12 tipuri de BĂRBAȚI pe care femeile îi DESTESĂ! Ferește-te de nr 8!


Oamenii nu pot fi perfecți. Imperfecțiunile sunt naturale. Cu toate acestea, există anumiți bărbați al căror caracter lasă complet de dorit și pe care femeile îi evită cât pot de mult.

Privește cele 13 tipuri de bărbați care le îndepărtează pe femei:

1. Cel care exagerează cu privirile
Unii bărbați au această “capacitate” de a face o femeie să se simtă ca o bucată de carne. Privirile lor sunt extrem de exagerate, îndreptate, în general, în zona bustului sau a posteriorului.

2. Cel mămos
Nimic nu este mai enervant decât un bărbat extrem de atașat de mama lui. Este indicat să fugi de un astfel de om. Nu se va schimba niciodată și nu va fi capabil de a lua o decizie singur. Acest lucru va duce la o mulțime de discuții.


3. Cel obsedat de popularitate
La început, pare băiatul ideal. Are dinții perfect drepți, albi, pielea este netedă, ochii pătrunzători…totul este bine și frumos, până în momentul în care te uiți în telefonul lui și descoperi că are o mulțime de poze cu el și o tonă de aplicații pentru selfie. Știe întotdeauna care este unghiul perfect.

4. Cel lipicios
Acesta nu are noțiunea de spațiu personal. Este mereu în preajma ta și simte mereu nevoia să te atingă, chiar și în cele mai nepotrivite situații.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

5. Cel zgârcit
Este o mare diferență între un om care nu are și unul care își permite, dar refuză să cheltuiască bani și pentru tine. Oamenii de acest fel se observă imediat. În plus, acest fapt poate spune foarte multe despre el, ca persoană.

6. Cel urâcios și leneș
Acestui tip de bărbat îi place să-și petreacă întreaga zi în fața TV-ului, mâncând chips-uri și comentând despre femei, pe care le consideră inferioare. Cu siguranță, este genul de om ce trebuie evitat.

7. Cel mult prea vorbăreț
Comunicarea este extrem de importantă într-o relație. Însă, devine o problemă, atunci când omul de lângă tine nu știe când trebuie să tacă sau când trebuie să gândească un pic mai mult, înainte de a vorbi. Această dorință de a vorbi cât mai mult, poate să însemne lipsa unor fapte concrete.

8. Cel care nu este atent la igienă
Descrierea unui astfel de om nu își mai are rostul. În linii mari, este un bărbat cu care nicio femeie nu ar dori să aibă contact. În general, oamenii din jurul său îl evită, însă el nu are nici cea mai mică dorință de a se schimba.

9. Cel laș
Pentru un bărbat este foarte important să dea dovadă de curaj, în anumite situații. Femeile nu se simt atrase de cei cărora le este frică să se impună și se sperie de orice.

10. Cel mult prea macho
Este genul de om care nu se ascunde în fața celor din jur. Vorbește deschis despre experiențele sale intime și se consideră un expert în acest domeniu. În general, aceștia sunt de fapt extrem de nesiguri, în sufletul lor.

11. Cel care se crede superior
Acesta este plin de idei și raționamente complexe. Citează toți clasicii de care a auzit și oferă răspuns la orice întrebare. Deși inteligența este extrem de importantă, exagerarea poate strica totul.

12. Cel care se plânge mereu
Un bărbat adevărat ar trebui să știe cum să rămână ferm în fața zilelor mai urâte , nu să se plângă. În general, îi place să inspire milă celor din jurul lui.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.