8 imagini HAIOASE pe care le vor înțelege toți iubitorii de CÂINI

Iată câteva motive pentru care ar trebui să adopți un cățeluș:

1. Îți schimbă starea de spirit

Dacă petreci doar 15-30 de minute cu câinele tău, acesta te poate ajuta să te simți mai calm și relaxat, reducând stresul și sporind fericirea.. Dacă te joci cu un cățeluș, în creierul tău crește nivelul de dopamină și serotonină, ambele fiind neurotransmițători asociați cu plăcerea și liniștea.

2. Câinii reduc riscul bolilor cardiovasculare

Studiile arată că vorbirea și mângâierea cățelușilor sunt adesea însoțite de tensiune arterială mai scăzută, ceea ce înseamnă un risc redus pentru o multitudine de diferite boli.

3. Câinii protejează copiii de alergii sau probleme ale pielii

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Copiii care cresc cu câini au un risc mai mic de a dezvolta eczeme decât cei care au pisici sau nu au deloc câini. Da, este adevarat! În plus, copiii dezvoltă și mai puține alergii la animalele de companie dacă cresc cu un câine.

4. Condiția fizică e îmbunătățită

Desigur! Câinele tău necesită exerciții zilnice, la fel și tu! Proprietarii de câini își asumă responsabilitatea de a se juca și a se plimba sau alerga câinii, deci, implicit și tu vei fi mai activ.

5. Îți revii mai bine după o boală

Proprietarii câinilor au o rată mult mai mare de recuperare după o boală . De fapt, oamenii care au câini și care au suferit atacuri de inimă au avut de două ori mai multe șanse să se recupereze pe deplin decât cei fără un suflet blănos.

6. Copiii care au câini acasă au o prezență școlară mai bună

Da este adevarat. Știm cu toții că copiii adoră cățelușii, dar cercetările au arătat că copiii care provin din familii care dețin câini au o prezență școlară mai bună, datorită unei sănătăți generale mai bune .

Artistul din Los Angeles Yaoyao Ma Van As creează ilustrații calde și însorite reprezentându-se pe ea însăși și pe câinele ei Parker. Ilustrațiile descriu perfect viața unui proprietar de câine și dacă ai un câine cu siguranță te vei recunoaște în aceste situații. Iar, dacă nu ai unul, dar ți-ai dori, poți acum să îți faci o imagine de ansamblu despre viața ta alături de un patruped. În orice caz, îți vei da seama că totul în jurul tău se schimbă imediat după achiziționarea sau adoptarea unui cățeluș.

Privește aceste ilustrații și îți vei da seama că singurătatea și câinii sunt pur și simplu incompatibile:

1. Câinele tău este mereu gata să te trezească, chiar dacă este prea devreme.


2. Deci aruncă-ți alarma


3. Dacă ai un câine știi că există cineva care îți adoră compania în orice moment


4. Cântatul la duș nu rămâne fără audiență


5. Dar, câteodată, te poate surprinde… în multe feluri


6. Câinele tău te învață să împarți cu cei din jur


7. Dar te învață și să amâni lucrurile importante


8. Câinele va aduce o doză de haos în viața ta


a

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.