7 TRUCURI care te ajută să-ți ascunzi „defectele” pe PLAJĂ


Pregătirea pentru sezonul de plajă pentru unii oameni începe în câteva luni, în sala de gimnastică. Dar alții așteaptă până în ultimul moment, iar la fața locului încearcă să ascundă o parte din kilogramele în plus. Dacă te încadrezi în a doua categorie, avem câteva trucuri utile pentru a-ți ascunde kilogramele în plus.

1. Costum de baie cu stil

Atunci când alegi un costum de baie, amintește-ți că niște detalii minore îți pot schimba aspectul.

1-8-600x420-3120191


Decupajele verticale ale costumului de baie scot în evidență silueta. Talia mare a bikinilor îți îngroașă vizual picioarele. Vârfurile și curelele în formă rotundă și în formă de V legate în jurul gâtului, lățesc zona umerilor. Printurile și accesoriile adăugă volum.

Nu îți fie teamă să alegi un costum format din două piese, dar fi atentă la model și la culoare. Este de preferat un costum monocrom, chiar și negru. Dacă zona șoldurilor este mai voluminoasă, alege o bustieră lată pentru a echilibra.

 

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

2. Culoarea

2-8-600x434-4863290

Culoarea corect selectată poate echilibra vizual aproape orice formă. Culorile închise ar trebui să fie utilizate pentru acele părți ale corpului în care este necesar să se ascundă volumul și cele deschise – în cazul în care trebuie să fie mai evidențiate. De exemplu, inserții întunecate pe laturi – pentru crearea vizuală a unei linii de talie, a unei bustiere colorate și a unor bikini închiși la culoare – pentru un tip de siluetă cu șolduri largi și umeri înguști și un piept mic.

3. Pareo

3-8-600x434-9061553

Mulți sunt de părere că un pareo poate ascunde defectele siluetei. Dar numai cu o utilizare corectă. Există multe opțiuni pentru a lega acest accesoriu astfel încât silueta să fie proporțională. Când alegi un pareo, ar trebui să acorzi atenție și culorii: dacă ai forme voluminoase ar trebui să eviți printurile mari și culorile deschise.

4. Pantofii potriviți

8-6-600x298-3942799
Pantofii de plajă au, de asemenea puterea de a face o magie iluzorie. Ar trebui să eviți pantofii cu beretă pe gleznă. Aceste elemente asemănătoare „taie” vizual și scurtează picioarele. Niște șlapi sunt mult mai potriviți pentru că pot face ca glezna să pară mai subțire, și dacă vrei să fii mai extravagantă alege niște sandale cu platformă.

5. Postura

5-8-600x376-4471172

În mod automat, atunci când ai spatele rotunjit, burta și laturile sale ies în evidență. Și acest lucru este tipic chiar și pentru persoanele care nu au un exces de greutate. În schimb, dacă îți ții spatele drept, poți să pui accentul corect – pe piept și pe spatele inferior. De aceea, în timpul unei șederi pe plajă, nu uita de postură.

6. Alimentația

6-8-600x434-4402511

Pentru a-ți menține stomacul cât mai plat, în primul rând, nu mânca prea mult atunci când ești la plajă și, în al doilea rând, evită alimentele care pot provoca balonare. Acestea includ, de exemplu, mazăre, varză, porumb, covrigi, biscuiți, cârnați, precum și băuturi carbogazoase și cocktailuri.

Stinge-ți setea cu apă. O gustare poate consta în nuci – au capacitatea de a-ți da sentimentul de sațietate în cantități mici, precum și fructe. Este mai bine să alegi banane, pepeni verzi și fructe citrice. Iar merele, perele, strugurii și fructele uscate ar trebui să fie aruncate, deoarece pot provoca formarea de gaze.

7. Prosoape

7-6-600x450-2879003

Poate nu ai acordat prea multă atenție prosopului pentru plajă. Dar, chiar și acest detaliu aparent semnificativ are capacitatea de a crea efecte vizuale. Pentru a părea mai subțire, este mai bine să alegi un prosop cât mai mare.

sursa: adme.ru
traducerea și adaptarea: echipa elacraciun.ro


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.