16 fotografii care dovedesc că REALITATEA bate PHOTOSHOP-UL!

Există numeroase lucruri frumoase și interesante în natură pe planeta noastră, care întrec orice trucuri ale Photoshop-ului. S-a întâmplat ca unele dintre ele să fie descoperite și fotografiate.

Iată o colecție uimitoare:

#1.

Un pescar din Sudul Franței a prins un peștișor auriu imens, superb.
#2.

O cale ferată din Noua Zeelandă după un cutremur din 2010.

#3.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Aceasta nu este o pictură suprarealistă, ci fotografia unui stâlp care nu a ars complet în Rudnya, Rusia.

#4.

Acesta este un zebroid, un hibrid zebră-ponei.

#5.

La paradă.
#6.

Acest acvariu imens este parte dintr-un lift și adăpostește 1500 de pești.

#7.

O plantă de hibiscus a înflorit imediat după o erupție vulcanică din Insula Sumatra.

#8.

Rezervorul Ladybower este cunoscut pentru sistemul său de drenaj care arată fantastic.

#9.

Un cățel husky pe un lac înghețat.
#10.

O pistă de aeroport începe chiar la Plaja Maho, Saint Martin.

#11.

Este fantoma de gheață a unui Jeep.

#12.

Festivalul Vânturilor în Sydney, Australia.

#13.

Această algă imensă pare un monstru ce își ascunde tentaculele sub apă.

#14.

Zambile de apă pe Nil, Egipt.

#15.

Hotelul Sun Cruise, din Jeongdongjinin, Coreea de Sud.

#16

O plajă de sticle din Calfornia.

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.