6 lucruri pe care le spune un bărbat care NU TE MAI IUBEȘTE

Psihologii sunt convinși: există anumite semne în comportamentul partenerului care indică faptul că relația voastră a ajuns într-un impas sau a fost de la început frivolă. În plus, oamenii de știință identifică fraze individuale sau construcții de cuvinte care pot distruge relațiile sau semnalează faptul că partenerul a încetat să te iubească.

1. Nu trebuie să îţi dau ţie raportul

Desigur, partenerul tău nu trebuie supus la un interogatoriu și într-adevăr nu poate raporta pentru fiecare pas. Dar să îţi spună cum a mers ziua sau să împărtășiți o problemă care nu pare semnificativă. Acestea sunt nevoile umane obișnuite. Și dacă nu vrea să facă asta, probabil că nu-i pasă ce crezi.

2. Acestea nu sunt problemele mele” sau „Acestea sunt problemele tale”

Acestea sau alte fraze similare reprezintă un indicator care arată că despăţirea este doar la un pas. Dacă un om este deranjat de problemele tale, chiar ,probabil că legătura dintre voi nu este strânsă.

O persoană care te iubeşte va găsi timp și bunăvoinţă de a ajuta, chiar dacă acest lucru îi poate crea şi lui niște inconveniente.

FOLLOW ME

3. Dacă nu îţi convine, găseşte pe altcineva

Folosind acetse cuvinte, partenerul încearcă cu siguranţă să te manipuleze. El nu vrea să se schimbe și crede cu sinceritate că trebuie să-i accepți toate neajunsurile. O persoană care te iubeşte este dispusă în majoritatea cazurilor să facă compromisuri, nu este atât de aspră în declarații și îţi respectă opinia.

4. Nu te cred

O astfel de frază este adesea pronunțată de persoane nesigure sau invers, despotice. Ei aşteaptă mereu scuze, chiar și în situațiile în care nu eşti de vină pentru nimic. Cel mai probabil, în acest fel, o persoană caută pur și simplu o scuză pentru despărțire. De obicei, cei ce se iubesc ascultă și se înţteleg unul pe celălalt.

5. Fă ce vrei

Această frază indică indiferența și detașarea unui om. Nu-i pasă cum îţi merge ziua, ce vei face într-o situație dificilă sau cum va fi rezolvată în cele din urmă. În toate aspectele care nu îl privesc direct, acesta nu arată deloc interes.

Cineva care te iubeşte se va implica în viaţa si alegerile tale. El nu te va lăsa la răscruce, chiar și când vine vorba de problemele dintre voi.

6. Te iubesc cu adevărat

Îţi poţi spune: „Ce nonsens ! El spune că mă iubește!” Dar în acest caz, amplificatorul „cu adevărat „este de obicei folosit în situații în care partenerul are dubii și încearcă să dovedească faptul că încă te iubește. Această frază poate fi folosită ca o scuză, o explicație a comportamentului său laş.

Dacă o partenerul folosește frazele din această listă de mai multe ori pe zi, și apoi declară că într-adevăr „te iubește”, cel mai probabil nu este adevărat. Probabil încearcă să îţi manipuleze sentimentele.

 

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.