7 imagini CIUDĂȚELE la care îți stă mintea-n loc

Am pregătit o selecție distractivă de imagini extraordinare care conțin iluzii optice. Te avertizăm că va trebui să te uiți la ele de mai multe ori pentru a descoperi ceea ce este cu adevărat ascuns, deoarece la prima vedere ochii tăi pot fi înșelați… Câini mutanți, o femeie zebră, membre prea lungi și multe altele sunt lucruri fascinante pe care le poți vedea mai jos… Fără alte cuvinte, te lăsăm să îți pui imaginația la lucru…

1. Călători care își pierd capul

8-2552357
Fotografia care ocupă primul loc al listei noastre surprinde o scenă răcoritoare în care poți vedea două femei relaxându-se în mijlocul mării. Totuși, refracția apei sărate generează un efect impresionant, deoarece dă impresia că fețele femeilor s-au desprins de corpurile lor.

2. Cățel foarte lung


La prima vedere, pare că vezi un câine care încearcă să se ascundă în spatele unui copac, dar din cauza lungimii corpului său nu reușește să o facă. La început, poți fi surprins de iluzia care pare fără explicație. Însă nu e vorba doar de un câine în aceasta imagine, ci de doi, care se întâmplă să aibă aceeași statură și aceeași culoare a blănii.

3. Făta mutant

FOLLOW ME


Această fată din Asia a stârnit multe reacții pe rețele sociale după încărcarea acestei imagini. Primul lucru pe care aproape toți îl observă la ea este faptul că tânăra are trei picioare. Cu toate acestea, dacă ești mai atent poți observa un borcan pe care ea îl înconjoară cu mâinile. Tonul acestui obiect ceramic e foarte asemănător cu cel al ciorapilor și, odată cu umbrele și formele, se creează o mare confuzie .

4. Tuning iluzoriu


Nu, în imaginea pe care o vezi mai jos nu sunt două mașini, o decapotabilă și o camionetă, realitatea este diferită. Adevărul este că nu e nicio mașină sport reală în imagine ci una desenată pe camionetă. E vorba de o strategie de publicitate a unei companii care se ocupă de asta- creează desene personalizate pe mașini pentru companii sau persoane fizice.

5. Zebra


În această fotografie, poți vedea inițial o femeie-centaur-zebră, care este fotografiată de un copil din apropiere. Cu toate acestea, dacă ești atent , poți să vezi adevărata semnificație a scenei. Cel mai probabil, e vorba de o mamă cu fiul ei bucurându-se de o mașină- o mică atracție pentru sugari – care arată ca o zebră

6. Imprimeu gravat


Nu știm dacă femeia din imagine a fost conștientă de iluzia optică, însă această fotografie a fost distribuită rapid peste tot pe Internet. Nu e de mirare, pentru că la prima vedere pare că plutește, fără picioare. Totul se datorează unei asemănări amuzante între printul pantalonilor și podea.

7. E brațul său?


Copilul care stă în centrul imaginii pare, fără îndoială, un super-erou elastic, deoarece brațele sale pot înconjura cei 6 copii pe care îi are pe fiecare parte. Dar cu siguranță nu e vorba de asta, ci de o iluzie optică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.