4 tipuri de oameni de care sunt atrași țânțarii

Știi momentele acelea în care ești cu prietenii și unii dintre ei se plân de țânțari, în timp ce pe ații nu-i deranjează deloc? Specialiștii au găsit explicația.

Există anumite tipuri de persoane presispuse la atacul enervantelor insecte.

4 categorii de persoane de care sunt atrași țânțarii:

1. Femeile însărcinate

1-24-8472441

Ţânţarii sunt atraşi de dioxidul de carbon pe care oamenii îl produc atunci când respiră. Femeile însărcinate produc mai mult dioxid de carbon, astfel fiind o ţintă sigură a acestor mici creaturi.

2. Oamenii care fac sport

2-20-9127118

Nu trebuie să fii surprins să afli că ţânţarii te vor ataca imediat după ce ai terminat de alergat sau orice astfel de activitate fizică. Aceștia sunt atraşi de acidul lactic, care este produs în cantităţi mari în muşchi atunci când aceştia sunt solicitaţi.

3. Oamenii care consumă alcool

3-19-9487488

Specialiştii au constatat că băuturile producătoare de căldură ne fac mult mai atractivi pentru ţânţari. Alcoolul creşte temperatura corpului nostru şi astfel suntem ţinta sigură a acestora.

4. Oamenii cu anumite grupe de sânge

4-20-1936554

Cercetările indică faptul că probabilitatea unui ţânţar de a muşca pe cineva cu grupa de sânge de tip 0 este de 83%. Oamenii cu grupa A au cele mai puţine şanse de a fi atacaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.