6 greșeli pe care ar trebui să le evităm pentru a avea un păr frumos și strălucitor

Păr frumos și strălucitor – Cum fac să am un păr sănătos prin îngrijirea lui?

Pentru că părul joacă un rol extrem de important pentru creșterea încrederii de sine, trebuie să știm cum să avem grijă de sănătatea lui.

Multe probleme ale părului pot fi evitate și țin mai mult de felul greșit în care îți tratezi părul, decât de produsele pe care le folosești.

Ce greșeli să evit pentru a avea un păr sănătos, strălucitor, frumos?

Haideți să vedem care sunt greșelile pe care ar trebui să le evitam de azi înainte, atunci când ne îngrijim părul. Iată, pe scurt, ce puteți vedea în video de mai jos:

  1. Tu iți hidratezi bine părul? E important ca în rutina spălării părului să acorzi o importanță deosebită hidratării lui.
  2. Îți tratezi părul cu … asprime? Fii blândă cu el! Părul este cel mai vulnerabil când e ud, așa că trebuie să îl tratezi cu multă delicatețe.
  3. Folosești prea multe dispozitive de coafat cu căldură? Toate ne simțim bine atunci când avem părul perfect coafat, însă ar trebui să știi că dacă nu le folosești cum trebuie, produsele de stylig îți pot afecta părul.
  4. Știi care este temperatura corectă, care afectează cel mai puțin părul tău? Temperatura cea mai mare, de 230 de grade, ar trebui folosită numai la salon, nu acasă, de către oricine.
  5. Periezi corect părul? Părul e cel mai predispus la rupere și despicare atunci când e ud. De aceea e atât de important felul în care te piepteni după ce ai făcut baie.
  6. Coafezi parul ud? Nu ar trebui să îți atingi părul ud decât cu un pieptene cu dinți largi, fiindcă e foarte sensibill. Așteaptă să se usuce complet înainte de a începe să-l stilizezi. De la specialiștii Babyliss am învățat o regulă foarte simpatică, o descoperiți in video. 🙂

Ce dispozitiv de coafat am folosit in video de mai sus?

În video am folosit peria de la Babyliss, care mi-a fost de mare ajutor, pentru că usucă și coafează, păstrând volumul părului și oferind strălucire.

Aveți acum o ocazie foarte bună să achiziționați acesta perie rotativă de la Babyliss cu reducere de 42%! Grabiți-vă, promoțiile lor se termină pe 28 decembrie!

Încă unul dintre sfaturile de la hairstylistii Babyliss: este complet interzis să mai acționezi cu un dispozitiv cu căldură pe părul pe care ai aplicat produse de coafare, cum ar fi spuma, ceara sau fixativul.

Putem folosi însă cu încredere produse pentru hidratare, cum ar fi uleiul de păr sau serul hidratant.


Rămâi pe cel mai citit blog din România și descoperă și alte lucruri interesante!
Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.