7 semne SIGURE că este ÎNDRĂGOSTIT de tine în SECRET

Ca să afli ce simte un bărbat pentru tine nu e nevoie să îl întrebii direct sau să stai să ghiceşti. E suficient să-i observi poziția. Indiferent ce spune cineva, gesturile dezvăluie adevăratele sale intenții. Iată câteva dintre cele mai obișnuite gesture pe care le fac bărbații atunci când le place de cineva:

1. Își netezește sau își ciufulește părul
În acest fel, bărbații încearcă să-și ofere mai multă încredere. Când vedem pe cineva atrăgător, încercăm instinctive să să ne aranjăm. Regula e valabilă și pentru femei.

2. Își pune mâinile în apropierea taliei
Dacă un bărbat își ține mâinile în apropierea șoldurilor, în buzunar sau în dreptul taliei, e un semn clar că încearcă să-și arate puterea. La fel și când stă așezat cu picioarele depărtate.

3. Încearcă să ocupe cât mai mult spațiu cu putință
Mulți masculi din regnul animal încearcă să pară cât mai mari cu putință atunci când vor să câștige o femelă. Când un bărbat face asta în apropierea unei femei, la bază stă acest instinct vechi.

4. Adoptă o poziție deschisă
În contexte sociale, adoptăm în mod inconștient poziții mai deschise către cei pe care îi găsim atrăgători. Fii atentă și la poziția picioarelor. Majoritatea oamenilor nu observă că se întorc spre cei cu care vor să vorbească, dar e cât se poate de evident când se întâmplă.

5. Vorbește cu mai multă elocvență
Fii atentă atunci când un bărbat devine mai vorbăreț când ești prin preajmă. E un semn că vrea să te impresioneze.

FOLLOW ME

6. Îți copiază poziția
Dacă înceacă măcar parțial să-ți oglindească poziția, înseamnă că încearcă să te înțeleagă și să găsească puncte comune.

7. Devine mai entuziasmat
Dacă un bărbat te place, expresia de pe fața sa va fi prietenoasă și deschisă. Privirea sa va fi blândă și va indica fascinare, iar dacă e emoționat, s-ar putea chiar să roșească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.