8 IMAGINI haioase cu oameni care au avut o zi foarte proastă

Luni dimineața – mulți oameni se găsesc nemotivați sau chiar nu își pot păstra concentrarea când începe săptămâna. Acest lucru este de înțeles. La urma urmei, tocmai ai avut un weekend minunat și relaxant și nu vrei să se termine.

Cu toate acestea, weekend-ul nu poate continua pentru totdeauna. Cu excepția cazului în care te afli în vacanță sau în concediu medical, trebuie să încerici și să mergi la birou.

Iată câteva modalități de a combate dispoziția proastă de luni și de a începe săptămâna de lucru cu dreptul:

1. Nu rămâne blocat în ziua de vineri

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii se simt copleșiți în zilele de luni este că au lăsat weekend-ul să înceapă un pic prea devreme vineri. Dacă ai multe sarcini amânate de săptămâna trecută, nu vei porni săptămâna aceasta cu dreptul.!

2. Gândește-te la lucrurile pe care le iubești la slujba ta

FOLLOW ME

Este în regulă să te simți puțin cam abătut că weekend-ul s-a terminat, dar o modalitate de a combate aceste sentimente este să te gândești la lucrurile care îți plac la locul de muncă și cum simți că ceea ce faci acolo te va ajuta pe viitor. Schimbarea gândirii tale de la negativ la pozitiv este întotdeauna o modalitate bună de a aborda aproape toate lucrurile din viață oricum.

3. Fă o prioritate din a face lucruri distractive în timpul săptămânii

Îți place weekendul, pentru că este un moment bun să te deconectezi, să îți reîncarci bateriile reîncărcăm și să te bucuri de lucrurile pe care îți place să le faci. Cu toate acestea, aceste activități nu se limitează la sâmbătă și duminică. Organizează-ți timpul, și bucură-te de activități care te pasionează și în timpul săptămânii.

4. Odihnește-te bine duminică seara

Dimineața de luni este oricum destul de grea pentru că nu mai stai acasă, așa că încearcă să faci momentul mai ușor printr-un somn bun cu o seară înainte.

5. Apreciază mai mult diminețile

Nu trebuie să fie ceva fantezist – doar ceva care să îți ridice moralul puțin. De exemplu, în loc să faci cafea la domiciliu, ia un latte gustos la un magazin de cafea de specialitate pe drumul spre lucru.

6. Ieși afară

Nu fi prea concentrat și preocupat de muncă. Ia-o ușor și treptat. Poți plănui o întâlnire cu un prieten la prânz, sau o plimbre după muncă.

Nu putem fi toți foarte matinali. De fapt, mare parte din noi suntem chiar foarte morocănoși atunci când sună alarma. Iată câteva exemple de persoane care nu sunt prea mari fani ai dimineților de luni:

1. Acest bărbat arată ca și cum s-ar fi întors de la război. Dar de fapt este doar tatăl a două fetițe, care a fost la o petrecere cu o zi în urmă


2. Magie de dimineață


3. Nu are rost să plângi dacă verși puțin lapte, dar dacă espressorul îți aruncă de pe masă cana preferată, vărsând toată cafeaua proaspăt făcută, atunci, da, poți plânge

4. Atunci când ești prea obosit într-o dimineață de luni și uiți lucruri


5. Acest bărbat pare că a avut o dimineață extrem de grea


6. Când dormi cu peste 37 de minute peste ora de trezire, este aglomerat, dar reușești să ajungi la birou și vezi asta

7. Când vii de la o petrecere și probabil nu găsești pasta de dinți

8. Momentul ăla când îți dai seama că trebuie să e întorci în pat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.