8 SECRETE uimitoare ale lucrurilor obișnuite care îți vor schimba VIAȚA

Există lucruri pe care cu toții le știm, dar, din păcate, altele rămân nedezvăluite, secrete bine păzite, despre care știu doar câțiva oameni din lume. Acum te vei număra și tu printre aceștia:

 

8. Butoanele secrete iPhone

Dacă îți plac iPhone-urile cu ecran mare, dar nu ai mâinile suficient de mari încât să le poți manipula confortabiil, poți să folosești un protector pentru ecran care adaugă 2 butoane inteligente, care îți permit să atingi partea de jos a dispozitivului tău.

7. Cine l-a ucis pe rege?

În pachetul standard de cărți francez, regele inimilor este înfățișat destul de ciudat. Este singurul rege fără mustață. Mai mult decât atât, este singurul rege care pare să-și înfigă sabia în cap. Există mai multe teorii în această privință.
Prima ipoteză sugerează că regele inimilor a avut inițial un topor în mâna stângă. Cu toate acestea, după secole de copiere proastă de către producătorii de cărții, toporul a dispărut, devenind mai mult ca o sabie.

O altă teorie susține că regele inimilor reprezintă tulburările emoționale ale lui Carol al VII-lea (regele Franței). Conform credintei populare, regele a devenit nebun și și-a trecut sabia prin cap de teama de a fi otrăvit.

FOLLOW ME

6. Ierburile și condimentele de la KFC

În iulie 1940, Sanders și-a creat „Reteta originală” de 11 ierburi și condimente, care este încă folosită astăzi în prepararea puiului de la KFC. Doar 2 directori cunosc rețeta completă. Când se prepară, jumătate din ingrediente sunt amestecate într-o locație, iar cealaltă jumătate la alta și sunt combinate în al treilea loc. Copia fizică reală a rețetei este stocată la sediul KFC.

5. Subiectul cântecului „You’re So Vain”

„You’re So Vain” al lui Carly Simon este un cântec de răzbunare cu un subiect neidentificat. Există o listă de persoane despre care se zvonește că ar fi cântecul, inclusiv unele celebrități, dar Simon nu a dezvăluit niciodată subiectul. În 2003, Dick Ebersol, președintele NBC, a câștigat șansa de a cunoaște acest secret la o licitație și a devenit a doua persoană care știe despre ce e vorba. El a semnat însă un acord prin care promite că nu îl va dezvălui niciodată.

4. Formula pentru Coca-Cola

Formula secretă pentru Coca-Cola este ceea ce aduce companiei miliarde de dolari în fiecare an. Se spune că numai 2 directori cunosc o cunosc, iar documentul original cu formula scrisă pe el este păstrat într-un seif special, amenajat într-o expoziție permanentă interactivă, la World of Coca-Cola din Atlanta.

3. Semnificația simbolurilor Led Zeppelin

Unul dintre cele mai bine vândute albume ale tuturor timpurilor, cel de-al patrulea album al legendarului Led Zeppelin, a avut câteva semne neobișnuite în locul numelui. Fiecare dintre cele 4 simboluri îl reprezentă într-un fel pe fiecare membru al trupei, dar toți au refuzat să comenteze subiectul,

2. Formula de vreme a Almanahului Fermierului

Formula specială a almanahului pentru prezicerea vremii a fost proiectată de fondatorul revistei, Robert B. Thomas. Popularitatea almanahului depinde de prognozele meteorologice precise pentru fermieri, deci nu este deloc surprinzător faptul că formula este păstrată în secret. Numai editorul almanahului și un meteorolog anonim o cunosc.

1. Efectul Berglas

Magicienii care cunosc acest truc pot scoate orice carte solicitată de public, de oriunde din interiorul unui pachet, fără să o atingă. Acest truc este cunoscut doar de 2 persoane: David Berglas, care l-a inventat, și ucenicul său, Marc Paul. Mulți magicieni au încercat să descopere secretul, dar nimeni nu a reușit încă s-o facă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.