5 motive pentru care BĂRBAȚII înșală

Nimeni nu vrea să fie înșelat de persoana iubită, dar acest lucru se întâmplă destul de frecvent. Iată câteva lucruri care conduc la un comportament infidel:

5. Partenerul nu își asumă responsabilitatea

Într-un cuplu, problemele se rezolvă prin comunicare. Dacă partenerul se poartă lipsit de respect, crede că nu are nicio obligație și nu mai apreciază relația, atunci probabil că a găsit pe altcineva, care îl interesează mai mult.

4. Atracție scăzută față de partener

Aici nu e vorba de o simplă „perioadă” și că trebuie doar să aștepți să treacă. Dacă partenerul nu mai e așa de interesat de tine, e evident că nu e vorba de nicio perioadă. Când partenerul se poartă așa, înseamnă, din nefericire, că a găsit pe altcineva.

3. Trăsăturile personale

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Unii oamenii nu se pot atașa de nimeni. Lor le place să aibă multe cunoștințe și să-și petreacă timpul în grupuri mari. Pentru ei, normal e să fie cu toată lumea în același timp, așa că e de așteptat să aibă tendința de a înșela.

2. Răcirea relațiilor intime

Aici totul vorbește de la sine. Dacă nu acorzi o importanță deosebită intimității, e foarte ușor să cauți plăcere în afara casei.

1. Un mediu care susține infidelitatea

E destul de dificil să fii o persoană fidelă într-o societate în care aproape toată lumea are aventuri. Dacă partenerul are tangențe cu astfel de oameni, se va gândi să caute și el pe altcineva. Prin urmare, e important să fii atentă la ce stil de viață au oamenii din mediul în care își petrece partenerul tău mult timp.

Iată și alte cauze care îi fac pe bărbați să înșele:

Imaturitatea – dacă nu a avut relații serioase ori dacă nu înțelege faptul că acțiunile sale o vor răni pe parteneră, s-ar putea să creadă că nu e ceva grav dacă are aventuri.

Alte probleme – poate că are o problemă cu alcoolul sau drogurile care îi afectează capacitatea de a lua decizii – sau poate că e dependent de relații de natură intimă.

Nesiguranța – poate că simte că e prea bătrân (sau prea tânăr), nu suficient de drăguț, nu suficient de inteligent, nu suficient de bogat etc. și caută validare din partea altor femei în afară de parteneră.

Egoismul – e foarte posibil să îi pese în primul rând de el – de el și numai de el. În acest caz poate să mintă fără să regrete. Poate că nici nu a vrut vreodată să fie monogam.

Imaginea de sine prea bună – poate că simte că e diferit și că merită ceva special față de ceilalți bărbați. Regulile obișnuite pur și simplu nu i se aplică lui, așa că e liber să facă ce vrea, oricând vrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.