8 imagini HAIOASE pe care le vor înțelege toți iubitorii de CÂINI

Iată câteva motive pentru care ar trebui să adopți un cățeluș:

1. Îți schimbă starea de spirit

Dacă petreci doar 15-30 de minute cu câinele tău, acesta te poate ajuta să te simți mai calm și relaxat, reducând stresul și sporind fericirea.. Dacă te joci cu un cățeluș, în creierul tău crește nivelul de dopamină și serotonină, ambele fiind neurotransmițători asociați cu plăcerea și liniștea.

2. Câinii reduc riscul bolilor cardiovasculare

Studiile arată că vorbirea și mângâierea cățelușilor sunt adesea însoțite de tensiune arterială mai scăzută, ceea ce înseamnă un risc redus pentru o multitudine de diferite boli.

3. Câinii protejează copiii de alergii sau probleme ale pielii

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Copiii care cresc cu câini au un risc mai mic de a dezvolta eczeme decât cei care au pisici sau nu au deloc câini. Da, este adevarat! În plus, copiii dezvoltă și mai puține alergii la animalele de companie dacă cresc cu un câine.

4. Condiția fizică e îmbunătățită

Desigur! Câinele tău necesită exerciții zilnice, la fel și tu! Proprietarii de câini își asumă responsabilitatea de a se juca și a se plimba sau alerga câinii, deci, implicit și tu vei fi mai activ.

5. Îți revii mai bine după o boală

Proprietarii câinilor au o rată mult mai mare de recuperare după o boală . De fapt, oamenii care au câini și care au suferit atacuri de inimă au avut de două ori mai multe șanse să se recupereze pe deplin decât cei fără un suflet blănos.

6. Copiii care au câini acasă au o prezență școlară mai bună

Da este adevarat. Știm cu toții că copiii adoră cățelușii, dar cercetările au arătat că copiii care provin din familii care dețin câini au o prezență școlară mai bună, datorită unei sănătăți generale mai bune .

Artistul din Los Angeles Yaoyao Ma Van As creează ilustrații calde și însorite reprezentându-se pe ea însăși și pe câinele ei Parker. Ilustrațiile descriu perfect viața unui proprietar de câine și dacă ai un câine cu siguranță te vei recunoaște în aceste situații. Iar, dacă nu ai unul, dar ți-ai dori, poți acum să îți faci o imagine de ansamblu despre viața ta alături de un patruped. În orice caz, îți vei da seama că totul în jurul tău se schimbă imediat după achiziționarea sau adoptarea unui cățeluș.

Privește aceste ilustrații și îți vei da seama că singurătatea și câinii sunt pur și simplu incompatibile:

1. Câinele tău este mereu gata să te trezească, chiar dacă este prea devreme.


2. Deci aruncă-ți alarma


3. Dacă ai un câine știi că există cineva care îți adoră compania în orice moment


4. Cântatul la duș nu rămâne fără audiență


5. Dar, câteodată, te poate surprinde… în multe feluri


6. Câinele tău te învață să împarți cu cei din jur


7. Dar te învață și să amâni lucrurile importante


8. Câinele va aduce o doză de haos în viața ta


a

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.