6 TRUCURI care îți vor UȘURA viața

Există foarte multe lucru care ne ocupă mai mult timp de cât ar trebui și  ne produce astfel stări de nervozitate. Din fericire, în unele căzuri, există modalități mult mai simple prin care putem face lucrurile respective evitând stresul.

Iată 6 moduri prin care poți face lucrurile de zi de zi mai ușor de realizat:

Cum se bea din doză cu paiul fără să-ți iasă paiul

1-baut-cu-pai-1949479
Tot ce trebuie să faci este să întorci cheița de la doză și să bagi paiul prin ea. În acest mod, paiul nu se va mai mișca.

Cum să faci un ou ochi perfect

 

2-ou-ochi-1883581
Te-ai întrebat tot timpul cum poți să faci oul ochi perfect rotund fără a utiliza vreun instrument special? Răspunsul e mai aproape decât crezi! Tot ce îți trebuie este un inel de ceapă!

 Cum să cureți usturoiul cu ușurință

 

usturoi-e1477982039748-2609100
Pune căpățâna de usturoi înt-un borcan, închide-l și începe să agiți borcanul până ce toți cățeii de usturoi se vor decoji.

Cum să îți faci unghiile corect

 

4-unghii-3671353
Urmărește pașii din imaginea de mai sus pentru a obține unghii perfecte.

Răcește băutură rapid

5-racit-sticle-1556708
Pentru a-ți răci băutură rapid, învelește-o într-un prosop de hârtie și pune-o în frigider pentru aproximativ 15 minute. Se va răci mult mai repede decât dacă ai fi pus-o în congelator pur și simplu.

Cum să-ți legi șireturile corect

 

 

6-sireturi-3560816
Această metodă a fost elaborată de către Ayana Fieggen. Urmează instrucțiunile și nu vei mai avea niciodată suprize neplăcute cu șireturile care se desfac în cele mai nepotrivite momente, ori din contră, cu șireturile pe care le-ai înnodat și nu le mai poți deznozi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.