8 tipuri de HAINE la care e timpul să RENUNȚI! S-au demodat!


Poate deveni frustrant atunci când ți-ai dorit mult o piesă vestimentară și când în sfârșit ți-ai achiziționat-o, o vezi deja peste tot pe stradă și ușor dispare din tendințe. Dar nu trebuie să te grăbești să te grăbești să o arunci, pentru că multe lucruri pot fi refolosite sau înlocuite cu succes de către alte piese vestimentare în tendințe.

1. Ciorap plasă cu blugi rupți

Tendința imprudentă a capturat străzile orașului în vara anului trecut, dar este deja demodat fără speranță de revenire. În această combinație este dificil să adaugi ceva fundamental nou, astfel încât imaginea rebelă ode altă dată a devenit rapid obișnuită.

Dar nu renunța la aceste piese vestimentare. În mod separat, aceste articole de îmbrăcăminte sunt încă relevante. Dresurile plasă arată încă bine cu fuste coplorate și vaporoase, de lungime midi.


2. Borsete

Toți stiliștii s-au grăbit să numească acest accesoriu geanta cea mai frumoasă a anului. De asemenea, confortul pe care îl oferă acest tip de geantă a fost apreciat de mulți. Și pe parcurs, străzile au fost invadate de acest accesoriu.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Dacă într-adevăr vrei să păstrezi această tendință, poți înlocui cu succes borseta cu noi modele din această vară cum ar fi gențile din rafie, gențile transparente sau cele țesute. Da, mâinile nu vor fi total libere, dar poți scăpa de un aspect învechit.

4. Rochia furou

Fără îndoială, cămășile seducătoare și bluzele satinate cu bretele subțiri au reprezentat mult timp o soluție pentru femeile care iubesc imaginile cochete fără vulgaritate. Acum piesele de satin cu dantelă sunt mai potrivite pentru momentul în care te duci la culcare. Înlocuiește rochiile senzaționale în stilul lenjeriei cu sarafane. Aceleași bretele subțiri, aceeași ușurință – dar deja în conformitate cu ultimele tendințe de modă.

5. Bomber

Probabil știi despre ce vorbim- o jachetă ușoară, inspirată de la piloții americani, decorată cu tot felul de printuri și dungi. În ciuda diversității aparente a variantelor sacoului, are o formă specifică și este ușor de recunoscut. Din fericire, există diferite modalități de a înlocui această piesă învechită. Spre exemplu, o jachetă din denim supradimensionată.

6. Broderie

Broderia poate fi văzută încă în multe colecții de modă, dar popularitatea acestor piese dispare ușor. Și multă lume s-a săturat deja de articolele vestimentare sau de tenișii cu flori.

Îți propunem să înlocuiești broderia cu un hit din ultimele luni – inscripții pe haine. Ai o mulțime de opțiuni: de la sloganuri dure și provocatoare la câteva cuvinte într-o limbă străină. În plus, poți să comanzi întotdeauna un tricou sau o rochie cu o inscripție gândită de tine. Și totuși, trebuie evitate inscripțiile cu denumirile mărcilor.

7. Pijamale de stradă

În viața reală, puțini oameni dorm în seturi de mătase clasică, dar sute de femei iubitoare de modă au cumpărat astfel de seturi pentru mersul pe stradă. Din păcate, această imagine „relaxată” nu este ușor de folosit. Aceste seturi se asortează greu și arată potrivit doar în orele de dimineață. Prin urmare, puține femei au reușit să le încadreze în garderoba lor.

Acum, popularittatea pijamalelor de stradă scade ușor și aceste seturi cândva în vogă sunt înlocuite cu pantalonii palazzo, care oferă același confort.

8. Choker

Choker-ul a apărut periodic pe gâturile femeilor de-a lungul istoriei modei: în Egiptul Antic, în timpul Renașterii, în anii 80. În 2016, lumea și-a amintit din nou acest colier elegant. Și se pare că este timpul să-l lași de-o parte din nou până la vremuri mai bune.

Acum, când moda devine din ce în ce mai minimalistă, mulți aleg pandantive pe lanțuri subțiri sau coliere simple. Astfel de decorațiuni sunt mai în conformitate cu spiritul vremurilor și arată mult mai elegant.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.