7 motive pentru care TE ÎNȘEALĂ, chiar dacă TE IUBEȘTE

Nimic nu se simte mai rău decât să fii înșelat și mințit de cineva pe care-l iubești intens. Oamenii care au fost trădați în acest fel s-ar putea simți înfuriați, frustrați, dezamăgiți și cu inima frântă. În timp ce atât bărbații, cât și femeile își înșală partenerii la un moment dat în viața lor, statisticile spun că bărbații sunt mai predispuși să facă acest lucru.

Relațiile nu sunt ușoare; oricine poate fi vulnerabil la o aventură, iar adevărul este că majoritatea bărbaților care își înșeală partenerele încă le iubesc. Deci, de ce o fac? Desigur, fiecare situație este unică, dar există câteva motive comune care atrag atenția.

Află din ce motive te-ar putea înșela, chiar dacă te iubește:

1. E imatur

Poate părea o scuză tipică și stupidă pentru a justifica o infidelitate, dar adevărul este că bărbații rareori au maturitatea necesară pentru a ști cu certitudine că o asemenea infidelitate va fi descoperită mai devreme sau mai târziu. Ei pur și simplu nu reușesc să-și dea seama că scăparea lor extramaritală poate avea consecințe devastatoare pentru partenerul lor sau familiile lor și că ar putea chiar să-și piardă oamenii apropiați pe care îi iubesc. Evident, nu toți bărbații se regăsesc aici, dar un procent mare o face.

2. Vor să-și salveze căsnicia

FOLLOW ME

Cum este posibil? Dacă vrei să salvezi o căsnicie, este normal să nu comiți nici o infidelitate, nu? Ei bine, adevărul este că mulți bărbați nu sunt buni la comunicare. Când încep să aibă probleme cu partenerele și nu știu cum să le rezolve, ei cred că este mult mai bine să caute acel confort în altă parte. Ei se pot simți prinși și nefericiți în relațiile lor, dar nu doresc să le rănească pe partenerele lor. Fii cât mai deschisă cu partenerul tău și încearcă să îl înțelegi.

3. Sunt nesiguri

Da, destul de ciudat, există, de asemenea, un număr mare de bărbați care pot simți că sunt prea bătrâni sau tineri, inteligenți sau nu, nu suficient de frumoși pentru a fi într-adevăr doriți de o femeie. Prin urmare, ei aleg să comită o infidelitate pentru a obține o validare posibilă de către alte femei și, în acest fel, se simt mai bine despre ei înșiși gândindu-se că sunt vrednici, dezirați și atrăgători pentru ceilalți.

4. Au așteptări nerealiste

Unii bărbați pot crede că după căsătorie pot avea o viață perfectă. Cu toate acestea, mulți sunt dezamăgiți când își dau seama că acest lucru nu este adevărat, ci că trebuie să își asume anumite responsabilități, să aibă grijă de ceilalți și să-și îndeplinească nevoile. Când aceste așteptări nu sunt îndeplinite, încep să caute o atenție intimă în alte locuri, pentru că ei cred că merită să fie fericiți.

5. Ei nu simt admirație și nu se simt apreciați

Bărbații își doresc să fie lăudați spontan și sincer. Ei muncesc din greu pentru familiile lor și ar dori să primească ceva recunoaștere și atenție. Dacă nevoile lor emoționale nu sunt îndeplinite și sunt constant ignorate sau criticate, se vor simți neglijați și deconectați emoțional de partenerii lor, lipsiți de intimitate în coexistență sau căsnicie. Apoi, ei consideră că o aventură ca o oportunitate de a primi acea aprobare, admirație și atenție care îi face să se simtă bine. Acesta este probabil unul dintre cele mai frecvente motive pentru care bărbații înșală.

6. Ei cred că relația pierde emoții

Când o relație devine extrem de monotonă, poate părea o povară completă dacă nu se face nimic pentru a schimba situația sau dacă femeia nu dorește să abordeze problema. Ai grijă să îți surprinzi mereu partenerul în moduri neașteptate, căci altfel rutina poate fi cel mai mare dușman al relației voastre.

7. Sunt confuzi în legătură cu dragostea

Unii bărbați nu înțeleg evoluția iubirii în relațiile sănătoase pe termen lung. Ei nu înțeleg că într-o legătură reală, graba de la începutul unei povești de dragoste este înlocuită de sentimente mai puțin intense, atât atașamentul, cât și intimitatea emoțională. Bărbații care se concentrează pe idealul romantic se pierd în acea fază scurtă și intensă și doresc o pasiune prezentă la începutul relației.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.