5 trucuri de frumusețe pe care trebuie să le știe orice femeie + CONCURS Veet

UPDATE> Pentru că v-ați înscris în număr foarte mare, cei de la Veet au dublat premiile! Mă bucur că sunt și mai multe șanse de câștig pentru voi!! Nu uitați să vă înscrieți până pe 12 octombrie!❤️

Poate sună a clișeu, însă viața femeilor nu este niciodată simplă. Dacă ți s-a părut că la 20 de ani e prea complicat să fii femeie și că nu ai timp de nimic, așteaptă momentul în care vei deveni mamă. Niciun sentiment nu e mai frumos decât acesta, însă dacă am fi complet sincere cu noi, ar trebui să recunoaștem că timpul pentru noi se reduce considerabil.

Pentru că rare sunt momentele în care putem să ne răsfățăm cu o zi liberă numai pentru noi, zilele săptămânii trec pe repede-nainte, iar ritualul de frumusețe se transformă într-o pregătire contra cronometru. Vă propun să devenim pragmatice și să apelăm cu încredere la trucurile rapide despre care îmi place să cred că ne fac viața mai ușoară.

Vorbim astăzi despre 5 trucuri de îngrijire pe care ar trebuie să le cunoască orice femeie:

1. Știți momentul acela în care ne îmbrăcăm în grabă și „reușim” să agățăm perechea nouă de dresuri? Dacă ai norocul să nu fie o zonă la vedere, puțin fixativ salvează situația rapid. Pulverizează fixativ pe zona în care s-a agățat și acesta va împiedica dresul să se deșire mai mult.

2. Dacă rimelul s-a uscat, dar trebuie să-ți finalizezi rapid machiajul, puțină apă călduță te va ajuta să-l readuci la viață. Lasă tubul de rimel într-un bol cu apă caldă pentru 5 minute, apoi agită bine și voila! Nu pune niciodată apa direct în tubul de mascara, iar dacă ai produsul de ceva vreme, cel mai bine ar fi să îl înlocuiești cât se poate de repede. Valabilitatea unui rimel este de 3 luni.

3. Nimic nu strică seara unei femei mai rău decât niște fire de păr rebele pe care le observi înainte de a merge la o întâlnire importantă. Primul gând ar fi să încerci să te pensezi, însă zona sensibilă face ca durerea să fie greu de suportat. Dacă cei mici sunt acasă, sigur vor și ei ceva de la tine, așa că e exclus să ai parte de 10 minute de liniște. O soluție foarte practică este noul Trimmer Veet Sensitive Precision™ care rezolvă lucrurile în câteva secunde.

4. Zâmbetul este cel mai prețios accesoriu al unei femei. Cu siguranță nu ai vrea să fie afectat de câteva fire de păr crescute deasupra buzei. Folosește trimmerul Veet Sensitive Precision™ și dă-te cu ruj roșu. Încredere totală!

Veet Sensitive Precision™ te salvează și când e vorba despre puful din zona frunții sau din cea a perciunilor. Conceput special pentru zone sensibile, acesta poate fi folosit cu încredere și în zona bikinilor sau a axilei. Lamele nu ating pielea, așa că nu trebuie să vă fie teamă că vă veți tăia. Îmi place că poate fi folosit oriunde și că nu lasă pielea iritată. Vă garantez că este ideal pentru persoanele cu piele sensibilă și grație celor 7 accesorii pe care le include, trimmerul Veet Sensitive Precision™ vă permite să schimbați cu ușurință zona pe care doriți să-l folosiți.

5. De câte ori nu vi s-a întâmplat să vreți să purtați o rochie de seară cu umerii goi și să vă dea bătăi de cap bretelele de la sutien? Ei bine, agrafele de hârtie îți pot deveni cele mai bune aliate când vrei să scapi de această problemă.

Iată cum am pus în aplicare aceste trucuri:

Pentru că sunt sigură că v-am stârnit curiozitatea, am și pentru voi 2 cadouri de la Veet! Împărtășiți acest video cu prietenii voștri și lăsați-mi un comentariu pe canalul meu de youtube în care să-mi spuneți ce ați face dacă ați avea mai mult timp! Vă urez succes și vă aștept comentariile până pe 12 octombrie!

Trimmer-ul Veet Sensitive Precision™ poate fi achiziționat de pe eMAG.ro sau Altex.ro*.

 

*Nu sunt singurele locuri unde puteți găsi acest beauty gadget. Am înțeles că sunt unele magazine care îl comercializează, așa că îl puteți achiziționa de unde doriți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.