7 TRUCURI care te ajută să-ți ascunzi „defectele” pe PLAJĂ

Pregătirea pentru sezonul de plajă pentru unii oameni începe în câteva luni, în sala de gimnastică. Dar alții așteaptă până în ultimul moment, iar la fața locului încearcă să ascundă o parte din kilogramele în plus. Dacă te încadrezi în a doua categorie, avem câteva trucuri utile pentru a-ți ascunde kilogramele în plus.

1. Costum de baie cu stil

Atunci când alegi un costum de baie, amintește-ți că niște detalii minore îți pot schimba aspectul.

1-8-600x420-3120191

Decupajele verticale ale costumului de baie scot în evidență silueta. Talia mare a bikinilor îți îngroașă vizual picioarele. Vârfurile și curelele în formă rotundă și în formă de V legate în jurul gâtului, lățesc zona umerilor. Printurile și accesoriile adăugă volum.

Nu îți fie teamă să alegi un costum format din două piese, dar fi atentă la model și la culoare. Este de preferat un costum monocrom, chiar și negru. Dacă zona șoldurilor este mai voluminoasă, alege o bustieră lată pentru a echilibra.

 

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

2. Culoarea

2-8-600x434-4863290

Culoarea corect selectată poate echilibra vizual aproape orice formă. Culorile închise ar trebui să fie utilizate pentru acele părți ale corpului în care este necesar să se ascundă volumul și cele deschise – în cazul în care trebuie să fie mai evidențiate. De exemplu, inserții întunecate pe laturi – pentru crearea vizuală a unei linii de talie, a unei bustiere colorate și a unor bikini închiși la culoare – pentru un tip de siluetă cu șolduri largi și umeri înguști și un piept mic.

3. Pareo

3-8-600x434-9061553

Mulți sunt de părere că un pareo poate ascunde defectele siluetei. Dar numai cu o utilizare corectă. Există multe opțiuni pentru a lega acest accesoriu astfel încât silueta să fie proporțională. Când alegi un pareo, ar trebui să acorzi atenție și culorii: dacă ai forme voluminoase ar trebui să eviți printurile mari și culorile deschise.

4. Pantofii potriviți

8-6-600x298-3942799
Pantofii de plajă au, de asemenea puterea de a face o magie iluzorie. Ar trebui să eviți pantofii cu beretă pe gleznă. Aceste elemente asemănătoare „taie” vizual și scurtează picioarele. Niște șlapi sunt mult mai potriviți pentru că pot face ca glezna să pară mai subțire, și dacă vrei să fii mai extravagantă alege niște sandale cu platformă.

5. Postura

5-8-600x376-4471172

În mod automat, atunci când ai spatele rotunjit, burta și laturile sale ies în evidență. Și acest lucru este tipic chiar și pentru persoanele care nu au un exces de greutate. În schimb, dacă îți ții spatele drept, poți să pui accentul corect – pe piept și pe spatele inferior. De aceea, în timpul unei șederi pe plajă, nu uita de postură.

6. Alimentația

6-8-600x434-4402511

Pentru a-ți menține stomacul cât mai plat, în primul rând, nu mânca prea mult atunci când ești la plajă și, în al doilea rând, evită alimentele care pot provoca balonare. Acestea includ, de exemplu, mazăre, varză, porumb, covrigi, biscuiți, cârnați, precum și băuturi carbogazoase și cocktailuri.

Stinge-ți setea cu apă. O gustare poate consta în nuci – au capacitatea de a-ți da sentimentul de sațietate în cantități mici, precum și fructe. Este mai bine să alegi banane, pepeni verzi și fructe citrice. Iar merele, perele, strugurii și fructele uscate ar trebui să fie aruncate, deoarece pot provoca formarea de gaze.

7. Prosoape

7-6-600x450-2879003

Poate nu ai acordat prea multă atenție prosopului pentru plajă. Dar, chiar și acest detaliu aparent semnificativ are capacitatea de a crea efecte vizuale. Pentru a părea mai subțire, este mai bine să alegi un prosop cât mai mare.

sursa: adme.ru
traducerea și adaptarea: echipa elacraciun.ro

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.