnerabile.

11-11-243x300-9590843
12. Fata-fantomă este opera sculptorului britanic Kevin Francis Gray. Sculptura sa a stârnit multe comentarii ambigue. Fața sa este acoperită de un văl de cristale, ceea ce simbolizează incapacitatea sa de a recunoaște realitatea.

12-2-1-300x186-4906649

 

Citește și: 7 TRUCURI de FRUMUSEȚE pe care trebuie să le cunoască toate FEMIELE

Toți știm că remediile făcute acasă sunt cele mai bune soluții pentru orice problemă, deși necesită mai mult timp, pentru că nu conțin chimicale.

Iată câteva trucuri de frumusețe pe care orice femeie ar trebui să le știe.

1. Cum să scapi în mod natural de ridurile din jurul gurii

Ai nevoie de 200 gr de ceară de albine, 750 ml de ulei de măsline și flori proaspete de gălbenele. Fierbe ingredientele la foc mic, timp de un minut. Lasă amestecul peste noapte, dimineață încălzește-l, strecoară-l și pune-l în recipiente. Folosește crema creată pe zonele cu probleme, zilnic, timp de minim două săptămâni.

2. Castravetele e tot ce îți trebuie

1. Sucul de castravete amestecat cu cartofi, în părți egale, ajută la combaterea pungilor de sub ochi. Procedura e aceeași ca mai sus.

2. Poți lupta împotriva cearcănelor întunecate și cu suc de castravete și de lămâie în proporții egale. Aplică pe zona de sub ochi, lasă 15 minute și apoi clătește.

3. Scapă de punctele negre în 10 secunde

Amestecă 2 lingri de făină și două lingurițe de oțet, până obții o pastă. Freacă masca de bărbie pentru 10 secunde. Clătește cu apă caldă.

4. Scapă de pielea întunecată de la subraț

1. Poți încerca mai multe remedii pentru a scăpa de această problemă. 1. Combină o lingură de lapte crud, iaurt natural și făină. Întinde pasta pe piele și las-o 15-20 de minute. Acidul lactic din lapte și iaurt ajută la decolorare.

2. Adaugă o linguriță de suc de lămâie, de iaurt și puțin turmeric în făină. Aplică rezultatul la subraț pentru o jumătate de oră, apoi clătește. Fă asta de cel puțin 3 ori pe zi, timp de câteva săptămâni.

3. Aplică în mod regulat ulei organic de cocos. Acesta diminuează petele negre, hidratează și hrănește pielea.

Lotion on the women hand. Isolated on white background

5. Remedii naturale pentru a scăpa de firele albe de păr

1. Taie lămâi și usturoi și adaugă ulei de in și miere. Amestecă bine ingredientele înainte să pui amestecul într-un borcan și păstrează-l în frigider. Ia de două ori pe zi din el, înante de masă.

2. Fierbe niște frunze de curry în ulei de cocos, apoi strecoară uleiul și lasă să se răcească. Aplică-l pe scalp și așteaptă câteva minute înainte să te speli.

3. Masează-ți scalpul cu unt din lapte de vaci. Aplică de două ori pe săptămână timp de câteva luni.

6. Scapă de călcâiele crăpate
1. Folosește o banană coaptă. Zdrobește-o și aplic-o pe călcâie. Lasă cam 15 minute, apoi clătește zona.

2. Cel mai bun remediu e apa caldă, care ajută la înmoierea pielii întărite și face ca pielea moartă să se îndepărteze mult mai ușor cu piatra ponce.

 

7. Gata cu gâtul închis la culoare

Stoarce o lămâie, apoi înmoaie o dischetă de bumbac în suc. Aplic-o pe gât, și lasă sucul pe piele 10-20 de minute. Spală-te apoi bine cu apă rece și aplică o cremă ușoară. Nu sta la soare după ce aplici acest remediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.