12 tipuri de BĂRBAȚI pe care femeile îi DESTESĂ! Ferește-te de nr 8!

Oamenii nu pot fi perfecți. Imperfecțiunile sunt naturale. Cu toate acestea, există anumiți bărbați al căror caracter lasă complet de dorit și pe care femeile îi evită cât pot de mult.

Privește cele 13 tipuri de bărbați care le îndepărtează pe femei:

1. Cel care exagerează cu privirile
Unii bărbați au această “capacitate” de a face o femeie să se simtă ca o bucată de carne. Privirile lor sunt extrem de exagerate, îndreptate, în general, în zona bustului sau a posteriorului.

2. Cel mămos
Nimic nu este mai enervant decât un bărbat extrem de atașat de mama lui. Este indicat să fugi de un astfel de om. Nu se va schimba niciodată și nu va fi capabil de a lua o decizie singur. Acest lucru va duce la o mulțime de discuții.

3. Cel obsedat de popularitate
La început, pare băiatul ideal. Are dinții perfect drepți, albi, pielea este netedă, ochii pătrunzători…totul este bine și frumos, până în momentul în care te uiți în telefonul lui și descoperi că are o mulțime de poze cu el și o tonă de aplicații pentru selfie. Știe întotdeauna care este unghiul perfect.

4. Cel lipicios
Acesta nu are noțiunea de spațiu personal. Este mereu în preajma ta și simte mereu nevoia să te atingă, chiar și în cele mai nepotrivite situații.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

5. Cel zgârcit
Este o mare diferență între un om care nu are și unul care își permite, dar refuză să cheltuiască bani și pentru tine. Oamenii de acest fel se observă imediat. În plus, acest fapt poate spune foarte multe despre el, ca persoană.

6. Cel urâcios și leneș
Acestui tip de bărbat îi place să-și petreacă întreaga zi în fața TV-ului, mâncând chips-uri și comentând despre femei, pe care le consideră inferioare. Cu siguranță, este genul de om ce trebuie evitat.

7. Cel mult prea vorbăreț
Comunicarea este extrem de importantă într-o relație. Însă, devine o problemă, atunci când omul de lângă tine nu știe când trebuie să tacă sau când trebuie să gândească un pic mai mult, înainte de a vorbi. Această dorință de a vorbi cât mai mult, poate să însemne lipsa unor fapte concrete.

8. Cel care nu este atent la igienă
Descrierea unui astfel de om nu își mai are rostul. În linii mari, este un bărbat cu care nicio femeie nu ar dori să aibă contact. În general, oamenii din jurul său îl evită, însă el nu are nici cea mai mică dorință de a se schimba.

9. Cel laș
Pentru un bărbat este foarte important să dea dovadă de curaj, în anumite situații. Femeile nu se simt atrase de cei cărora le este frică să se impună și se sperie de orice.

10. Cel mult prea macho
Este genul de om care nu se ascunde în fața celor din jur. Vorbește deschis despre experiențele sale intime și se consideră un expert în acest domeniu. În general, aceștia sunt de fapt extrem de nesiguri, în sufletul lor.

11. Cel care se crede superior
Acesta este plin de idei și raționamente complexe. Citează toți clasicii de care a auzit și oferă răspuns la orice întrebare. Deși inteligența este extrem de importantă, exagerarea poate strica totul.

12. Cel care se plânge mereu
Un bărbat adevărat ar trebui să știe cum să rămână ferm în fața zilelor mai urâte , nu să se plângă. În general, îi place să inspire milă celor din jurul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.