14 ZODII care se potrivesc PERFECT


De multe ori, oamenii pretind că despărțirile într-o relație se produc din cauza nepotrivirii de caracter. Poate că acesta este motivul pentru care la început suntem interesați de mâncarea favorită, locul sau cântecele favorite.

Pe lângă aceste aspecte, foarte multe persoane sunt interesate de zodie și cred în compatibilitatea astrologică.

Iată care sunt cele mai potrivite cupluri:

Taur și Rac


Aceste semne se complementează reciproc și se înțeleg. Fiindcă Racul e loial, iar Taurul oferă sprijin, amândoi apreciază căminul și familia.

Taur și Capricorn

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Aceștia se iubesc la un nivel telepatic. Taurul va admira firea muncitoare și amuzantă a Capricornului, pe când Capricornul va aprecia frea blândă și sensibilă a celuilalt.

Balanță și Leu

Acești oameni au o viață socială activă. Le plac ieșirile și le place să vorbească în public. Leul are mereu nevoie de atenție și Balanța îi va oferi acest lucru.

Berbec și Vărsător

Un astfel de cuplu nu se va plictisi niciodată, pentru că amândurora le plac aventurile. Pot fi destul de inventivi, dar își vor și oferi unul altuia spațiul și libertatea necesară.

Scorpion și Leu

Scorpionul poate fi acid și gelos, dar Leul îi va hrăni dorința de aventuri. Firea lor va face ca relația să fie una focoasă.

Gemeni și Balanță

Atracția sexuală dintre ei este de nepotolit. Relația lor va fi iute și proaspătă și vor încerca să creeze liniște.

Berbec și Rac

Un Berbec e mereu îndrăzneț și curajos, iar Racul va fi mereu fermecat de energia debordantă a Berbecului.

Berbec și Pești

Aceștia ar trebui să se înțeleagă destul de bine și să aibă o relație profundă. Peștele e delicat, iar Berbecul tinde să fie un lider, iar această balanță va face ca relația lor să dureze.

Săgetător și Berbec

Un Săgetător își urmează mereu inima și evită dramele. E o persoană distractivă și iubitoare, iar Berbecul e foarte sociabil.

Rac și Pești

Acestea sunt semne de apă care își arată legătura spirituală. Amândoi sunt sentimentali din fire și vor încerca in greu să nu se rănească.

Leu și Săgetător

Amândoi sunt petrecăreți. Leul e puțin încăpățânat, dar Săgetătorul iubește încrederea pe care o are Leul în el și îl va ajuta să-și rezolve problemele.

Fecioară și Capricorn

Fecioara e din fire gânditoare și destul de introvertită, dar când se deschide e total sinceră cu celălalt. Capricornul va fi cu ușurință atras de candoarea Fecioarei.

Leu și Gemeni

Amândoi iubesc aventura. Leul se va concentra la a fi partenerul pragmatic, iar Geamănul va încerca să-l facă pe celălalt să se simtă iubit.

Vărsător și Gemeni

Aceste două semne de aer arată că partenerii vor trece împreună peste tot.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.