14 ZODII care se potrivesc PERFECT

De multe ori, oamenii pretind că despărțirile într-o relație se produc din cauza nepotrivirii de caracter. Poate că acesta este motivul pentru care la început suntem interesați de mâncarea favorită, locul sau cântecele favorite.

Pe lângă aceste aspecte, foarte multe persoane sunt interesate de zodie și cred în compatibilitatea astrologică.

Iată care sunt cele mai potrivite cupluri:

Taur și Rac

Aceste semne se complementează reciproc și se înțeleg. Fiindcă Racul e loial, iar Taurul oferă sprijin, amândoi apreciază căminul și familia.

Taur și Capricorn

FOLLOW ME

Aceștia se iubesc la un nivel telepatic. Taurul va admira firea muncitoare și amuzantă a Capricornului, pe când Capricornul va aprecia frea blândă și sensibilă a celuilalt.

Balanță și Leu

Acești oameni au o viață socială activă. Le plac ieșirile și le place să vorbească în public. Leul are mereu nevoie de atenție și Balanța îi va oferi acest lucru.

Berbec și Vărsător

Un astfel de cuplu nu se va plictisi niciodată, pentru că amândurora le plac aventurile. Pot fi destul de inventivi, dar își vor și oferi unul altuia spațiul și libertatea necesară.

Scorpion și Leu

Scorpionul poate fi acid și gelos, dar Leul îi va hrăni dorința de aventuri. Firea lor va face ca relația să fie una focoasă.

Gemeni și Balanță

Atracția sexuală dintre ei este de nepotolit. Relația lor va fi iute și proaspătă și vor încerca să creeze liniște.

Berbec și Rac

Un Berbec e mereu îndrăzneț și curajos, iar Racul va fi mereu fermecat de energia debordantă a Berbecului.

Berbec și Pești

Aceștia ar trebui să se înțeleagă destul de bine și să aibă o relație profundă. Peștele e delicat, iar Berbecul tinde să fie un lider, iar această balanță va face ca relația lor să dureze.

Săgetător și Berbec

Un Săgetător își urmează mereu inima și evită dramele. E o persoană distractivă și iubitoare, iar Berbecul e foarte sociabil.

Rac și Pești

Acestea sunt semne de apă care își arată legătura spirituală. Amândoi sunt sentimentali din fire și vor încerca in greu să nu se rănească.

Leu și Săgetător

Amândoi sunt petrecăreți. Leul e puțin încăpățânat, dar Săgetătorul iubește încrederea pe care o are Leul în el și îl va ajuta să-și rezolve problemele.

Fecioară și Capricorn

Fecioara e din fire gânditoare și destul de introvertită, dar când se deschide e total sinceră cu celălalt. Capricornul va fi cu ușurință atras de candoarea Fecioarei.

Leu și Gemeni

Amândoi iubesc aventura. Leul se va concentra la a fi partenerul pragmatic, iar Geamănul va încerca să-l facă pe celălalt să se simtă iubit.

Vărsător și Gemeni

Aceste două semne de aer arată că partenerii vor trece împreună peste tot.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.