4 secrete de stil care te vor ajuta să ai încredere în tine

Nimic nu este mai atrăgător decât o femeie care are încredere în ea și este sigură pe puterile ei. Chiar dacă această încredere ar trebui să vină din interior, nu ar trebui să ignorăm faptul că, de multe ori, aspectul exterior ne poate ajuta să ne simțim frumoase, atrăgătoare și senzuale. Acesta este unul dintre principalele considerente pentru care femeile aleg să meargă la saloane de înfrumusețare, să investească în produse de machiaj și, bineînțeles, în haine.

Ținutele pe care le purtăm trebuie să ne reprezinte și să ne ajute să le transmitem celorlalți un mesaj despre noi înainte de a avea ocazia să le vorbim.

Sunt convinsă că și voi aveți în garderobă câteva piese cheie care vă ajută în astfel de situații. Azi vreau să vă arăt care sunt obiectele mele vestimentare preferate la care apelez atunci când vreau să mă simt frumoasă și încrezătoare.

Pantofi cu toc

Coco Chanel spunea că dacă îi dai unei femei perechea potrivită de pantofi, acesta poate cuceri lumea, iar eu nu am de gând să o contrazic. Dacă urmează să am niște întâlniri importante, aleg o ținută minimalistă pe care o accesorizez cu pereche de stiletto roșii. Nu numai că sunt o pată de culoare care mă ajută să ies din mulțime, însă ticurile ne ajută sa avem o postură corectă, să fim grațioase și să pășim cu încredere.

ella-3-600x450-5291457

Pantofi

Rochia clasică reinventată

Deși sunt în televiziune de 10 ani, am întotdeauna emoții când mă aflu în fața camerelor. Fetele de la machiaj mă ajută să am un ten impecabil și o privire expresivă, însă atunci când vine vorba de haine îmi place să-mi aleg singură piesele pe care le port. Rochia e un clasic reinterpretat, fiind vorba de o rochie cămașă. Nu ar trebui să vă fie teamă să purtați negru sau bleumarin, pentru că o puteți scoate din anonimat cu o pereche de pantofi într-o culoare îndrăzneață si niste cercei.

ella-1-600x450-6932133

Rochie

Sport

Pe cât de bun e sportul pentru sănătate, pe atât de greu e să te motivezi să mergi la sală, când știi că toate privirile sunt ațintite asupra ta. E destul de dificil să dai tot ce ai mai bun din tine fără să te simți complexat. Sfatul meu e să încerci să-ți concentrezi gândurile asupra ta și să înveți să te simți bine în pielea ta, însă, recunosc fără rușine că până și la sală aleg o ținută care să mă facă să mă simt bine. Atunci cand imi aleg tinutele pentru sport să mă simt comod, să am libertate de mișcare, dar să fiu în același timp și foarte cool. Cu așa ținută, motivația mea crește și mai tare.

Colanți

Hanorac

 

Ținută îndrăzneață

Domnii din viața noastră sunt cu siguranță exasperați de bipolaritatea care ne lovește atunci când urmează să mergem le o petrecere sau un eveniment fancy. Pe cât de fericite ne face acest prilej, pe atât de încurcate suntem atunci când ne întrebam cu ce să ne îmbrăcăm. Când alegem ținuta trebuie să ne asigurăm că ne-am îmbarcat potrivit momentului și locului în care se desfășoară, căci nu putem să mergem cu tocuri cui la un garden party, dar nici în rochie de zi la un eveniment red carpet. Secretul meu stă în accesoriile porivite. Când vine vorba de haine, merg la sigur cu o piesă vestimentară cu un decolteu generos. Totuși, mare grijă, niciodată nu alegeți ținute care au și decolteu, dar și spatele gol sau care sunt prea scurte. Alegeți o singură variantă.

Rochie

În funcție de dispoziția pe care o ai sau de situațiile în care urmează să te afli pe parcursul zilei, hainele potrivite te ajută să duci cu bine toate activitățile, dar îți oferă și senzația că ești de neoprit.

 

Dacă vă plac ținutele mele și doriți să aveți în garderoba voastră aceste piese, folosiți codul de reducere de mai jos! 🙂

2-37-300x250-2037534

Un comentariu pe “4 secrete de stil care te vor ajuta să ai încredere în tine

  1. Apostoiu Mihaela says:

    Zambesc cat mai des,atunci cand zambesti ceilalti oameni te plac mult mai mult.Ma uit in ochii oamenilor,contactul vizual nu trebuie sa dureze nici prea putin, dar nici prea mult.M Imbrac cu stil,In primul rand, trebuie sa te respecti tu insuti ca sa te astepti la respect si din partea ceilorlalti. Fac sport,daca faci sport, arati mai bine, esti mai sanatos, mai pozitiv, ai mai multa energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.