5 motive pentru care BĂRBAȚII înșală


Nimeni nu vrea să fie înșelat de persoana iubită, dar acest lucru se întâmplă destul de frecvent. Iată câteva lucruri care conduc la un comportament infidel:

5. Partenerul nu își asumă responsabilitatea

Într-un cuplu, problemele se rezolvă prin comunicare. Dacă partenerul se poartă lipsit de respect, crede că nu are nicio obligație și nu mai apreciază relația, atunci probabil că a găsit pe altcineva, care îl interesează mai mult.

4. Atracție scăzută față de partener


Aici nu e vorba de o simplă „perioadă” și că trebuie doar să aștepți să treacă. Dacă partenerul nu mai e așa de interesat de tine, e evident că nu e vorba de nicio perioadă. Când partenerul se poartă așa, înseamnă, din nefericire, că a găsit pe altcineva.

3. Trăsăturile personale

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Unii oamenii nu se pot atașa de nimeni. Lor le place să aibă multe cunoștințe și să-și petreacă timpul în grupuri mari. Pentru ei, normal e să fie cu toată lumea în același timp, așa că e de așteptat să aibă tendința de a înșela.

2. Răcirea relațiilor intime

Aici totul vorbește de la sine. Dacă nu acorzi o importanță deosebită intimității, e foarte ușor să cauți plăcere în afara casei.

1. Un mediu care susține infidelitatea

E destul de dificil să fii o persoană fidelă într-o societate în care aproape toată lumea are aventuri. Dacă partenerul are tangențe cu astfel de oameni, se va gândi să caute și el pe altcineva. Prin urmare, e important să fii atentă la ce stil de viață au oamenii din mediul în care își petrece partenerul tău mult timp.

Iată și alte cauze care îi fac pe bărbați să înșele:

Imaturitatea – dacă nu a avut relații serioase ori dacă nu înțelege faptul că acțiunile sale o vor răni pe parteneră, s-ar putea să creadă că nu e ceva grav dacă are aventuri.

Alte probleme – poate că are o problemă cu alcoolul sau drogurile care îi afectează capacitatea de a lua decizii – sau poate că e dependent de relații de natură intimă.

Nesiguranța – poate că simte că e prea bătrân (sau prea tânăr), nu suficient de drăguț, nu suficient de inteligent, nu suficient de bogat etc. și caută validare din partea altor femei în afară de parteneră.

Egoismul – e foarte posibil să îi pese în primul rând de el – de el și numai de el. În acest caz poate să mintă fără să regrete. Poate că nici nu a vrut vreodată să fie monogam.

Imaginea de sine prea bună – poate că simte că e diferit și că merită ceva special față de ceilalți bărbați. Regulile obișnuite pur și simplu nu i se aplică lui, așa că e liber să facă ce vrea, oricând vrea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.