4 ZODII OTRĂVITOARE – Cei mai toxici nativii ai zodiacului

Probabil ai cunoascut și tu multe persoane care ți-au stricat dispoziția sau chiar și planurile deseori. Aceste persoane care te macină emoțional pot fi numite persoane toxice. Într-adevăr, nu poți evita acest tip de oameni, dar te poți îndepărta când simți că nu îți este bine. De cele mi multe ori, este foarte greu să îi schimbi pe ei sau relația voastră.

Astrele influențează în așa fel persoanele încât le pot schimba personalitatea dramatic. Astrologii au numerotat cele 4 zodii care îți vor aduce disconfort cu prezența lor și ar fi bine să te îndepărtezi de ei dacă simți o schimbare când vine vorba de starea ta emoțională. Desigur, trebuie să ții cont și de faptul că cel ce a fost o persoană toxică pentru cineva, nu trebuie să fie neapărat și pentru tine. Fiecare suntem diferiți, dar caracterizați de trăsături generale.

Iată semnele zodiacale care pot deveni ușor persoane toxice pentru tine:

SCORPION:

Trebuie să tratezi foarte bine un Scorpion dacă vrei ca legătura voastră să fie armonioasă. În momentul în care i-ai greșit, trebuie să fii foarte atent pentru că Scorpionii nu tolerează greșeli și sunt foarte răzbunători. Resentimentele lor îți vor strica starea de spirit.

Riști însă să fii foarte atras de personalitatea unui Scorp. Este misterios dar și foarte spontan și distractiv. Faptul că nu te plictisești cu ei nu înseamnă că sunt niște prieteni adevărați, ba chiar te vor pune deseori în situații în care nu ai fi vrut niciodată să ajungi.

FOLLOW ME

Puteți deci să vă distrați împreună și să pară că ați legat o prietenie strânsă, dar doar pentru tine. Odată ce l-ai supărat, Scorpionul își va vărsa tot veninul prin diverse intrigi.

BERBEC:

Berbecii nu sunt persoane rele. Dar sunt foarte imaturi și impulsivi, așa că vor acționa nepotrivit în cele mai multe dintre cazuri. Nu o s-o facă mereu intenționat, dar pur și simplu așa sunt ei.

Problema însă cu acești nativi este că vor să te domine și să dețină controlul asupra ta și a relației voastre. Dacă nu te vei împotrivi, totul va merge bine, dar ai grijă în cazul în care ai ceva de spus.

VARSATOR:

Vărsătorii își fixează mereu obiective înalte și le urmează cu orice preț. Chiar dacă prețul acela ar fi legătura voastră. Este individulist și rece, și nu se va gândi foarte mult la binele tău când trebuie să ia o decizie.

Pentru ei libertatea este tot ce contează și o trăiesc singuri de cele mai multe ori, așa că un Vărsător poate dispărea oricând din viața ta, ca și cum nu ai fi existat.

În orice tip de legătură cu acest nativ, ai fi măcinat de indifernța lui și nu ai avea deloc liniște sufletească, așa că e mai bine să tai răul de la rădăcină și să îl eviți.

FECIOARĂ:

Te vei bucura la început să ai o legătură cu o Fecioară. Ți se va părea probabil că te încurajează să îți atingi cele mai înalte obiective. Însă îți vei da seama că nativul Fecioară este doar cicălitor și se gândește mai mult la el.

Dacă vrea să te schimbi în bine, nu o vrea pentru tine, ci ca să-i fie lui mai bine. Așa că va profita de fiecare ocazii să te critice și să îți ceară schimbare. Tu riști însă să te simți inutil și să bați pasul pe loc.

0 comentarii pe “4 ZODII OTRĂVITOARE – Cei mai toxici nativii ai zodiacului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.