8 imagini HAIOASE pe care le vor înțelege toți iubitorii de CÂINI


Iată câteva motive pentru care ar trebui să adopți un cățeluș:

1. Îți schimbă starea de spirit

Dacă petreci doar 15-30 de minute cu câinele tău, acesta te poate ajuta să te simți mai calm și relaxat, reducând stresul și sporind fericirea.. Dacă te joci cu un cățeluș, în creierul tău crește nivelul de dopamină și serotonină, ambele fiind neurotransmițători asociați cu plăcerea și liniștea.

2. Câinii reduc riscul bolilor cardiovasculare


Studiile arată că vorbirea și mângâierea cățelușilor sunt adesea însoțite de tensiune arterială mai scăzută, ceea ce înseamnă un risc redus pentru o multitudine de diferite boli.

3. Câinii protejează copiii de alergii sau probleme ale pielii

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Copiii care cresc cu câini au un risc mai mic de a dezvolta eczeme decât cei care au pisici sau nu au deloc câini. Da, este adevarat! În plus, copiii dezvoltă și mai puține alergii la animalele de companie dacă cresc cu un câine.

4. Condiția fizică e îmbunătățită

Desigur! Câinele tău necesită exerciții zilnice, la fel și tu! Proprietarii de câini își asumă responsabilitatea de a se juca și a se plimba sau alerga câinii, deci, implicit și tu vei fi mai activ.

5. Îți revii mai bine după o boală

Proprietarii câinilor au o rată mult mai mare de recuperare după o boală . De fapt, oamenii care au câini și care au suferit atacuri de inimă au avut de două ori mai multe șanse să se recupereze pe deplin decât cei fără un suflet blănos.

6. Copiii care au câini acasă au o prezență școlară mai bună

Da este adevarat. Știm cu toții că copiii adoră cățelușii, dar cercetările au arătat că copiii care provin din familii care dețin câini au o prezență școlară mai bună, datorită unei sănătăți generale mai bune .

Artistul din Los Angeles Yaoyao Ma Van As creează ilustrații calde și însorite reprezentându-se pe ea însăși și pe câinele ei Parker. Ilustrațiile descriu perfect viața unui proprietar de câine și dacă ai un câine cu siguranță te vei recunoaște în aceste situații. Iar, dacă nu ai unul, dar ți-ai dori, poți acum să îți faci o imagine de ansamblu despre viața ta alături de un patruped. În orice caz, îți vei da seama că totul în jurul tău se schimbă imediat după achiziționarea sau adoptarea unui cățeluș.

Privește aceste ilustrații și îți vei da seama că singurătatea și câinii sunt pur și simplu incompatibile:

1. Câinele tău este mereu gata să te trezească, chiar dacă este prea devreme.


2. Deci aruncă-ți alarma


3. Dacă ai un câine știi că există cineva care îți adoră compania în orice moment


4. Cântatul la duș nu rămâne fără audiență


5. Dar, câteodată, te poate surprinde… în multe feluri


6. Câinele tău te învață să împarți cu cei din jur


7. Dar te învață și să amâni lucrurile importante


8. Câinele va aduce o doză de haos în viața ta


a


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.