7 DIFERENȚE mari între bărbați și femei! Natura i-a înzestrat cu multe AVANTAJE!

Din punctul de vedere al științei, suntem cu toții unici. Uneie caracteristici însă, le găsim doar la bărbați și există motive întemeiate pentru asta.

1. Creierul unui bărbat este cu 10% mai mare.

Mărimea creierului depinde de mărimea corpului uman pe care trebuie să îl controleze și nu afectează nivelul de inteligență. Grosimea cortexului și pliurile de pe acesta sunt importante.  Potrivit unor teste, bărbații, în comparație cu femeile, lucrează mai bine cu lucrurile din spațiu, memoria și centrii responsabili pentru luarea celei mai bune decizii.

2. Bărbații nu au celulită

Majoritatea oamenilor de știință consider că celuluita este un defect cosmetic al pielii care este întâlnit doar la femei. Se presupune că primul lucru responsabil de asta este estrogenul și alte sisteme de distribuție și ardere a grăsimilor din corp.
Potrivit altor surse, aproximativ 10% dintre bărbați suferă de celulită. Pe corpul acestora, celulita se formează pe abdomen atunci cîn există un excest de grăsime.

3. Creierul bărbatului adoră jocurile, distracția și serotonina, indiferent de vârstă

FOLLOW ME

Creierul umab lucrează printr-un sistem de stimuli. Pentru anumite acțiuni, îl răsplătește cu plăcere: alcoolul, dobândirea unor cunoștințe, amorul și participarea în orice joc în care poate câștiga ceva, stimulează creierul. Creierul bărbătesc încearcă să obțină maximul de plăcere posibil. Se presupune că fără hormonul feminin estrogen, este mult mai greu pentru bărbați să se calmeze.

4. Bărbații au cu 50% mai mulți mușchi în corpul lor

În corpul bărbatului, grăsimea nu este depozitată pe șolduri și piept precum se întâmplă la femei. În plus, bărbații ard mai multe grăsimi decât femeile. Datorită nivelului mare de testosteron activ în metabolism, bărbații formează muschii în mod rapid.  Se crede că 99% dintre bărbați sunt mult mai puternici decât femeile.

5. Bărbații pot scana tot ceea ce îi înconjoară în câteva secunde

O caracteristică importantă este aceea că bărbații scanează tot ceea ce îi înconjoară. Sunt incredibil de atenți cu ceea ce îi înconjoară și observă mereu obictele din jurul lor.

6. Bărbații sunt invulnerabili la durere

Oamenii de știinșă care au studiat percepția durerii la femei și bărbați au ajuns la concluzia că genul masculin poate face față aproape oricărei dureri, dar având o motivație foarte puternică.  În alte cuvinte, pentru a aduce la viață un bărbat care moare de la o răceală și are o temperatură de 37  ºC, este de ajuns să vii cu răsplata potrivită.

7. Cantitatea de păr de pe corpul lor poate spune multe despre inteligența acestora

Dacă în urmă cu 20 de ani, un psihiatru a găsit o legătură între cantitatea de păr de pe corpul unui bărbat și inteligența acestuia, astăzi, mulți oameni cred că absența părului de pe cap și corp este un indiciu al inteligenței clare.  Potrivit altor păreri, acesta este doar un stereotip în care bărbații încearcă să se încadreze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.