8 tipuri de haine pe care BĂRBAȚII le urăsc din tot sufletul

Magazinele de masă îți pun la dispoziție o varietate de articole vestimentare. De aceea, astăzi trebuie să fii cât mai autentică dacă vrei să impresionezi și nu în ultimul rând, să alegi haine care se potrivesc siluetei și personalității tale, indiferent de trenduri.

Primele 5 secunde în care cunoști pe cineva sunt extrem de importante așa că trebuie să arăți impecabil pentru că stilul vestimentar este cartea ta de vizită.

Deși e recomandat să îți alegi ținuta strict în funcție de preferințele tale, poți face uneori greșeala de a cumpăra piese vestimentare din dorința de a le atrage intenția bărbaților. Și exact acele piese de multe ori sunt stiluri pe care bărbații le urăsc. Dacă ești curioasă ce haine nu sunt deloc atrăgătoare în viziunea bărbaților, citește mai departe.

1. Haine foarte mulate

Deși ar putea părea sexi, nu este deloc așa, ba din contră, bărbaților nu le plac deloc hainele foarte strâmte. Contrar credinței populare, bărbații preferă hainele care să lase la vedere doar puțin din corpul tău. Hainele foarte mulate te vor face să arăți ieftin. Alege ceva de bună calitate, care îi va face pe bărbați ce se află pe sub.

2. Prea multe culori

FOLLOW ME

E nevoie de multe cunoștințe pentru a asorta corect culorile. Dacă simți că nu stăpânești combinarea culorilor, mai bine alege o ținută asortată sau monocromă. În general, bărbații urăsc culorile prea intense, cum ar fi nuanțele de neon.

3. Haine șifonate

Deși pare surprinzător, bărbații sunt foarte atenți la detalii. Așa că nu te baza pe faptul că partenerul tău nu e interesat de acest aspect și nu va observa. Asigură-te că hainele tale arată mereu impecabil.

4. Haine într-o mărime nepotrivită

Alegerea unor articole vestimentare într-o mărime mai mică e un obicei destul de întâlnit în rândul femeilor. Probabil te vezi mai mică decât ești și e greu să accepți că porți o mărime mai mare, sau vrei ca niște blugi strâmți să îți subțieze picioarele. Însă nu este cazul. Hainele prea mici îți vor scoate și mai mult imperfecțiunile în evidență.

La fel și în cazul hainelor supradimensionate. Dacă le alegi în ideea că îți vor ascunde părțile cu probleme, te înșeli. Hainele prea mari te vor face să arăți mai mare decât ești.
Alege mereu o mărime care să ți se potrivească.

5. Decolteu adânc

Deși ai putea atrage multe priviri dacă îți descoperi corpul, doar cu atât vei rămâne. În niciun caz cu admirația unui bărbat. Ei percep decolteurile prea adânci ca pe un lucru ostentativ. Și așa cum am menționat mai sus, misterul este arma cea mai puternică a seducției.

6. Piese vestimentare care par a fi pijamale

Deși sunt foarte comode și în trend, bărbații percep femeile îmbrăcate astfel ca și cum abia s-ar fi trezit. Evită hainele care seamănă cu pijamalele atunci când ieși la o întâlnire.

7. Stil vestimentar adolescentin

Dacă vrei un bărbat adevărat lângă tine, renunță la piesele vestimentare pe care le purtai în liceu sau pe care le poartă azi adolescentele. Cu fiecare vârstă vine un alt stil vestimentar.

8. Sacou supradimensionat

Aceste sacouri au urcat repede în tendințe și într-adevăr pot fi niște piese superbe. Însă în opinia bărbaților îți pierzi din feminitate dacă porți un astfel de sacou.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.