15 idei GENIALE pentru o BAIE perfectă

Fiecare zi începe și se sfârșește în baie și de aceea ar trebui să fie o cameră plăcută și confortabilă. Orice parte a casei poate fi decorată cât mai creativ, deci de ce ar trebui să fie baia o excepție?

Iată cum să ai baia perfectă fără prea multe cheltuieli:

 

1. Folosește spațiul de sub cadă

O cadă cu ușițe îți permite să păstrezi acolo multe lucruri, pentru mai multă ordine.

2. Rafturi deasupra ușii

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Un raft deasupra intrării în baie e un spațiu în plus de depozitare.

3. Borcane de sticlă

Acestea pot fi folosite pentru a depozita lucruri mărunte. Le poți pune pe un raft sau le poți atârna pe perete.

4. Depozitarea articolelor de toaletă

Acestea pot fi ușor puse pe un suport de bomboane multietajat.

5. Suport pentru prosoape

Poți atârna prosoapele pe pereți sau pe ușă, unul deasupra altuia.

6. Folosește ușile dulapului

Pune niște rafturi pee le și poți păstra diverse lucruri.

7. Scară cu polițe pentru baie

Ai putea folosi așa ceva în locul unor rafturi sau dulapuri – alege una care se potrivește băii tale.

8. Găleți mici

Fixează un rând de găletuțe în apropierea oglinzii și pune în ele tot ce vrei.

9. Depozitarea aparatelor pentru păr

Un tub de drenaj e bun pentru a depozita foehnul sau placa.

10. Jucăriile copiilor

Poți fixa o pungă specială pentru jucăriile copiilor pe perete, lăsând apa să se scurgă în cadă.

11. O întrebuințare nouă pentru un ghiveci

Ghiveciul e excelent pentru a depozita lucruri mici și pentru a face spațiul mai tihnit.

12. Folosește o nișă

Dacă ai o nișă nefolosită în baie, poți pune niște rafturi pentru prosoape.

13. Cârlige pentru duș

Acestea îți vor ține mereu accesoriile și prosoapele prin apropiere.

14. Coșuri de metal

Coșurile de metal de pe un perete sau de pe un dulap te vor ajuta să depozitezi toate lucrurile de care ai nevoie.

15. Spațiul de sub chiuvetă

Dacă ai spațiu, gândește-te să montezi niște rafturi acolo.

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.