5 aplicații pe care le pot folosi femeile însărcinate

Vrem nu vrem, tehnologia e foarte prezentă în viețile noastre. Și pentru că nu rezolvăm nimic dacă ne plângem că petrecem prea mult timp pe dispozitivele menite să ne facă viața mai ușoară, nu ne rămâne decât să încercăm să apreciem beneficiile pe care le-a adus în viața noastră și să învățăm să tragem singuri linie între nevoie și exces.

Vă dați seama că după două sarcini în care am trăit foarte bine și fără 100 de aplicații pe telefon primul impuls ar fi fost să fiu sceptică în privința utilității unor aplicații dedicate femeilor gravide. Totuși încerc să-mi țin opțiunile deschise și să mă adaptez la nou.

Opțiunile sunt multe și o să vă vorbesc și despre alte aplicații pe care nu le știu, dar le folosesc, pentru că e foarte posibil ca vouă să vă placă mai mult:

1.  BabyCenter – My Pregnancy Today

Aceasta este aplicația pe care o am instalată în prezent în telefon. E o aplicație ce ne poate ajuta cu sfaturi zilnice și actualizări legate de bebeluș. E cea mai simpatică dintre toate pe care le-am încercat, așa că am păstrat-o.

2. Prenatal Pilates

Aceasta e o aplicație foarte utilă pentru mămicile care vor să fie active și să facă mișcare în timpul sarcinii. Exercițiile sunt foarte ușoare, tocmai pentru că deși avem nevoie de sport în continuare, nu trebuie să ne expunem niciunui risc.

3. Baby Bumb Pregnancy Rankings

E o aplicație foarte utilă și simplu de folosit. Se actualizează cu detalii despre dezvoltarea copilului, data exactă la care trebuie să naști, îți permite să ții evidența kilogramelor și stării tale de spirit.

4. Nutrition Facts Pro

Pentru mămicile care sunt foarte preocupate de numărul de calorii pe care îl consumă e o aplicație foarte folositoare. Conține informații despre peste 7000 de feluri de mâncare și poți afla câtă apă conține un anumit aliment sau ce nutrienți extragi din el.

5. 50.000 Baby Names

Pentru mămicile care nu se decid asupra numelui, aplicația asta face toată treaba. Din cele 50.000 de nume disponibile, sunt sigură că voi reuși până la urmă să mă decid chiar și eu. Aplicația are niște opțiuni foarte bune de căutare și filtrare, te ajută chiar să descoperi originea numelui și semnificațiile. E foarte simplu și să salvezi în aplicație numele care îți plac ca apoi să te întorci la listă și să iei o decizie.

Așa cum spuneam, nu îmi doresc și sincer nici nu am timp să stau pe zeci de aplicații de la care să primesc non stop notificări, sunt o persoana care știe să impună limite și să profite din plin de beneficii fără a se lăsa luată de val. Așa că am în telefon fix aplicațiile de care am nevoie.  🙂


Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.