7 TRENDURI care demonstrează că MODA din anii 90 a revenit!

Nu mai este un secret că trendințele în modă se întorc mereu.  Tendințe. Cuvântul des întâlnit pare adesea pustiu, dar ce înseamnă de fapt? Dicționarul englez din Oxford îl definește ca fiind „o direcție generală în care ceva se dezvoltă sau se schimbă” – tendință, mișcare. Și în sensul cel mai pur al cuvântului, asta este. Am putea să ne referim și la o schimbare de piață, deoarece tendințele – în special în domeniul modei – sunt generate de comportamentul consumatorilor. Iar acest comportament este influențat de pionieri – avangardiștii, designeri, sau oricine are mulți urmăritori și prieteni pe rețelele sociale.

Iată prin ce articole te-ai întors în anii 90 fără ca măcar să îți dai seama de traziție:

1. Doc Martins

Aceste ghete produse de britanici au avut o revenire spectaculoasă în ultima vreme. Deși acest model nu a părăsit niciodată cu adevărat piața, rămânând în anumite genuri de modă, stilul ciudat a început să-și recapete acum popularitatea în toate aspectele lumii modei. Asortați cu orice , de la rochii la blugi, acest ghete sunt simbolul modei din anii ’90.

2. Jachetele din piele

Făcută populară de filme precum Buffy the Vampire Slayer, jacheta de piele a fost un model de bază în anii 1990. În ciuda faptului că era încă în multe dulapuri, această jachetă elegantă părea să dispară la începutul anilor ’50 până la jumătatea anilor 2000, dar a ieșit din nou la lumină în ultimele câteva sezoane.

FOLLOW ME

3. Cămășile în carouri

Grunge se întoarce în plină forță, iar cămașa în carouri conduce revoluția. În anii ’90, cămașa în carouri se găsea în aproape toate casele de modă, mall sau liceu. Cea loose și adesea încrețită, cămașa în carouri poate fi găsită din nou în aproape fiecare magazin din SUA

4. Rochia furou

Această rochie a făcut mare vâlvă în anii ’90 cu aspectul ei sexy și materialul ultra-dezvăluitor. În timp ce această rochie mică dispărea ușor la sfârșitul anilor ’90, ea a revenit în revistele de modă, apărând pe covoare roșii și apărând încă o dată la balurile de liceu.

5. Pantaloni cu print

Pantalonii cu diverse printuri și modele au făcut din nou progrese în lumea modei. Făcuți faimoși în anii ’90 de celebrități precum Jennifer Anniston și Gwen Stefani, acești pantaloni sunt la fel de încâtători pentru a-i purta dar și pentru a-i privi.

6. Topul cu umerii goi

Aceste cămăși, care au făcut furori de la mijlocul până la sfârșitul anilor 90, pot fi purtate cu ambii umeri goi sau pe o parte, lăsând descoperit doar unul. Indiferent de modul în care alegi să le poți, în ele vei arăta mereu delicată și drăguță, și , chiar sexi în funcție de model.

7. Rochia Skater

Rochia skater este la fel de confortabilă pe cât este de drăguță, așa că nu este o surpriză că s-a întors în magazine și în preferințele tinerelor.Prin anii 90 se găsea mai mult în printuri florale, dar acum producătorii ausco-o pe piață cu toate printurile și toate culorile, Și cu cât este mai îndrăzneață cu atât este mai cool !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.