8 FUNCȚII inteligente ale telefonului tău mobil pe care nu le STĂPÂNEȘTI

Telefoanele din zilele de astăzi sunt mai performante decât ți-ai putea imagina. Există o mulțime de trucuri interesante pe care nu le cunosc toți. Ei bine, acum este timpul să afli despre ce este vorba.

Iată câteva sfaturi utile pentru utilizatorii de smartphone, care te vor surprinde atât pe tine, cât și pe prietenii tăi, în fața cărora te vei putea lăuda.

1. Radiații infraroșii

Poți verifica acest lucru cu ușurință. Trebuie doar să pornești Camera. Mai apoi, ia telecomanda, îndreapt-o către cameră și apasă orice buton. Vei vedea o lumină roșie dacă bateriile telecomenzii funcționează cum trebuie. Fiecare cameră a smartphone-ului distinge razele infraroșii.

2. Fotografii prin geamul mașinii

Dacă nu ai suficient timp pentru a te plimba printr-un oraș nou, însă vrei să rămâi cu o amintire plăcută, poți face fotografii panoramici în timp ce ești în mașină. Intră în aplicația Camera și selectează modul panoramic. Este extrem de simplu.

FOLLOW ME

3. Gemeni

Dacă îți dorești să ai un frate sau o soră geamănă, iată ce trebuie să faci. Alege modul panoramic și dă-i telefonul unui prieten. Când el începe să miște camera, du-te în partea opusă a încăperii. În imagine vor apărea 2 persoane. Trebuie să fii foarte rapid!

4. Funcția de vizitator

Acest lucru te poate ajuta mai ales dacă mama ta vrea să-ți împrumute telefonul. Din nefericire, această funcție este disponibilă doar pe Android 5.0 sau mai recent. Glisează în jos partea de sus a panoului cu setări rapide și alege opțiunea pentru vizitatori. Mai apoi, setează toate funcțiile pe care le poate efectua invitatul tău.

5. Ochelari de vedere

Acest lucru este util pentru persoanele care au probleme de vedere. Tot ce trebuie să faci este să intri în aplicația Cameră și să mărești imaginea astfel încât totul să fie mult mai clar. Apoi, tot ce trebuie să faci este să menții telefonul în fața imaginilor pe care vrei să le vezi și totul va fi limpede ca o picătură de apă. Este o variantă utilă și pentru urmărirea meciurilor sportive. În plus, ar fi bine să o informezi și pe bunica ta despre acest truc folositor.

6. Deblocarea automată

Poți uita de codul PIN sau de acele desene specifice de pe ecranul telefonului.. Dacă ai Android 5.0 sau o versiune mai nouă, poți intra în funcția de „Blocare Inteligentă” și să selectezi „zone sigure”. Astfel, telefonul tău va fi deblocat automat. Poți folosi această funcție atunci când ești în vizită la un prieten.

7. Radiațiile luminoase

Este vorba despre filtrul BlueLight. Acesta reglează fluxul de lumină și sincronizează setările de luminozitate și de culoare ale ecranului. Este o setare specială tot pentru utilizatorii Android.

8. Lanterna ultravioletă

Ai nevoie de o bandă adezivă și două markere, unul albastru și unu violet. Pune un strat de bandă transparentă pentru bliț și colorează-l cu markerul albastru. Lipește încă un strat de bandă și coloreaz-o cu albastru. Ultimul strat trebuie să fie violet.

Ai încercat vreunul dintre aceste sfaturi? Ți-au fost utile? Nu uita să le spui și celor dragi despre ele și să vă bucurați împreună.

sursa: brightside.me

traducerea și adaptarea: echipa elacraciun.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.