7 DIFERENȚE mari între bărbați și femei! Natura i-a înzestrat cu multe AVANTAJE!


Din punctul de vedere al științei, suntem cu toții unici. Uneie caracteristici însă, le găsim doar la bărbați și există motive întemeiate pentru asta.

1. Creierul unui bărbat este cu 10% mai mare.

Mărimea creierului depinde de mărimea corpului uman pe care trebuie să îl controleze și nu afectează nivelul de inteligență. Grosimea cortexului și pliurile de pe acesta sunt importante.  Potrivit unor teste, bărbații, în comparație cu femeile, lucrează mai bine cu lucrurile din spațiu, memoria și centrii responsabili pentru luarea celei mai bune decizii.

2. Bărbații nu au celulită


Majoritatea oamenilor de știință consider că celuluita este un defect cosmetic al pielii care este întâlnit doar la femei. Se presupune că primul lucru responsabil de asta este estrogenul și alte sisteme de distribuție și ardere a grăsimilor din corp.
Potrivit altor surse, aproximativ 10% dintre bărbați suferă de celulită. Pe corpul acestora, celulita se formează pe abdomen atunci cîn există un excest de grăsime.

3. Creierul bărbatului adoră jocurile, distracția și serotonina, indiferent de vârstă

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Creierul umab lucrează printr-un sistem de stimuli. Pentru anumite acțiuni, îl răsplătește cu plăcere: alcoolul, dobândirea unor cunoștințe, amorul și participarea în orice joc în care poate câștiga ceva, stimulează creierul. Creierul bărbătesc încearcă să obțină maximul de plăcere posibil. Se presupune că fără hormonul feminin estrogen, este mult mai greu pentru bărbați să se calmeze.

4. Bărbații au cu 50% mai mulți mușchi în corpul lor

În corpul bărbatului, grăsimea nu este depozitată pe șolduri și piept precum se întâmplă la femei. În plus, bărbații ard mai multe grăsimi decât femeile. Datorită nivelului mare de testosteron activ în metabolism, bărbații formează muschii în mod rapid.  Se crede că 99% dintre bărbați sunt mult mai puternici decât femeile.

5. Bărbații pot scana tot ceea ce îi înconjoară în câteva secunde

O caracteristică importantă este aceea că bărbații scanează tot ceea ce îi înconjoară. Sunt incredibil de atenți cu ceea ce îi înconjoară și observă mereu obictele din jurul lor.

6. Bărbații sunt invulnerabili la durere

Oamenii de știinșă care au studiat percepția durerii la femei și bărbați au ajuns la concluzia că genul masculin poate face față aproape oricărei dureri, dar având o motivație foarte puternică.  În alte cuvinte, pentru a aduce la viață un bărbat care moare de la o răceală și are o temperatură de 37  ºC, este de ajuns să vii cu răsplata potrivită.

7. Cantitatea de păr de pe corpul lor poate spune multe despre inteligența acestora

Dacă în urmă cu 20 de ani, un psihiatru a găsit o legătură între cantitatea de păr de pe corpul unui bărbat și inteligența acestuia, astăzi, mulți oameni cred că absența părului de pe cap și corp este un indiciu al inteligenței clare.  Potrivit altor păreri, acesta este doar un stereotip în care bărbații încearcă să se încadreze.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.