8 tipuri de HAINE la care e timpul să RENUNȚI! S-au demodat!

Poate deveni frustrant atunci când ți-ai dorit mult o piesă vestimentară și când în sfârșit ți-ai achiziționat-o, o vezi deja peste tot pe stradă și ușor dispare din tendințe. Dar nu trebuie să te grăbești să te grăbești să o arunci, pentru că multe lucruri pot fi refolosite sau înlocuite cu succes de către alte piese vestimentare în tendințe.

1. Ciorap plasă cu blugi rupți

Tendința imprudentă a capturat străzile orașului în vara anului trecut, dar este deja demodat fără speranță de revenire. În această combinație este dificil să adaugi ceva fundamental nou, astfel încât imaginea rebelă ode altă dată a devenit rapid obișnuită.

Dar nu renunța la aceste piese vestimentare. În mod separat, aceste articole de îmbrăcăminte sunt încă relevante. Dresurile plasă arată încă bine cu fuste coplorate și vaporoase, de lungime midi.

2. Borsete

Toți stiliștii s-au grăbit să numească acest accesoriu geanta cea mai frumoasă a anului. De asemenea, confortul pe care îl oferă acest tip de geantă a fost apreciat de mulți. Și pe parcurs, străzile au fost invadate de acest accesoriu.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Dacă într-adevăr vrei să păstrezi această tendință, poți înlocui cu succes borseta cu noi modele din această vară cum ar fi gențile din rafie, gențile transparente sau cele țesute. Da, mâinile nu vor fi total libere, dar poți scăpa de un aspect învechit.

4. Rochia furou

Fără îndoială, cămășile seducătoare și bluzele satinate cu bretele subțiri au reprezentat mult timp o soluție pentru femeile care iubesc imaginile cochete fără vulgaritate. Acum piesele de satin cu dantelă sunt mai potrivite pentru momentul în care te duci la culcare. Înlocuiește rochiile senzaționale în stilul lenjeriei cu sarafane. Aceleași bretele subțiri, aceeași ușurință – dar deja în conformitate cu ultimele tendințe de modă.

5. Bomber

Probabil știi despre ce vorbim- o jachetă ușoară, inspirată de la piloții americani, decorată cu tot felul de printuri și dungi. În ciuda diversității aparente a variantelor sacoului, are o formă specifică și este ușor de recunoscut. Din fericire, există diferite modalități de a înlocui această piesă învechită. Spre exemplu, o jachetă din denim supradimensionată.

6. Broderie

Broderia poate fi văzută încă în multe colecții de modă, dar popularitatea acestor piese dispare ușor. Și multă lume s-a săturat deja de articolele vestimentare sau de tenișii cu flori.

Îți propunem să înlocuiești broderia cu un hit din ultimele luni – inscripții pe haine. Ai o mulțime de opțiuni: de la sloganuri dure și provocatoare la câteva cuvinte într-o limbă străină. În plus, poți să comanzi întotdeauna un tricou sau o rochie cu o inscripție gândită de tine. Și totuși, trebuie evitate inscripțiile cu denumirile mărcilor.

7. Pijamale de stradă

În viața reală, puțini oameni dorm în seturi de mătase clasică, dar sute de femei iubitoare de modă au cumpărat astfel de seturi pentru mersul pe stradă. Din păcate, această imagine „relaxată” nu este ușor de folosit. Aceste seturi se asortează greu și arată potrivit doar în orele de dimineață. Prin urmare, puține femei au reușit să le încadreze în garderoba lor.

Acum, popularittatea pijamalelor de stradă scade ușor și aceste seturi cândva în vogă sunt înlocuite cu pantalonii palazzo, care oferă același confort.

8. Choker

Choker-ul a apărut periodic pe gâturile femeilor de-a lungul istoriei modei: în Egiptul Antic, în timpul Renașterii, în anii 80. În 2016, lumea și-a amintit din nou acest colier elegant. Și se pare că este timpul să-l lași de-o parte din nou până la vremuri mai bune.

Acum, când moda devine din ce în ce mai minimalistă, mulți aleg pandantive pe lanțuri subțiri sau coliere simple. Astfel de decorațiuni sunt mai în conformitate cu spiritul vremurilor și arată mult mai elegant.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.