8 imagini care arată cât de amuzant e să ai o PISICĂ

După câine, pisica este al doilea cel mai răspândit animal de companie din lume. Foarte mulți oameni sunt atrași de pisicuțe pentru că acestea simbolizează frumusețea și seducția. Totodată, pisicile sunt admirate datorită unor caracterisitici precum independența și personalitatea puternică. Pentru că este un animal de talie mică și autonom este alegerea perfectă pentru cei ce-și doresc să aibă un animal de casă și locuiesc în apartament.

Foarte multe persoane aleg să-și ia o pisică pe post de animal de companie. Este un animal de talie mică ce nu e foarte greu de întreținut și, spre deosebire de cățel, nu îți impune să te rupi de la rutina ta pentru a o avea în grijă. Trebuie să fii atent să îi creionezi obiceiurile de când e puiuț și nu vei avea probleme prea mari pe viitor. Încearcă să o înveți cât mai devreme să-și facă nevoile la litieră, obișnuiește-o cu un program de hrană și schimbă-i jucăriile cât de des poți. Vei vedea că nu e foarte dificil să o îngrijești, însă trebuie să te aștepți și la câteva stricăciuni prin casă, dacă nu e chiar cea mai leneșă pisică din lume.

Pisica este un animal ce nu cunoaște limite și de aceea e, probabil atât de iubită. Bine… de asta, dar și pentru că e frumoasă și, într-o formă sau alta, e mereu acolo ca să ne încălzească și să ne țină companie, deși uneori mai mult încurcă teribil.

Iată câteva pisicuțe care fac numai ce vor ele:

1

FOLLOW ME

„Uite, vino să mă mângâi puțin.”

2

„Nu nu nu, nu te speli corect. De sus în jos, ți-am spus.”

3.

„Îmi poți spune adresa de e-mail a acelei pisici?”

4.


„Gata, poți să dai pagina, am terminat de citit.”

5.

6.

7.

8.

„Ce spui? Spațiu personal? Nu, nu știu ce înseamnă asta.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.