4 tipuri de HAINE pe care ar trebui să le evite VARA femeile PLINUȚĂ

Deși calendarele sugerează că vara nu a sosit încă, temperaturile ridicate sugerează contrarul. Trebuie să recunoști că te-ai întâlnit mereu cu probleme când a trebuit să îți alegi o ținută. În revistele specializate, alegerea unei ținute necesită doar puțin simți estetic. În schimb, în viața reală treaba este mult mai complicată: corpul tău, diferit de al celorlalte femei trebuie îmbrăcat și trebuie să arate bine în acele haine. Anotimpurile fac și ele treaba mai dificilă. Ne referim de data aceasta la vară, pentru că în acest sezon orice ai alege nu îți va acoperi în întregime corpul, așa că trebuie să știi ce ar trebui să eviți și cum să îți pui în evidență calitățile. Căldura nu te va lua prin surprindere acum.

1. Blugi skinny

Blugii pot fi purtați în orice anotimp. Deșii blugii tip skinny sunt foarte populari, vara îți vor aduce doar un deserviciu. Gândește-te la temperaturile ridicate și la cât vei transpira în acei blugi lipiți de corpul tău. Astfel apare un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor în zona intimă și cu siguranță nu îți dorești asta.

Înlocuiește cu:

Pentru sezonul călduros, cei mai potriviți sunt pantalonii paper bag. Nu numai că îți oferă confortul dorit, dar sunt încă în tendințe și te pot ajuta să ieși din anonimat. Poți să îi porți cu încredere la birou și poți să îi asociezi atât cu pantofi sport, cât și cu niște pantofi stiletto.

FOLLOW ME

2. Rochii mini

Nu ai cum să nu te gândești la confortul care o să îți lipsească cu desăvârșire atunci când porți o rochie mini. Și dacă adaugi la această imagine și temperaturile ridicate și ulterior, transpirația, cu siguranță vei renunța la rochiile mini. În plus, pentru că nu poți purta pantaloni scurți pe sub sau o lenjerie mai plină, pot apărea diverse incidente.

Înlocuiește cu:

O rochie lungă, vaporoasă, parte peste parte, te va ajuta să te simți deosebit și să te simți pe măsură. În plus, poți să îți evidențiezi talia sau decolteul și să ascunzi părțile cu probleme.

3. Pantaloni scurți

E posibil ca vara pantalonii scurți să fie în topul preferințelor femeilor de pretutindeni. Însă, pantalonii scurți nu sunt tocmai potriviți femeilor cu forme. S-ar putea să îți strice aspectul, dar și starea de spirit pentru că nu te vei simți confortabil în ei.

Înlocuiește cu:

Pantalonii culottes te vor ajuta să arăți dar și să te simți bine. În plus, este și o alternativă mult mai stilată decât clasicii pantaloni scurți, de obicei din denim. Ai și o varietate mare de printuri și culori din care să alegi.

4. Haine în dungi

Niște simple dungi îți pot ruina aspectul, mai ales dacă alegi haine în dungi orizontale. Într-adevăr, în timpul verii, dungile sunt foarte populare în timpul verii. E bine de știut însă că dungile oferă volum oricărei siluete.

Înlocuiește cu:

Imprimeul floral este la fel de popular vara și o variantă mult mai bună decât dungile orizontale.
În plus, sunt atâtea tipuri de printuri florale pe piață.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.